Πολιτισμός

“The Comedians”… τελευταίος γύρος!

“The Comedians”… τελευταίος γύρος!
Το πρώτο stand up comedy talk show, είναι γεγονός! Οι τέσσερις πρώτες παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ενώ στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η τελευταία παράσταση...

Το πρώτο stand up comedy talk show, “The Comedians”, είναι γεγονός! Οι τέσσερις πρώτες παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και πλέον στις 2 Ιανουαρίου 2017 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Prive – 3ος όροφος), κλείνει ο κύκλος! 

Μια παράσταση με καλεσμένους διαφορετικούς stand up κωμικούς κάθε φορά και κεντρικούς παρουσιαστές την Ήρα Κατσούδα και τον Ανδρέα Πασπάτη. Θα παρελάσουν διαδοχικά οι καλύτεροι των καλυτέρων comedians της Ελλάδας! Την κάθε παράσταση απαρτίζουν διαφορετικοί πρωταγωνιστές σε ένα show που θα γνωρίσετε τους αγαπημένους σας κωμικούς καλύτερα απο πότε! Στο πρώτο μέρος της παράστασης ο κάθε καλεσμένος ξεχωριστά θα παρουσιάσει το δικό του stand up comedy πρόγραμμα, ενώ στο δεύτερο μέρος θα μας δοθεί η ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες και ξεκαρδιστικές ιστορίες της ζωής τους, αλλά και τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές τους παραξενιές και προτιμήσεις.

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης σε ρόλους comedians αλλά και παρουσιαστών, θα δίνουν σε κάθε παράσταση το στίγμα του κάθε καλεσμένου.

Βασικοί Συντελεστές-Παρουσιαστές: Ήρα Κατσούδα-Ανδρέας Πασπάτης

Αποτέλεσμα εικόνας για the comedians κακογιάννη

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017Θωμάς Ζάμπρας Ζήσσης Ρούμπος Παναγιώτης Κούδας Στέλιος Ανατολίτης

infoΏρα Έναρξης: 21:30 Γενική είσοδος: 10 ευρώ Διάρκεια: 80′ με διάλειμμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments