Ερωτοσκόπιο 29/12 Πέμπτη ωροσκόπιο | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 17:38

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς και τα όνειρα σας, έχετε απομακρυνθεί από την απτή πραγματικότητα. Σε αυτό σίγουρα φταίει και η μοναξιά σας. Από την νέα χρονιά οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Πιθανόν και ένα σημαντικό άτομο, από το πρόσφατο παρελθόν σας, να σας ξαναπλησιάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς και οι καλοί – αριστοκρατικοί σας τρόποι, θα γοητεύσουν ένα άτομο που το τελευταίο χρονικό διάστημα, μπαινοβγαίνει στην καθημερινότητα σας. ίσως και να σας παρατηρεί. Μετρήστε μόνο μερικές ημέρες, και θα δείτε εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Η γενικότερη στάση που κρατάτε, δεν θα σας βγάλει πουθενά. Είναι μια εποχή με τον ανάδρομο που μόνο κάνει τους τρίτους γύρω σας, να είναι προβληματισμένοι. Αφεθείτε στην γιορτινή ατμόσφαιρα, και θα δείτε ότι όλα θα βελτιωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και αυτό σας απομονώνει, από όλα αυτά τα ωραία που συντελούνται αυτές τις ωραίες ημέρες. Μπορεί αυτό να συμβαίνει ένεκα κάποιου παλιού σας ερωτικού τραύματος, αλλά μην σας γίνει και τροχοπέδη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο σας. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε και μέσα από τις θερμές κινήσεις και λόγια, από την μεριά του συντρόφου σας. Οι τελευταίες ημέρες, θα δώσουν και νέες επαφές στους αδέσμευτους και χωρισμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς και οι δημόσιες σχέσεις σας, έχετε δημιουργήσει μια μεγάλη ανασφάλεια στον άνθρωπο σας. Ίσως και να τον έχετε παραμελήσει. Αυτό που έχει την σημασία του, αυτές τις ημέρες είναι να βρείτε την κοινή σας ισορροπία και να περάσετε μαζί στο νέο έτος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αν τελικά η σχέση, μέσα στην οποία είστε δεν εξελίσσεται ομαλά, είτε θα πρέπει άμεσα να βρείτε τις λύσεις και να τις εφαρμόσετε, είτε να πάρετε την τελική απόφαση να απομακρυνθείτε και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, για την ζωή κανενός από τους δύο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς, είσαστε σε ένα μοτίβο χαλαρότητας που ίσως και να εκνευρίζει τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του μήνα, θα σας φέρουν σε κάποιες επικοινωνιακές κόντρες. Αφού φταίτε, τουλάχιστον κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Ζείτε έναν έντονο έρωτα, και αυτό σας έχει αποπροσανατολίσει από όλες τις άλλες σας συνήθειες. Μην το πολυτραβάτε σε αυτούς τους ρυθμούς, ίσως και να βαρεθείτε. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε φορτωμένοι με δουλειά και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις και κάπου έχετε αφήσει πίσω την προσωπική σας ζωή. Απαράδεκτο για το σοφό ζώδιο σας. Κάντε λοιπόν κάτι άμεσα, για να φέρετε και πάλι το ερωτικό κλίμα στην ερωτική σας σχέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε μεταξύ δύο επιλογών. Αυτό είναι κάτι μόνο σας βαραίνει σε ψυχολογικό και ηθικό επίπεδο. Σκεφτείτε γρήγορα και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις. Αν οι παράλληλοι σας δρόμοι, αποκαλυφθούν, τότε θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είστε κάτω από δύσκολες αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας. Κάτι που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στα δικά σας θέλω, αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να τα κατακτήσετε. Ακόμη και οι σχέσεις που έχουν διαλυθεί, θα επανενωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

πηγή: astro-live.gr

TAGS: