Αθλητισμός

Έρχεται στην Αθήνα για ΑΕΚ ο Ελονού

Έρχεται στην Αθήνα για ΑΕΚ ο Ελονού
Ο Τσινεμέλου Ελονού αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (30/12) στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα κρίνουν τις... τελικές υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ σε ότι έχει να κάνει με τον παίκτη που θα αποκτηθεί ώστε να ενισχυθεί η front line της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς.

Οι ιθύνοντες της «Ένωσης», οι οποίοι έχει βγει εδώ και καιρό στην αγορά, έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Τσινεμέλου Ελονού. Ο Αμερικανονιγηριανός άσος, ο οποίος είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι μετά την περσινή χρονιά του στη Μπεσίκτας, ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έρθει άμεσα στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα κρίνουν την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ θέλει να «τσεκάρει» τον 29χρονο σέντερ, ο οποίος ναι μεν προπονείται συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ωστόσο του λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Αν η κατάστασή του κριθεί ικανοποιητική, τότε ο έμπειρος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Κιτρινόμαυρους», κάτι που θα… ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Ράνταλ Φάλκερ, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments