Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 28/12 Τετάρτη | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 13:56

Κριός
Εσείς και τα γνωστά σας ερωτικά παραπατήματα, ίσως και να αποκαλυφθούν σήμερα – αύριο στο ταίρι σας. Μην αγνοείτε τον ανάδρομο μέχρι τις 18/01.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Κάποιος, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο και σίγουρα θα σας το αποκαλύψει προσεχώς. Μπορεί και να το έχουν ήδη πιάσει οι κεραίες σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Δίδυμοι
Δεν σας πτοεί τίποτα εσάς. Μπορεί ο κυβερνήτης σας να σας βάζει παντού εμπόδια, αλλά αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας, απόψε θα το κάνετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Καρκίνος
Εσείς προκαλείτε τα πλήθη και όχι μόνο. Από σήμερα και μέχρι να φύγει το έτος, θα έρθετε σε επαφή με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και θα πάρετε τελικές αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Είναι μια καλή ημέρα, για να κάνετε πράματα για τον δεσμό σας. Τα άστρα πάντως σας ευνοούν για να πείτε αλήθειες και να ζητήσετε αυτά που επιθυμείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Όλα είναι δύσκολα, αλλά εσείς μην κάνετε βήματα πίσω, και σίγουρα μην δείχνετε την ψυχική σας κούραση. Όλα θα γίνουν, αν είστε ο εαυτός σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα δείτε κόσμο να σας πλησιάζει και να σας πολιορκεί. Είναι οι μέρες τέτοιες που ο κυβερνήτης σας, έχει πολλά και ποικίλα δώρα για εσάς.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Επεισοδιακό θα είναι το βράδυ. Κάποιος από το παρελθόν, θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να σας μιλήσει. Μπορεί και για μια νέα ευκαιρία, στο μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Ανοίξτε τα αυτιά σας. Υπάρχει ένα σούσουρο γύρω από εσάς και την προσωπική σας ζωή. Μάλλον κάποιος νέος έρωτας, είναι στα σκαριά και εσείς πρέπει να είστε προσεχτικοί.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Αυτή η μέρα, έχει κάτι διαφορετικό. Θα δείτε γενναίες πρωτοβουλίες από το ταίρι σας, για να σας φέρει πιο κοντά του συναισθηματικά. Απολαύστε το.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Μην πείτε πολλά σήμερα. Αυτό θα το κάνουν οι άλλοι προς εσάς. Μάλλον κάποιος τις βραδινές ώρες θα πολιορκήσει την καρδιά και το μυαλό σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Ετοιμαστείτε για ερωτικές εκπλήξεις απόψε. Ένα ξεχωριστό άτομο θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση. Τα υπόλοιπα δικά σας.
Ερωτική έλξη: 9/10.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: