Αθλητισμός

Ισπανοί για Αντερλάν Σάντος-Μαουρίσιο

Ισπανοί για Αντερλάν Σάντος-Μαουρίσιο
Συνεχίζονται τα ισπανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγω για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ της Βαλένθια, Αντερλάν Σάντος ενώ το «νέο» όνομα που ακούγεται είναι αυτό του συμπατριώτη του Μαουρίσιο, που είχε απασχολήσει τον Θρύλο και το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο Θρύλος εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου άσου των «νυχτερίδων», υπόθεση όμως η οποία μπορεί να τραβήξει αρκετά λόγω… Κόπα Άφρικα. 

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «valencia.eldesmarque.com» σημειώνει: «Ο Αντερλάν Σάντος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ο Αϊμέν Αμπντενούρ θα φύγει με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας για το Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο. Ως εκ τούτου, η Βαλένθια θα αφήσει τον Αντερλάν Σάντος να φύγει, μόνο αν υπάρξει άλλος αμυντικός.

Αυτό ενδέχεται να μην “ξεκλειδώσει” τον Βραζιλιάνο αμυντικό έως την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου» και συνεχίζει για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, Μαουρίσιο:

«Η ελληνική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Μαουρίσιο, που παίζει δανεικός στη Σπαρτάκ Μόσχας, από τη Λάτσιο. Έτσι, ο στόπερ της Βαλένθια έχει ανταγωνισμό για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού, αναφορικά με το δεύτερο μισό της σεζόν».

Πηγή: redgoal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments