Αθλητισμός

Ο «καυτός» Ιανουάριος του Άρη: Οχτώ αγώνες σε 25 μέρες, κρίνεται ο πρώτος στόχος!

Ο «καυτός» Ιανουάριος του Άρη: Οχτώ αγώνες σε 25 μέρες, κρίνεται ο πρώτος στόχος!
Ο Ιανουάριος θα είναι «καυτός» για τον Άρη, που ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπάνβιτ, με τον οποίο ανοίγει ένας κύκλος (οχτώ) παιχνιδιών, που θα αποτελέσουν κριτήριο για τον χαρακτήρα και την πορεία τη φετινής ομάδας, ενώ κρίνεται και ένας αγωνιστικός στόχος.

​Δίχως αμφιβολία το πολύ μεγάλο παιχνίδι του Άρη μέσα στον Ιανουάριο είναι ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στις 14 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρειο. Είναι παιχνίδι που κρίνει έναν αγωνιστικό στόχο, διότι το δέλεαρ της παρουσίας σε έναν τελικό ύστερα από τρία χρόνια και της διεκδίκησης του στόχου από ακόμα περισσότερα είναι τεράστιο.

Από εκεί και πέρα οι κίτρινοι δίνουν και άλλα σημαντικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα δοκιμαστεί ο χαρακτήρας και το μέταλλο της ομάδας. Τίποτα άλλο. Ο Άρης έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και από τον ίδιο εξαρτάται η θέση που θα πάρει, αν καταφέρει να κερδίσει Μπάνβιτ ή/και Μονακό εκτός έδρας και Σκαϊλάινερς και Νίμπουρκ στο Παλέ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι πολύ δύσκολο να τερματίσει κάτω από την θέση που έχει σήμερα, την 4η και του δίνεται η ευκαιρία με “διπλό” στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ το μεθεπόμενο Σάββατο να γυρίσει “τούμπα” όλη την ιστορία. Στο πρωτάθλημα, όμως, όλα κρίνονται πέντε μήνες μετά…

Το ματς στο οποίο οφείλει να εστιάσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είναι αυτό της 14ης Ιανουαρίου στο Παλέ.

Ο “καυτός” Ιανουάριος του Άρη

3/1/17: Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάνβιτ – Άρης

7/1/17: Πρωτάθλημα, ΑΕΚ – Άρης

11/1/17: Τσάμπιονς Λιγκ, Άρης – Νίμπουρκ

14/1/17: Ημιτελικός Κυπέλλου, Άρης – ΑΕΚ

17/1/17: Τσάμπιονς Λιγκ, Άρης – Σκαϊλάινερς

21/1/17: Πρωτάθλημα, Τρίκαλα – Άρης

25/1/17: Τσάμπιονς Λιγκ, Μονακό – Άρης

28/1/17: Πρωτάθλημα, Άρης – Ρέθυμνο

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments