Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ – Νικολαΐδης | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 16:06

​Ο Χρήστος Νικολαΐδης βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει και να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Ο νεαρός αθλητής είχε ρίξει γέφυρες πριν από ένα μήνα σχεδόν προς την πλευρά της Ένωσης, ώστε να έβλεπε τις προθέσεις της ομάδας, γνωρίζοντας ότι θα έμενε ελεύθερος απ’ τον Φίλιππο Βέροιας.

Ο «Δικέφαλος» δεν είδε με καθόλου κακό μάτι μια τέτοια μεταγραφή, γιατί πρόκειται για έναν νεαρό αθλητή, με πολλές δυνατότητες που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της.

Ο Νικολαΐδης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και συζητάει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στο σημερινό ραντεβού ήρθαν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην συμφωνία, που πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο αν δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές ή όχι.

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι όσο διάστημα βρίσκεται στην πρωτεύουσα ο δεξιός εξτρέμ προπονείται κανονικά με την ομάδα της Ένωσης, αν και δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συμφωνία, δείχνοντας έτσι ότι δύσκολα θα χαλάσει το «deal» της μεταγραφής του, στους «μάγκες».

Πηγή: aek1924.gr