Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 30/ 12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 16:55

Κριός: Τα βλέπετε όλα μέσα από μεγεθυντικό φακό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πια δεν θέλετε καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα, στην αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Είναι μια εξαιρετική αστρολογική περίοδος που θα δείτε πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να σας αποδίδει ευκαιρίες, για αληθινά συναισθήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Δίδυμοι: Είσαστε λίγο τυραννικοί με τον άνθρωποό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δημιουργήσει εντάσεις, αν δεν βρείτε τι είναι τελικά αυτό που σας προκαλεί αυτήν την κακή ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Καρκίνος: Προσπαθείτε να έρθετε και πάλι στον παλιό καλό σας εαυτό. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή να κάνει καλές όψεις με την Αφροδίτη, σίγουρα θα σας βοηθήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Λέων: Είναι μια δύσκολη μέρα, που θα πρέπει σίγουρα από την δική σας πλευρά, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Μην πείτε πολλά, απλά δείξτε το πιο όμορφο χαμόγελο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος: Αισθάνεστε ότι είστε μόνοι. Αυτό αν σας συμβαίνει ενώ είστε μέσα σε σχέση, σίγουρα θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι πραγματικά φταίει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Μπορεί να έχετε τα νεύρα σας, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν…αλλά θα πρέπει αυτήν την εποχή να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Σκορπιός: Η στάση σας είναι περίεργη μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει το ταίρι σας, σε κατάσταση ίσως και εκνευρισμού.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Τοξότης: Πολλές οι μετακινήσεις που έχετε στα προσεχώς. Ειδικά εσείς οι ελεύθεροι, είναι πιθανόν να βρεθείτε αντάμα με καινούργιο – δυνατό έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Μπορεί στο τώρα να περνάτε μια συναισθηματική κρίση, με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό από τον νέο μήνα, θα αρχίσει να αλλάξει υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος:
Εσείς είστε αυτοί που βάζετε φρένο στα όνειρα σας. Αν τελικά το άτομο που υπάρχει μέσα στην αισθηματική σας ζωή, δεν σας συμπληρώνει, κάντε τις αλλαγές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθείς: Οι σκοποί σας οι ερωτικοί, είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα, να έχετε και πρόταση για περαιτέρω δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

www.astro-live.gr

TAGS: