Αθλητισμός

«Ας πάει και στον Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας…»

«Ας πάει και στον Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας…»
Ατάκες... φωτιά! "Δηλαδή αν πάει ο Τζαβέλλας σε μια ελληνική ομάδα, αυτή θα δυναμώσει τόσο πολύ και θα αποδυναμωθεί ο ΠΑΟΚ;"

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Δημήτρης Μήτογλου.

Ο βετεράνος αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα και μια πιθανή του μεταγραφή σε ομάδα της Αθήνας αλλά και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μήτογλου για:

Την υπόθεση Τζαβέλλα: «Αυτό είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Από τη στιγμή που πάρθηκε μια απόφαση, το θέμα έπρεπε να είναι τελειωμένο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάζει μπροστά. Να βρουν μια συναινετική λύση ο πρόεδρος με τον μάνατζερ του παίκτη και ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του. Αυτή πιστεύω ότι είναι η σωστότερη λύση. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σκληρές διαπραγματεύσεις, δεν είναι εύκολο να λυθεί ένα συμβόλαιο που υπογράφτηκε πριν λίγο καιρό. Προφανώς ο Τζαβέλλας θα προσπαθήσει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί γιατί σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει συναίσθημα αλλά μόνο επαγγελματισμός και ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του. Άρα από τη στιγμή που παρθήκαν οι αποφάσεις, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να λυθεί τελειωτικά το θέμα και ο παίκτης να πάει στην ευχή της Παναγιάς, να παίξει το ποδόσφαιρό του για όσα χρόνια του έχουν απομείνει και ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει τη δική του πλευρά».

το αν ο Τζαβέλλας πάρει μεταγραφή σε έναν εκ των τριών «μεγάλων» της Αθήνας: «Από τη στιγμή που ένας παίκτης έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ και θεωρείται τελειωμένος, δεν τον ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ που θα πάει ο παίκτης, όποιος και να είναι αυτός. Είναι δικαίωμά του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν πρέπει να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ αν θα πάει στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό ή στην Μπαρτσελόνα. Από τη στιγμή που ο προπονητής τον έθεσε εκτός ρόστερ, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κοιτάζει τον παίκτη αλλά την ομάδα του. Ο προπονητής πρέπει να ασχολείται με τους παίκτες του και η διοίκηση να δυναμώνει την ομάδα για αν παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ δεν στηρίχτηκε ποτέ σε έναν παίκτη. Από την ομάδα έχουν περάσει «τέρατα» του ελληνικού ποδοσφαίρου με τεράστιους χαρακτήρες και προσωπικότητες και με πολύ μεγαλύτερη προσφορά από του κ. Τζαβέλλα. Ομως έφυγαν και κοίταξαν να βρουν την επόμενη ομάδα τους. Τον ΠΑΟΚ τον ενδιαφέρει να βρει την ηρεμία του και καλύψει τις ελλείψεις του στις μεταγραφές ώστε οι νέοι παίκτες να μπορέσουν να εγκλιματιστούν γρήγορα και να αποδώσουν τα μέγιστα. Τον κόσμο, τους προπονητές και τη διοίκηση, τους ενδιαφέρει να πάει ο ΠΑΟΚ καλά. Δηλαδή αν πάει ο Τζαβέλλας σε μια ελληνική ομάδα, αυτή θα δυναμώσει τόσο πολύ και θα αποδυναμωθεί ο ΠΑΟΚ; Αφού ήδη ο ΠΑΟΚ έκρινε ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να απομακρυνθεί από την ομάδα. Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την επόμενη μέρα».

τον Ανσαριφάρντ και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Στο διάστημα που παίζει στην Ελλάδα, έδειξε ξέρει πολύ καλά βασικά πράγματα. Έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορεί να κρατήσει μπάλα, έχει δυναμισμό και ταχύτητα και έδειξε ότι είναι ικανός να σταθεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο. Γι’ αυτό νομίζω ότι όλες οι ομάδες, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, δείξαν ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι ένας καλός παίκτης σαν τον Ανσαριφάρντ χωράει στον ΠΑΟΚ γιατί ο προπονητής θέλει καλούς παίκτες και θα βρει τον χρόνο και τον τρόπο να τους χωρέσει στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όλους τους παίκτες του γιατί έχει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη από τον Γενάρη και μετά. Ο Ανσαριφάρντ είναι πολύ καλός παίκτης και νομίζω ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη».

πηγή: sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments