Το χριστουγεννιάτικο βίντεο του ΠΑΟΚ είναι έπος! | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 15:39 29 Δεκεμβρίου 2016, 15:39

​Ο Ίβιτς κυνηγάει έναν… κουραμπιέ με το στόμα, ο Σακχόφ χορεύει τρελά και ο Αθανασιάδης δυσκολεύεται να επιλέξει την χριστουγεννιάτικη του αμφίεση. 

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις «τρέλες» που έκαναν τα μέλη του ΠΑΟΚ στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε στο Κτήμα Δέδα. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ 

Ήταν μια εκδήλωση που συνέβαλε στην αποφόρτιση πριν από τον δύσκολο Ιανουάριο. Ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ομάδας μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά τα παιδιά τους έλαβαν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες, χόρεψαν και διασκέδασαν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. 

Τα πιτσιρίκια κέρδισαν τα φλας κι οι παίκτες έκλεψαν την παράσταση δείχνοντας πως παραμένουν κι αυτοί παιδιά. Με τον Τζάλμα Κάμπος να κλέβει στο snowboard. Τους Malezas & Son με τον Κλάους να ντύνονται Άγιος Βασίλης στο ειδικό photobooth. Τον Μπίσεσβαρ να δείχνει πως τρώει κουραμπιέ και με κλειστά μάτια. Σε αντίθεση με τον Ροντρίγκες ή τον Βλάνταν Ίβιτς. 

Τον Σάκχοφ να γράφει πολλά χιλιόμετρα και στην πίστα ελέγχοντας τον νευραλγικό χώρο του κέντρου (διασκέδασης). Τον Μυστακίδη και τον Κουλούρη να εκτελούν (χωρίς εισαγωγικά) ελληνικές επιτυχίες και τον Πέλκα σε ρόλο Μαράια Κάρεϊ. Τους Κρέσπο , Κάνιας να προσπαθούν να το παίξουν καλικάντζαροι τυλίγοντας δώρα με πλήρη αποτυχία. 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με όλα όσα έγιναν στο Κτήμα Δέδα

Πηγή: sport-fm.gr