Αθλητισμός

Επίσημο: Τέλος ο Λεντέσμα!

Επίσημο: Τέλος ο Λεντέσμα!
Παρελθόν αποτελεί ο Κριστιάν Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει το «διαζύγιο» των δύο πλευρών και τον Αργεντινό να «κατευθύνεται» προς την Πεσκάρα!

​Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του SDNA διαβάσατε πως το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Λεντέσμα και στον Παναθηναϊκό είναι θέμα χρόνου. Και το απόγευμα της Τετάρτης έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του «τριφυλλιού» με τον Αργεντινό, ο οποίος αποχωρεί από την Αθήνα και τους «πράσινους» λίγους μήνες μετά την έλευσή του. 

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Κριστιάν Λεντέσμα οι Ιταλοί παρουσιάζονται σίγουροι πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πεσκάρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments