Αθλητισμός

Γιατί θα αποκτηθεί ο Λάμπρου

Γιατί θα αποκτηθεί ο Λάμπρου
​Ο Λάζαρος Λάμπρου θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ κυρίως ως επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός θα έρθει αρχικά στη θέση του Τιάμ ενός παίκτης δηλαδή που θα μπορέσει να δείνει λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο παίζοντας στα εξτρέμ. Ωστόσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικό,ς θα περάσει πρώτα από τα… τεστ του Βλάνταν Ίβιτς και στη συνέχεια, […]

​Ο Λάζαρος Λάμπρου θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ κυρίως ως επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός θα έρθει αρχικά στη θέση του Τιάμ ενός παίκτης δηλαδή που θα μπορέσει να δείνει λύσεις προερχόμενος από τον πάγκο παίζοντας στα εξτρέμ.

Ωστόσο ο Έλληνας μεσοεπιθετικό,ς θα περάσει πρώτα από τα… τεστ του Βλάνταν Ίβιτς και στη συνέχεια, ο Σέρβος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει, αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας ή αν θα πάει δανεικός.

Αυτό διότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει σε καμία περίπτωση, να βάλει σε κίνδυνο την επένδυση του και να χάσει ο ποδοσφαιριστής, ένα εξάμηνο χωρίς να έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο ατζέντης του παίκτη του Ηρακλή, Λάμπρος Χούτος (μόνος του και χωρίς τον ποδοσφαιριστή), βρέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στην Τούμπα, για να συζητήσει εκ νέου με τους ανθρώπους των ασπρόμαυρω,ν τόσο για τις οικονομικές λεπτομέρεις όσο και για τον ρόλο που θα έχει ο παίκτης του στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την πιθανότητα να πάνε δανεικοί παίκτες των ασπρόαμυρων στον Ηρακλή, μάλλον είναι κάτι που δεν θα συμβεί.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments