Αθλητισμός

Σοβαρή ζημιά για Σχορτσανίτη

Σοβαρή ζημιά για Σχορτσανίτη
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης υπέστη σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.

​Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος ήταν έτοιμος να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του Απόλλωνα Πατρών, υπέστη ζημιά στον αχίλλειο τένοντα κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (28/12) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη απουσία από τα παρκέ.

Ειδικότερα, ο «Σόφο» φέρεται να έχει υποστεί μερική ή ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, με τον έμπειρο άσο να υποβάλλεται σε μαγνητική την Παρασκευή (30/12), η οποία και θα δείξει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Είναι δεδομένο πάντως πως θα ο Σχορτσανίτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους μήνες, ενώ, μερικές δυσοίωνες προβλέψεις θέλουν τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να τίθεται νόκ-άουτ μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως έχουν τα πράγματα, ο σύλλογος της Πάτρας δε θα κινηθεί για την απόκτηση του έμπειρου άσου και θα βγει εκ νέου στην αγορά, ώστε να ενισχυθεί στις θέσεις της ρακέτας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments