Αθλητισμός

Εξετάζει Μπράβο η ΑΕΚ

Εξετάζει Μπράβο η ΑΕΚ
Η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου Αργεντινού χαφ Φεντερίκο Μπράβο της Μπόκα Τζούνιορς, που της έχει προταθεί.

​Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι πέραν όλων των άλλων μεταγραφικών υποθέσεων που τρέχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στο μυαλό τους και μια περίπτωση που αφορά στη μεσαία γραμμή. Και ότι παρά την προσθήκη του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, είναι πιθανό να την προχωρήσουν, καθώς έχει τεθεί στα υπόψιν τους ένας ποδοσφαιριστής που αξιολογείται ως μια αρκετά ενδιαφέρουσα επένδυση.

Ο συγκεκριμένος παίκτης φέρεται να προέρχεται από την Αργεντινή. Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μπράβο. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ, που γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1993, ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς (με την οποία έχει κάνει 36 συμμετοχές συνολικά) και τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Νέας Υόρκης, στο MLS, με το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αργεντινής να ολοκληρώνεται.

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή οι άνθρωποι που τρέχουν τον προγραμματισμό της ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στις κινήσεις της ομάδας που αφορούν στην επίθεση, ενώ υπάρχει ανοικτό και το θέμα της αποδέσμευσης του Ντάρκο Ζόριτς που πιάνει θέση ξένου (αναμένεται το θέμα του να τελειώσει με την επιστροφή του στην Ελλάδα).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments