Διεθνή

Στο “τραπέζι” το σενάριο της τρομοκρατίας για την τραγωδία με το ρωσικό αεροσκάφος

Στο “τραπέζι” το σενάριο της τρομοκρατίας για την τραγωδία με το ρωσικό αεροσκάφος
Η έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων της συντριβής δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από 30 ημέρες.

“Θολό” παραμένει το τοπίο γύρω από την τραγωδία στη Μαύρη Θάλασσα, με 92 νεκρούς από την πτώση του μοιραίου ρωσικού αεροσκάφους. Τα αίτια του τραγικού περιστατικού είναι ακόμη αδιευκρίνιστα, οι σχετικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τώρα μπαίνει στο τραπέζι και το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας, ενδεχόμενο, το οποίοι οι αρμόδιες Αρχές είχαν αρχικά απορρίψει.

Προς το παρόν, δεν έχουν βρεθεί ίχνη φωτιάς ή έκρηξης στα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους TU-154, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ενώ αξιωματούχος του ίδιου υπουργείου δήλωσε ότι η έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων της πτώσης δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από 30 ημέρες.

“Δεν υπήρξε έκρηξη στο αεροσκάφος”, δήλωσε ο Σεργκέι Μπαϊνέτοφ, επικεφαλής ασφάλειας πτήσεων της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος ηγείται της κυβερνητικής επιτροπής που διερευνά τη συντριβή του αεροσκάφους, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS.

“Mία τρομοκρατική ενέργεια δεν περιορίζεται μόνο σε μια έκρηξη, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε είδος μηχανικού προβλήματος, άρα δεν αποκλείουμε μια τρομοκρατική ενέργεια”, δήλωσε ο Μπαϊνέτοφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments