Κυριάκος: Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 08:52

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να σηκώνει ψηλά το θέμα της επιστολής του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους δανειστές, με τον πρόεδρο της ΝΔ να κάνει ξανά συνολική επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επιστολή του υπουργού Οικονομικών, χαρακτηρίζοντας την κατάπτυστη.

Μιλώντας στο ρ/σ Alpha, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα «παιχνίδι διγλωσσίας», τονίζοντας πως «στο  εσωτερικό, σηκώνει μπαϊράκι και στο εξωτερικό, ζητάει συγγνώμη» και προσθέτοντας πως «το έργο δεν κόβει εισιτήρια».

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Τσακαλώτος είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι του κ. Σόιμπλε, ικανοποιώντας «κάθε του επιθυμία».

Υποστήριξε ακόμα ότι «η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα».


Παράλληλα, δεσμεύτηκε για τη διεξαγωγή εξεταστικής επιτροπής για την πρώτη περίοδο του 2015, καθώς «εκεί τορπιλίστηκε η προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας».


Ερωτηθείς για τα πόθεν έσχες, ξεκαθάρισε ότι «δε θα πέσουμε στο παιχνίδι του κιτρινισμού, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ κάνοντας ειδική μνεία στο πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη, παραδέχθηκε πως εγείρονται ερωτηματικά, τα οποία ο ίδιος πρέπει να μας εξηγήσει.

Tags: