Ζώδια

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, 29 Δεκεμβρίου 2016

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, 29 Δεκεμβρίου 2016
Στις 29 Δεκεμβρίου 2016, ώρα Ελλάδας 08:53 π.μ. η Νέα Σελήνη γίνεται στις 7ο 59΄ στον Αιγόκερω και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο μας διδάσκει πώς να αναρριχηθούμε στο βουνό της ζωής. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του Αιγόκερου, μας δείχνει πώς να αλληλοεπιδράσουμε με τους άλλους και να βρούμε μια θέση μέσα στον κόσμο ή την κοινωνία γενικότερα. Έχουμε μια θαυμάσια ευκαιρία για να μάθουμε πώς να ρυθμίσουμε και να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό μας, να δούμε τη «μεγάλη εικόνα» των πραγμάτων, να καθορίσουμε μακροπρόθεσμους στόχους που είναι ρεαλιστικοί, έχουν νόημα και είναι εφικτοί για μας. Τα όνειρά μας είναι ένα σημείο εκκίνησης με τη δύναμη του Αιγόκερου.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Πίστεψε στη δύναμή σου και θα αναρριχηθείς στην κορυφή του βουνού.

Αφήνουμε τη φαντασία μας και τα συναισθήματά μας να μας δώσουν προτάσεις για το ποιά κατεύθυνση θα πάρει η ψυχή μας προκειμένου να τα εκπληρώσει. Κάθε μακροπρόθεσμος στόχος είναι το προσωπικό μας βουνό που ο καθένας μας αποφασίζει να ανέβει μέχρι να φτάσει στην κορυφή. Ο Αιγόκερως χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα μέχρις ότου ο στόχος επιτευχθεί. Μπορεί να υπάρξουν αναποδιές στην πορεία, αλλά ο στόχος της αναρρίχησης στην κορυφή του βουνού κερδίζεται μέσω της σκληρής δουλειάς, της υπομονής, της ακλόνητης πίστης και της επιμονής. Ο Κρόνος θεωρείται ένα σκληρό αφεντικό, αλλά πραγματικά, αυτός ο πλανήτης είναι ο ελεγκτής της πραγματικότητας. Ο Κρόνος απαιτεί οι δράσεις και τα σχέδιά μας να αντέξουν στη δοκιμασία του, αλλά από τη στιγμή που θα σταθεροποιηθούν, η επιτυχία μας θα είναι μεγαλύτερη και τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, έχετε μεγάλους στόχους στην καριέρα σας, θέλετε να πετύχετε τα καλύτερα, ενώ οι προσπάθειές σας και ο αγώνας σας στέφονται με επιτυχία. Προβάλετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματά σας, τώρα οι ανώτεροί σας στην εργασία σας και οι συνεργάτες σας γνωρίζουν πόσο ικανοί είστε στο να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε αναλάβετε. Είστε τολμηροί και υπερήφανοι για τον εαυτό σας, αισθάνεστε πιο σίγουροι και γνωρίζετε τι θέλετε πετύχετε. Τραβάτε την προσοχή του κοινού, λαμβάνετε εκτίμηση και σεβασμό, ίσως ακόμα κάνετε μια δημόσια παρουσίαση ή αποκτήσετε φήμη. Αποφύγετε να κυριαρχείτε στους άλλους ενεργώντας με αλαζονεία και εγωισμό και μην τους πιέζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε τολμηρές ιδέες για να αλλάξετε τη μονοτονία της ζωής σας, είστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι από το συνηθισμένο και βλέπετε τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, έτσι οργανώνεστε και βάζετε πρόγραμμα, προκειμένου να έχετε τον χρόνο για να τα ολοκληρώσετε. Ίσως κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή νέες διασυνδέσεις με ανθρώπους από μακρινά μέρη ή άτομα που έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα από τη δική σας. Τώρα σας είναι πιο εύκολο να αποδεχτείτε τις απόψεις και τις συνήθειες των άλλων, καθώς θέλετε οι σχέσεις σας να είναι σε αρμονία. Ίσως αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή ή αποκτήσετε νέες γνώσεις που σας βοηθούν όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και σας παρακινούν να γίνετε καλύτεροι για την προσωπική σας ανάπτυξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, έρχεστε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και τις εμμονές σας, ίσως κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν σάς δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Αν είστε σε σχέση, μπλοκαρισμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και σας δημιουργούν επιθετικότητα και οργή. Αν είστε μόνοι, το πάθος σας θα είναι έντονο και το σεξ θα έχει τώρα μεγάλη σημασία για σας. Δε θα επιθυμείτε όμως οποιαδήποτε επιφανειακή σχέση τώρα, αλλά κάποιον με τον οποίον μπορείτε να μοιραστείτε την ψυχή σας. Έχετε έντονη συναισθηματική και ψυχική ενέργεια, την οποία την εκτονώνετε με λάθος τρόπο. Αν κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα σας δημιουργούν δυσκολίες, ψάξτε βαθιά τα πράγματα, προκειμένου να αποφασίσετε τι μπορείτε να αλλάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αποσαφηνίζετε αν είστε στην ίδια σελίδα με κάποιες σημαντικές σχέσεις σας ή τους συνεργάτες σας. Αξιολογείτε εκ νέου τη συναισθηματική ζωή σας και αποφασίζετε αν είστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε σε ένα νέο επίπεδο με τον αγαπημένο σας. Ίσως νιώσετε εσωτερική ένταση και άγχος, προκειμένου να καθορίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας. Τώρα έχετε περισσότερο ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα και απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα, τα οποία δεν είναι σε θέση να ανταποδώσουν τα συναισθήματά σας. Αγωνίζεστε για την ισορροπία των σχέσεών σας, κάνοντας οτιδήποτε φέρνει ειρήνη τόσο σε εσάς όσο και στους άλλους. Το κλειδί για την ευτυχία σας είναι να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινής σας ζωής, ξεκινά κάτι νέο στην εργασία σας ή την καθημερινότητά σας, όμως μπορεί να σας είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, καθώς θα απαιτηθεί χρόνος και προσπάθεια προκειμένου να λάβετε ικανοποίηση. Μπαίνετε σε μια διαδικασία κατά την οποία θέτετε γερά θεμέλια στην εργασία σας και νέοι συνάδελφοι ή εργαζόμενοί σας θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε εξυπνότερα, αλλά και να είστε πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας. Τώρα θέτετε τις βάσεις για τις αλλαγές που θα επέλθουν, ώστε με την αποφασιστικότητα και τη σκληρή δουλειά σας, να επιφέρετε ευημερία στη ζωή σας. Ίσως εξυπηρετήσετε κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σας, πράγμα το οποίο σάς κάνει να αισθάνεστε καλά μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, κάνετε μια νέα αρχή με τον αγαπημένο σας, προσπαθώντας να θέσετε γερά θεμέλια και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Αν είχατε μια επιπόλαιη σχέση, τώρα κατά κάποιο τρόπο γίνεται πιο σοβαρή ή τουλάχιστον νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Αν είστε μόνοι, καταφέρνετε να συνδυάσετε το ρομαντισμό και τα συναισθήματα με την πρακτική πλευρά της αγάπης, αναζητάτε να δημιουργήσετε μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο, έτσι γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί και λογικοί. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να συλλάβετε ένα μωρό, καθώς γίνεστε περισσότερο γόνιμοι. Επίσης, έχετε νέες ιδέες και έμπνευση, που σας βοηθούν σε ένα δημιουργικό έργο σας ή προβάλετε τα ταλέντα σας αποκτώντας φήμη και δημόσια αναγνώριση.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το σπίτι και η οικογένειά σας γίνονται η ύψιστη προτεραιότητά σας, κάνετε τα πάντα για να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι, βρίσκετε νέους τρόπους που βελτιώνουν τη ζωή σας στο σπίτι σας και τις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Έρχεστε αντιμέτωποι με κυκλοθυμικά συναισθήματα, καθώς αναλογίζεστε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που σας ασκούν δυσμενή επιρροή στην ψυχοσύνθεσή σας. Κάποιοι του ζωδίου σας μπορεί να ξεκινήσετε την οικοδόμηση ενός ακινήτου ή αρχίσετε να ψάχνετε για ένα νέο σπίτι ή μπορεί να κάνετε μια αναγκαία επισκευή ή ανακαίνιση στο σπίτι σας. Έχετε τώρα την ικανότητα να κατανοήσετε και να αναλύσετε τι μπορούν να σας προσφέρουν τα οικεία προς εσάς πρόσωπα και κάνετε εκκαθάριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, είστε περισσότερο επικοινωνιακοί, σκέφτεστε λογικά και πρακτικά και εκφράζεστε με αμεσότητα. Έχετε την ικανότητα να αναγνωρίσετε τα συγκεχυμένα μηνύματα και εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με τον αφοπλιστικό τρόπο επικοινωνίας σας. Ίσως συναντήσετε στο δρόμο σας ανθρώπους που έχουν επαγγελματική κατάρτιση ή εξειδικευμένες γνώσεις και σάς βοηθούν με τον πλούτο των γνώσεων τους στην εργασία σας. Τώρα εκφράζεστε με μεγαλύτερη ακρίβεια πράγμα το οποίο βοηθά τους άλλους να κατανοήσουν τις επιθυμίες σας, ενώ οι ιδέες και οι απόψεις σας γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Το μυαλό σας είναι διεισδυτικό, δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες, αλλά και σε κάποια πρακτικά ζητήματα στις συζητήσεις που κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, το πρακτικό και λογικό μυαλό σας σάς βοηθά να βρείτε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα αλλά και να έχετε μακροπρόθεσμα κέρδη από την επιχείρησή σας. Κάνετε αργά και προσεκτικά βήματα και θέτετε ένα οργανωμένο πλάνο για να έχετε οικονομική ευημερία και αναλώνετε το χρόνο και την ενέργειά σας σκεφτόμενοι τι χρειάζεται να κάνετε για να αισθανθείτε πιο ασφαλείς, είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά. Ίσως κάποια ώριμα και έμπειρα άτομα σάς βοηθήσουν με τις σοφές συμβουλές τους να αυξήσετε το εισόδημά σας, κάνοντας ορθή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Τώρα πιστεύετε περισσότερο στην αξία σας και έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση πράγμα το οποίο σας βοηθά στην εργασία σας. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε και μη δεσμεύεστε με υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, ξεκινά μια νέα ζωή για σας, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και ο αγώνας σας στην εργασία σας, λαμβάνετε ανταμοιβές για όλη αυτήν την πρόοδο που έχετε ήδη κάνει. Αναβαθμίζετε την προσωπική εικόνα σας και αυτό φέρνει δίπλα σας νέα άτομα, που θα σας φανούν χρήσιμα μακροπρόθεσμα στη ζωή σας. Αλλάζουν οι συνθήκες, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται, πιο ελπιδοφόρο και παραγωγικό. Η δύναμή σας και η επιθυμία σας να έχετε αρμονία και σταθερότητα με τους άλλους ευνοούν την επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή. Βελτιώνετε την εμφάνισή σας αλλά και τη στάση σας όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις, ανοίγεται μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας και να αποβάλετε την κατάθλιψη και τον πόνο που κρύβετε μέσα σας, εξαιτίας μιας απώλειας ή προδοσίας. Ίσως έχετε κάποιες αποκαλύψεις για μια σχέση που δε λειτουργεί σωστά στη ζωή σας και αποφασίζετε να δώσετε ένα τέλος. Λαμβάνετε ανταμοιβές για τη βοήθεια που έχετε προσφέρει στο παρελθόν σε κάποια άτομα, η εκτίμηση, ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη των άλλων ενισχύουν την προσωπική σας αξία. Τώρα αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας, ζείτε με τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε, καθώς η ονειροπόληση θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας από την εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας. Είστε τώρα περισσότερο διαισθητικοί απ’ ό,τι συνήθως, επομένως δώστε την απαιτούμενη προσοχή.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, κάνετε νέες, σταθερές φιλίες με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα μακροπρόθεσμα. Ίσως τώρα οι φίλοι σας, σάς χρειάζονται περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά κάποιες υποχρεώσεις σας ή η εργασία σας μπορεί να αποτρέψουν να είστε δίπλα τους, ακόμα κι αν έχετε καλές προθέσεις. Ίσως αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα, προσπαθείτε για τη σωστή συνεργασία και την ορθή κατανομή των υποχρεώσεων μεταξύ των μελών. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να θυσιάσετε κάποιες από τις ανάγκες σας προκειμένου να πετύχετε ένα συλλογικό καλό ή γίνεστε περισσότερο φιλάνθρωποι, προσφέροντας εθελοντικά την εργασία σας σε όσους έχουν την ανάγκη σας. Το διαδίκτυο σάς αποφέρει νέες φιλίες και σας βοηθά να προβάλετε την επιχείρησή σας και να επεκτείνετε το πελατολόγιό σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments