Lifestyle

Έξαλλη η Rihanna με JLO..την διέγραψε και από το instagram (photos&video)

Έξαλλη η  Rihanna με JLO..την διέγραψε και από το instagram (photos&video)
Στα μαχαίρια JLO και Rihanna! Φήμες θέλουν την Lopez να έχει ερωτική σχέση με τον ράπερ Drake και πρώην της Rihanna.

Τελικά όσο διάσημος και να είναι κανείς, όσο κι αν τον αποθεώνουν για την εμφάνισή του, όλοι κρύβουν μια μικρή “Κατίνα” μέσα τους. Οι φωνές της Riri λέγεται πως ακούστηκαν από το Λος Άντζελες ως τη γενέτειρά της, της νησιά Μπαρμπάντος. Το αμόρε της ερμηνεύτριας του “diamonds” Drake – τον οποίο παρεμπιπτόντως ‘τσιτσίρισε’ για τα καλά η τραγουδίστρια στο παρελθόν – φαίνεται πως σαγηνεύτηκε από τα κάλλη της JLO και κάπως έτσι προέκυψαν και οι selfie με τον περιζήτητο ράπερ.

Με τις φήμες και τα σενάρια που τους θέλουν μαζί να δίνουν και να παίρνουν, το Hollywood ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια στην ιστορία του, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο πετυχημένους ράπερ των τελευταίων ετών και τη Jennifer Lopez, η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις.

Η τραγουδίστρια της ποπ χώρισε οριστικά με τον καλό της Casper Smart, μετά από απιστία του τελευταίου και δηλώνει έτοιμη για νέες περιπέτειες, με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να τη θέλουν να φλερτάρει με τον Καναδό ράπερ, κάτι που έχει κάνει έξαλλη τη Riri, ιδιαίτερα επειδή οι δυο γυναίκες είναι και πολύ καλές φίλες.

Όπως και να έχει, πολλοί έσπευσαν να βρουν το μέγα σκάνδαλο, ενώ άλλοι συνέστησαν ψυχραιμία. Μέχρι το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων. Η Rihanna φαίνεται, όπως μεταδίδει το E!, να έχει διαγράψει την μέχρι πρότινος φίλη της Jennider Lopez. Οριστικά; Κανείς δεν ξέρει. Από το instagram όμως σίγουρα.

Το τέλος μιας λαμπερής φιλίας

Οι δύο τραγουδίστριες είχαν όντως ιδιαίτερα καλές σχέσεις στο παρελθόν. Η Rihanna είχε στείλει τις γόβες που σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με τον Manolo Blahnik ως δώρο στη Λατίνα σταρ, η οποία με τη σειρά της, όχι απλώς τις φόρεσε, αλλά εμφανίστηκε με αυτές στο βίντεο κλιπ για το “Ain’t Your Mama”.

Το Μάρτιο του 2015 η JLO δήλωνε “μεγάλη θαυμάστρια της Rihanna”. “Αισθάνομαι πως είναι από τα κορίτσια που αγαπώ και μοιάζει πολύ γλυκιά” συμπλήρωνε τότε.

Η Riri πάντως, φαίνεται να έχει διαγράψει από το instagram και τον πρώην αγαπημένο της Drake, ενισχύοντας τις φήμες για την υποτιθέμενη σχέση του με τη Lopez. Από την άλλη, Drake και JLO συνεχίζουν να ακολουθούν αμφότεροι την τραγουδίστρια επιμένοντας στο “no hard feelings”.

Το μεγάλο κόλπο…

Μια υποσημείωση πριν το τέλος. Είναι πάρα πολύ πιθανό όλο αυτό να αποτελεί ένα πολύ καλά στημένο promotion της επικείμενη μουσικής συνεργασίας Drake και JLO που, εν αντιθέση με τη σχέση τους, είναι επιβεβαιωμένη. Αν και δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς λεπτομέρειες για τη δουλειά που ετοιμάζουν, ο απαραίτητος ντόρος γύρω από το ντουέτο είναι σαφέστατα καλοδεχούμενος.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Σε κάθε περίπτωση, η παραπάνω φωτογραφία των δύο αγκαλιασμένων μπροστά στη φωτιά προκαλεί σούσουρο στα πηγαδάκια της showbiz. Την ανάρτησε πριν λίγες ώρες η Lopez στο προφίλ της στο instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments