Lifestyle

Η Έφη Κυριάκου είναι η γυναίκα όνειρο κάθε άνδρα [pics]

Η Έφη Κυριάκου είναι η γυναίκα όνειρο κάθε άνδρα [pics]
Η Έφη Κυριάκου είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί ενίοτε τα lifestyle περιοδικά. Οι αναρτήσεις της πολλές φορές προκαλούν ενθουσιασμό, όπως όταν πόσταρε μια φωτογραφία με ένα εφαρμοστό (διάφανο) μπλουζάκι.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε σε καλλιστεία του Ant1, όπου κέρδισε το στέμμα της αναπληρωματικής Miss Young, ενώ ακολούθησε ο τίτλος της «Playmate 2009». Συνεργασίες με σχεδιαστές, εμφανίσεις στη μικρή οθόνη έγιναν καθημερινότητα, όμως η Έφη Κυριάκου αγαπήθηκε από τον αντρικό πληθυσμό για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις.

Και μπορεί τον τελευταίο καιρό οι φανατικοί της να μην μαθαίνουν συχνά νέα της, όμως τα στιγμιότυπα μένουν κι εμείς ανακαλύψαμε μερικές από τις πιο hot πόζες της. Η μελαχρινή καλλονή αποδεικνύει την αδυναμία της στα εσώρουχα, στα μαγιό και στα αποκαλυπτικά ρούχα, ανεβάζοντας στα ύψη τον υδράργυρο.

Η ίδια παλαιότερα είχε μιλήσει ανοιχτά και για τις πλαστικές που έχει κάνει: «Την πρώτη πλαστική την έκανα στη μύτη ύστερα από ένα ατύχημα που είχα στο βόλεϊ. Την πλαστική στο στήθος την έκανα, όμως, επειδή το ήθελα εγώ και σίγουρα όχι για τη δουλειά μου». Πώς αντιδρούν οι γονείς της στις προκλητικές της εμφανίσεις; «Δεν είχα πει στους γονείς μου ότι θα πάω στα Playmate. Τελικά έκανα λάθος γιατί με στήριξαν πολύ.

Ήταν εκεί εκείνο το βράδυ και ενθουσιάστηκαν όταν κέρδισα τον τίτλο. Όσο για τις γυμνές φωτογραφήσεις, δεν νομίζω ότι οι γονείς μου θα τις δεχτούν ως κάτι πολύ καλό για το παιδί τους. Θα αγοράσουν τα περιοδικά αλλά ξέρω πως δεν θα τα σχολιάσουν, και τους το ζήτησα κιόλας».

Η μελαχρινή κουκλάρα μπήκε στο ασανσέρ και είπε να …ανεβάσει τους φίλους της με το εφαρμοστό μπλουζάκι που τα έδειχνε όλα, αφού δε φορούσε σουτιέν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments