Έτσι ολοκληρώνεται το σήριαλ με τη ρόδα: Παραιτήθηκε ο Τεντόμας | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 11:04

Με την παραίτηση του προέδρου του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, Χρήστου Τεντόμα, ολοκληρώνεται το σήριαλ με τη ρόδα στο Σύνταγμα, η οποία απομακρύνθηκε από την Πλατεία, χωρίς καν να έχει γυρίσει έστω μία φορά. 

Ο υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αθηναίων δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για το φιάσκο, επισημαίνοντας δε ότι ο Δήμος δεν επιβαρύνθηκε ούτε ένα ευρώ.

Ο κ. Τεντόμας γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Γιώργο Καμίνη με σχετική επιστολή.

Η επιστολή αυτή έχει ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Η καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας της Ρόδας στέρησε στους Αθηναίους την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τη θέα της Αθήνας από ψηλά, χωρίς μάλιστα ο Δήμος Αθηναίων να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.

Ως εμπνευστής της ιδέας του μεγάλου αυτού εορταστικού εγχειρήματος, από τη θέση μου ως προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την καθυστέρηση αυτή.

Δυστυχώς, η ιδιαιτερότητα της αδειοδότησης τέτοιου τύπου κατασκευών, απαιτεί πρώτα το στήσιμο και μετά την έναρξη των διαδικασιών ελέγχου τους.

Αν και δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο της πλειοψηφίας, το Δημοτικό Συμβούλιο με τίμησε εκλέγοντάς με στη θέση αυτή και θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα μου με ευσυνειδησία.

Οι αξίες και η πορεία μου, επιβάλλουν να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του Δοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΝΔΑ.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Οργανισμού που ανταποκρίθηκε στη δύσκολη και απαιτητική δουλειά στηρίζοντας με αληθινό ενδιαφέρον και αφοσίωση όλες τις δράσεις μας.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού και εσάς προσωπικά για τη συνεργασία μας.

Με τιμή,

Χρήστος Τεντόμας
Δημοτικός Σύμβουλος