Ελλάδα

Στην “κατάψυξη” Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην “κατάψυξη” Αττική και Θεσσαλονίκη
Χιόνι, θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν και ισχυρότατοι άνεμοι για τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, σύμφωνα με τη χώρα.

Εν μέσω της έλευσης του χιονιά είναι για σήμερα η Αττική και η Θεσσαλονίκη, με πολύ κρύο, χιόνι και έντονους ανέμους να συνθέτουν το σκηνικό της κακοκαιρίας για την Πέμπτη. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χιονοπτώσεις – τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στην ανατολική και νότια χώρα, ενώ παγετός – κατά τόπους ολικός – θα επικρατήσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 με 9 και πιθανώς 10 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 και βαθμιαία 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments