Αθλητισμός

Πρώην του Ολυμπιακού για τη Μπάρτσα!

Πρώην του Ολυμπιακού για τη Μπάρτσα!
Όνομα έκπληξη για τη Μπαρτσελόνα. Ποιος ιδιαίτερα αγαπητός στον Ολυμπιακό "φλερτάρει" με τους "μπλαουγκράνα"!

​Το φλερτ των Καταλανών με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού κρατά χρόνια. Έχουν ωριμάσει πια οι συνθήκες για να οδηγηθούν σε γάμο; Ο χρόνος θα δείξει… 

Στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα υπάρχει αναστάτωση τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Λουίς Ενρίκε δείχνει να κλείνει προς την… άρνηση σε ό,τι αφορά την πρόταση του συλλόγου για ανανέωση του συμβολαίου του. 

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ζήτησε από την διοίκηση χρόνο για να απαντήσει και εκτιμάται ότι δεν πρόκειται η απάντησή του να δοθεί πριν από το τέλος της φετινής σεζόν. 

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, δεν δείχνει διατεθειμένος να εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο που ζήτησε ο 46χρονος τεχνικός και θέλει να έχει ξεκαθαρίσει πολύ νωρίτερα ποιος θα είναι ο προπονητής που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν. 

Και εδώ μπαίνει το όνομα του Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός ήταν ο διακαής πόθος του πρώην τεχνικού διευθυντή των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο Βαλβέρδε είχε πρόταση να αναλάβει τη Μπαρτσελόνα και το 2013 και το 2014, αλλά απάντησε αρνητικά και τις δύο φορές, κυρίως επειδή ακόμα δεν αισθανόταν έτοιμος.

Ακόμα και πέρυσι το καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Μπιλμπάο, αλλά τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα χρόνο. Στο τέλος της φετινής περιόδου μένει κι αυτός ελεύθερος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca« είναι και πάλι η πρωτη επιλογή των Καταλανών για τον πάγκο καθώς είναι νέος σε ηλικία και γνωρίζει καλά την ομάδα. 

Το θέμα είναι και πάλι αν ο Βαλβέρδε νιώθει έτοιμος για το μεγάλο βήμα… Ή αν μέρα που είναι σήμερα στην Ισπανία (η δική τους Πρωταπριλιά) η έγκυρη εφημερίδα βρήκε αυτό το… ψεματάκι για να τρολάρει τους αναγνώστες της.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments