Ζευγάρι οι Μπίμπερ- Τζένερ(;) | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 13:14

Φουντώνουν οι φήμες για τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Κένταλ Τζένερ.

Πρόσφατα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο 22χρονος τραγουδιστής εντοπίστηκε σε έξοδό του μαζί με το 21χρονο μοντέλο. Οι δυο τους μαζί με τον φίλο τους Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ έτρωγαν σε εστιατόριο της Γιούτα.

Οι φήμες που θέλουν τον ποπ σταρ και το σούπερ μόντελ να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι εντάθηκαν πριν από μία εβδομάδα όταν ο Τζάστιν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο του μαζί με μία γυναίκα. Τότε κάποιοι νόμισαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα που ανέβηκε στο τζετ του Μπίμπερ ήταν η 17χρονη τραγουδίστρια Μάντισον Μπιρ, ωστόσο, σύμφωνα με το Teenvogue, φαίνεται ότι τελικά αυτή που επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος ήταν στην πραγματικότητα η Κένταλ.

Βέβαια, όπως σημειώνει το περιοδικό, το γεγονός ότι ο Τζάστιν και η Κένταλ κάνουν παρέα δεν σημαίνει ότι είναι και ζευγάρι, αφού ο 22χρονος λίγες ημέρες αργότερα απολάμβανε την συντροφιά του 20χρονου μοντέλου Χέιλι Μπάλντουιν, στο δυτικό Χόλιγουντ.

Επιπλέον, ο Τζάστιν και η Κένταλ είναι φίλοι από παλιά και ο ποπ σταρ είναι πολύ κοντά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ.