Ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια
Τι προβλέπουν τα Ταρώ για τον Ιανουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ

ΧΙI ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Φορτισμένες αντιδράσεις!

Γενικά: Οι φορτισμένες με αδρεναλίνη αντιδράσεις σου σε κάνουν να δραματοποιείς τα γεγονότα που αντιμετωπίζεις, δυσχεραίνοντας κάθε μορφή επικοινωνίας. Αν βλέπεις όνειρα και θέλεις να τ’ αποσυμβολίσεις άρχισε να τα καταγράφεις.

Αισθηματικά: Μην υποτιμάς την επιθυμία του /της συντρόφου στο να φέρεται και να σκέφτεται ανεξάρτητα. Αν είσαι ελεύθερος /η, είναι μια καλή περίοδος για να το ρίξεις λιγάκι έξω και να αφήσεις πίσω σου παλιά προβλήματα.

Επαγγελματικά: Η πίεση που υπάρχει στο χώρο της εργασίας σου είναι προσωρινή, γι αυτό βρες τρόπους να ελιχθείς χωρίς να βγεις εκτός πορείας. Αν δεν έχεις περιθώρια αυτονομίας κάνε ό,τι σου ζητούν.Οικονομικά: Απρόσμενα έξοδα και λάθος υπολογισμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Συνειδητοποίηση λαθών!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, να επανορθώσεις και να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Αν δεν κάνεις κάτι θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο διαιωνίζοντας τα σκοτάδια σου.

Αισθηματικά: Ίσως ξαναπέσουν στο τραπέζι παλαιότερα θέματα που αν δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα, μπορούν να δρομολογηθούν. Αν είσαι μόνος /η, κάποιοι νοιάζονται πολύ για σένα και δεν το κρύβουν.

Επαγγελματικά: Εναλλακτικές δυνατότητες επαγγελματικής βελτίωσης που δεν πρέπει ν’ αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Ένα εργασιακό θέμα που είχε ατονήσει τελευταία δείχνει ό,τι μπορείς ακόμα να υπολογίζεις σε αυτο.

Οικονομικά: Δεν έχει νόημα να αναμασάς προηγούμενες επιλογές, το θέμα είναι τι κάνεις με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο μικροσκόπιο!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο μικροσκόπιο. Αν διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και αποδεκτείς τη διαφορετικότητας, η ισορροπία που θα δημιουργηθεί θα αποφορτίσει και την πιο εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικά: Αποστασιοποιείσαι από θέματα που σε φορτίζουν συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος /η, ένα απρόσωπο σε ενθαρρύνει με τον τρόπο του να κάνεις μια προσπάθεια που θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικά: Νέα δεδομένα και μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης. Αν πρόκειται ν’ ανανεώσεις ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία δώσε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και στις υποχρεώσεις που θα εμπεριέχουν.

Οικονομικά: Αποφεύγοντας κάθε περιττή δαπάνη τακτοποιείς εγκαίρως τις υποχρεώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Αβεβαιότητα και ανασφάλεια!

Γενικά: Η αίσθηση της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας δικαιολογημένα σε αγχώνουν, αλλά δεν είναι καλοί σύμβουλοι για να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα». Πρόσεχε υπερβολές και ρίσκα που δεν αντέχει η καρδιά και η τσέπη σου.

Αισθηματικά: Ανταγωνισμός, εγωισμός και τρομερή ζήλεια συμπεριλαμβάνονται στο μενού του μήνα. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/ η, δείξε την πιο ανάλαφρη και πρόσχαρη πλευρά σου και όλο και κάποιος /α θα το εκτιμήσει.

Επαγγελματικά: Η ασάφεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας σου και οι υποσχέσεις που μένουν στα λόγια σε έχουν αποσυντονίσει για τα καλά. Μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου ελπίζοντας ό,τι κάποιος άλλος θα σε βοηθήσει.

Οικονομικά: Ο άκρατος καταναλωτισμός σου θα έχει συνέπειες.

ΛΕΩΝ

XVI ΠΥΡΓΟΣ

Ανατροπή κάθε προγραμματισμού!

Γενικά: Αυτό το μήνα κάθε προσπάθεια προγραμματισμού ανατρέπεται από αιφνίδια γεγονότα τα οποία όμως αποτελούν το μοχλό εξελίξεων. Είναι προτιμότερο ν’ ακολουθήσεις το ρεύμα από το να πάς κόντρα σε ένα κλίμα μη ανατρέψιμο.

Αισθηματικά: Η υπομονή σου εξαντλήθηκε, τα θέλεις όλα ή τίποτα. Αν είσαι ελεύθερος/ η, η ωριμότητα ή η κούραση σε βοηθά να μην επαναλάβεις ατοπήματα που σου έχουν κοστίσει στο παρελθόν.

Επαγγελματικά: Μια δελεαστική πρόταση σε ξεσηκώνει και σου βάζει ιδέες ν’ αλλάξεις εργασιακό χώρο. Άφησε την πόρτα ανοιχτή, αλλά μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση πριν εξετάσεις ενδελεχώς κάθε λεπτομέρεια.

Οικονομικά: Νέες υποχρεώσεις επί παλιών υποχρεώσεων, ζητούν άμεση τακτοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Έξοδος από το τούνελ!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι καταστάσεις συνηγορούν υπέρ σου. Ήρθε η ώρα να βγάλεις τον εαυτό σου από το τούνελ και να βάλεις το νερό στο αυλάκι. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική σου πρωτοβουλία και δράση.

Αισθηματικά: Ακόμα κι αν συμφωνείτε ό,τι διαφωνείτε η ειλικρίνεια δυναμώνει τη σχέση σας. Αν είσαι μόνος /η, κάποια δεδομένα με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον αλλάζουν και ενδέχεται να τον /τη δεις με άλλο μάτι.

Επαγγελματικά: Εύνοια στον επαγγελματικό σου τομέα, ιδίως αν η εργασίας σου σχετίζεται με το χώρο των καλλιτεχνικών και του θεάματος εν γένει. Μη διστάσεις να προτείνεις καινοτόμες ιδέες όσο κι αν αρχικά δείχνουν ανέφικτες.

Οικονομικά: Έφορο και επικερδές το οικονομικό πεδίο.

ΖΥΓΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Προσαρμογή σε ένα καινούργιο καθεστώς!

Γενικά: Η πρόκληση αυτού του μήνα είναι η γρήγορη προσαρμογή σου σε ένα καινούργιο καθεστώς. Πολλές οι ευκαιρίες, για να τις προλάβεις όμως θα χρειαστεί να κάνεις αγώνα δρόμου. Θα χρειαστεί ν’ αλλάξεις προτεραιότητες.

Αισθηματικά: Δεν μπορείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις του /της συντρόφου σου με όλα αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό του /της. Αν είσαι ελεύθερος/ η, μια πρόσφατη γνωριμία ή μια επανασύνδεση σύντομα θα δείξει αν μπορεί να διαρκέσει.

Επαγγελματικά: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις έχουν αυξήσει το άγχος σου και σε αποδιοργανώνουν προσωρινά. Αν δεν το βάλεις στα πόδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα τα έχεις όλα υπό έλεγχο.

Οικονομικά: Σκαμπανεβάσματα στη εισροή και εκροή των χρημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΧIΧ ΗΛΙΟΣ

Γνωριμίες και ταξίδια!

Γενικά: Αυτό το μήνα γνωριμίες και ταξίδια αλλάζουν το ύφος της καθημερινότητας σου και σε προκαλούν να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Η συναισθηματική σου φόρτιση είναι παρελθόν και οι προβληματισμοί μπαίνουν στο περιθώριο.

Αισθηματικά: Ανανεώνεστε μέσα από κοινά ενδιαφέροντα ή ένα σύντομο ταξιδάκι. Αν είσαι μόνος /η, θα ήταν ιδανικό αν μπορούσες να βρεις τη μέση οδό ανάμεσα στην αποστασιοποίηση και την απόλυτη δέσμευση.

Επαγγελματικά: Οι προσγειωμένες φιλοδοξίες σου βρίσκουν θετική ανταπόκριση στο πρόσωπο ενός ατόμου που ξέρει τις δυνατότητες σου. Περίμενες αρκετό χρόνο, και δεν είναι εύνοια, αλλά η ανταμοιβή της συνειδητής προσπάθειας σου.Οικονομικά: Απέφυγε έξοδα και υπερβολές με σκοπό να εντυπωσιάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Το νόημα των σχέσεων!

Γενικά: Αυτό το μήνα ψάχνεις να βρεις το αληθινό νόημα των σχέσεων σου. Αναρωτιέσαι τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου, πόσο σημαντικές είναι, ποιες καταστάσεις εξυπηρετούν και πως τις διαχειρίζεσαι.

Αισθηματικά: Και οι δύο περιμένετε από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Αν είσαι ελεύθερος /η, οι εμπειρίες από το πρόσφατο παρελθόν σου σε κάνουν να διστάζεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

Επαγγελματικά: Μην είσαι καχύποπτος /η, απέναντι σε πρόσωπα που έχουν τον τρόπο, και θέλουν να σε διευκολύνουν ή να σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις τα αιτήματα σου. Δεν γίνεται να έχεις πάντα τον έλεγχο.

Οικονομικά: Μη βασίζεσαι στο πλαστικό χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Κάνεις την παρουσία σου αισθητή!

Γενικά: Το μήνα αυτό κάνεις αισθητή την παρουσία σου τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να χτίσεις τον κόσμο σου στα δικά σου μέτρα.

Αισθηματικά: Με την καλοπροαίρετη συζήτηση καταλήγετε εύκολα σε κοινά αποδεκτές αποφάσεις. Αν είσαι μόνος /η, μια ερωτική ιστορία που αρχίζει τώρα, έχει προοπτικές να διαρκέσει, αν της δώσεις χρόνο και χώρο.

Επαγγελματικά: Ώρα για συγκομιδή. Ηθική ή και υλική αναγνώριση στο χώρο της εργασίας σου. Ικανοποιητικές εξελίξεις σε ένα θέμα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, αρκεί να μην επαναπαυτείς αισιοδοξώντας.

Οικονομικά: Αποδοτικές συμφωνίες ή αγοροπωλησίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Τι να κάνω και τι όχι!

Γενικά: Αυτό το μήνα δεν θα σου λείψουν αναρωτήσεις του τύπου: τι να κάνω και τι όχι, να αφήσω αυτό και να ξεκινήσω εκείνο; Ό,τι κι αν αποφασίσεις προσπάθησε ν’ αποφύγεις επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικά: Για κάποια πράγματα ούτε εσύ έχεις κατασταλάξει μέσα σου, μην πιέζεις λοιπόν για γρήγορες εξελίξεις, Αν είσαι ελεύθερος /η, πρόσεξε μήπως επάνω στην ερωτική σου παραζάλη υποσχεθείς τον ουρανό με τ’ άστρα.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα σκέψου καλά πριν ενδώσεις σε οτιδήποτε. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, όσο δελεαστικά κι αν δείχνουν τα πράγματα, για μια απόφαση που θα σε δεσμεύσει μακροπρόθεσμα.

Οικονομικά: Προσοχή σε αετονύχηδες που μπορεί να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ι ΜΑΓΟΣ

Έχεις το πάνω χέρι!

Γενικά: Αυτό το μήνα έχεις το πάνω χέρι και πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν. Έχεις όλες τις δυνατότητες να χαράξεις ένα καινούργιο δρόμο – όπως τον ονειρεύεσαι – και να προχωρήσεις εποικοδομητικά παρακάτω.

Αισθηματικά: Παρά την ερωτική και εγκεφαλική σας χημεία δυσκολεύεστε να εξασφαλίσετε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε. Αν είσαι μόνος/ η, ζήτησε μια παράταση χρόνου πριν πεις το οριστικό «ναι» ή «όχι».

Επαγγελματικά: Όταν νοιώθεις ό,τι το έδαφος που πατάς μετατοπίζεται, αντί να αφήσεις το φόβο σου για το άγνωστο να σε καταβάλει, αναζητάς νέο προσανατολισμό, και ξέρεις καλά ό,τι όποιος ψάχνει βρίσκει.

Οικονομικά: Κάτι προκύπτει από την πώληση ενός ακινήτου.

​Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments