Λοβέρδος: Εξευτελισμός και ταπείνωση στην επιστολή Τσακαλώτου | Pagenews.gr
Pagenews team 28 Δεκεμβρίου 2016, 10:58

Με εντονότατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά της κυβέρνησης σε δηλώσεις που έκανε στο ρ/σ Alpha σχετικά με το περιεχόμενη της επιστολής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους δανειστές.

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι «ο εξευτελισμός και η ταπείνωσή τους είναι τέλεια. Δεν στέκεται πια με κανένα επιχείρημα υπερήφανης ηγεσίας που διαπραγματεύεται και βάζει τον καθένα στη θέση του. Εν τέλει η δημοσίευση της επιστολής που ζητήθηκε από την τρόικα αποκαλύπτει το μέγεθος του ψεύδους και της πολιτικής αλητείας. Εμπλέκει τη χώρα προκειμένου να φανεί υπερήφανος και ότι οι άλλοι δεν διαπραγματεύονταν».

Σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από το βράδυ του Eurogroup.

«Εκείνες τις μέρες και μέχρι σήμερα με τη λογική του επιδόματος, η κυβέρνηση έβγαλε μεροκάματο και άντεξε παραπάνω μέρες. Με αυτόν τον τρόπο ενθάρρυνε τους βουλευτές του και στη δύσκολη αυτή στιγμή, απέκτησε επιχείρημα με ένα απλό τρικ και ήρθε η ώρα να το πληρώσει. Όποιος ξέρει, καταλαβαίνει ότι οι αποφάσεις του Eurogroup θα είναι μέχρι το ’18» τόνισε.

Ειδικότερα για την επιστολή ανέφερε ότι «τώρα με την επιστολή αυτή νομίζω ότι υπάρχει ο καθρέφτης τους. Είναι πια κωμικό και δεν υπάρχει πολίτης να τα πιστεύει αυτά. Τελειώσαμε και δεν υπάρχει αφήγημα. Θα μπορούσαν να κάνουν τα ίδια με συνεννόηση. Όλοι έχουν καταλάβει το πόσο οργανωμένος ψεύτης είναι ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά. Δεν μπορούν πια να έχουν επιχειρηματολογία με αυτά που έκαναν και τις ταπεινώσεις που υφίστανται, να μιλήσουν πια σε καφενείο» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Tags: