Ελλάδα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Πρωτοχρονιά

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Πρωτοχρονιά
Λόγω εκδηλώσεων για τον εορτασμό του νέου έτους!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς του δήμου Αθηναίων θα ισχύσουν την Κυριακή 1η Ιανουαρίου, λόγω εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, τα μέτρα αυτά είναι:

* Για τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών: Διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από 07.00 έως το πέρας της Δοξολογίας, σε:

Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη.Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού.Ερμού, στο τμήμα της από την οδό Αιόλου έως την πλ. Ασωμάτων.* Για την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο: Διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από 06.00 έως το πέρας της εκδήλωσης και την αποχώρηση των επισήμων, σε:

Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.Βασ. Γεωργίου Β’, σε όλο το μήκος της.* Για τη διέλευση στρατιωτικής φάλαγγας προς Λυκαβηττό και την επιστροφή της: Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό του Λυκαβηττού στον Λόφο του Λυκαβηττού, από 12.00 του Σαββάτου (31/12) μέχρι 18.00 της Κυριακής.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς κατά τα χρονικά αυτά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments