Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου: Προσοχή στις υπερβολές

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου: Προσοχή στις υπερβολές
Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, στην ανατολή της νέας χρονιάς που ανοίγεται μπροστά μας, ενισχύει τις ανάγκες μας για σιγουριά και ασφάλεια. Μας ενδυναμώνει να προσπαθήσουμε με επιμονή να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας και να προσδοκούμε καλύτερες σχέσεις.

Θα μας δοκιμάσει αν διαθέτουμε την αυτοπεποίθηση και την ανάλογη μαχητικότητα να καταφέρουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και τονίζει την ανάγκη να είμαστε συγκροτημένοι και με ειλικρινή διάθεση στις σχέσεις μας. Από τις 19 του μήνα, ο Ήλιος από τον Υδροχόο ζητά ανανέωση στις σχέσεις, με τους συντρόφους να θέλουν να είναι περισσότερο αυτόνομοι και ελεύθεροι.

Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τις 8 του μήνα, μας κάνει επιφυλακτικούς, προκαλεί εκνευρισμό και θυμό, φέρνει καθυστερήσεις και παρανοήσεις στην καθημερινή επικοινωνία και παρεξηγήσεις στις σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του ζωδίου τους.

Η συναισθηματική και υπερευαίσθητη Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 3 του μήνα, μας μαθαίνει την ιδεαλιστική έκφανση της αγάπης στον υπέρτατο βαθμό. Γινόμαστε ευαίσθητοι και αναζητούμε την αγάπη και την συναισθηματική ανταπόκριση στις σχέσεις. Προσπαθεί να μας μάθει την ενσυναίσθηση και να είμαστε με κατανόηση στις σχέσεις μας και μας ζητά να εκδηλώσουμε την τρυφερότητα και την αγάπη στις σχέσεις. Η θέση του Άρη στους Ιχθύς ήδη από τον προηγούμενο μήνα, μας κάνει δεκτικούς και μας βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αλλά οι επιθυμίες μας και οι ιδέες μας είναι σε σύγχυση. Γινόμαστε αναποφάσιστοι και δεν έχουμε τη δύναμη να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε αυτό που έχουμε ανάγκη. Τα συναισθήματα μας είναι σε διαρκή αναμόχλευση και χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα.

Οι Αφροδίτη και Άρης ευνοούν Καρκίνους και Σκορπιούς, δίνουν ευκαιρίες σε Ταύρους και Αιγόκερους και δυσκολεύουν Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ Δες τις αισθηματικές σου προβλέψεις για όλη την χρονιά εδώ Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σε βρίσκει με αντιφατικά συναισθήματα. Είσαι ξεκάθαρος και γνωρίζεις πολύ καλά ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τις σχέσεις, αλλά οι δυσκολίες που εμφανίζονται σε νέα ξεκινήματα, θα χρειαστούν την προσοχή σου. Οι δύσκολες όψεις συνόδου του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δοκιμάζουν τη σχέση σου, καθώς προκαλούν ανησυχία, νευρικότητα, εξαπατήσεις και θολή κρίση στην ερωτική σου ζωή.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω, προκαλεί παρεξηγήσεις που σε θυμώνουν και συμπεριφέρεσαι απρόβλεπτα στην καθημερινή επικοινωνία. Προσπάθησε με υπομονή και λογική προσέγγιση να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στη δυσκολία που θα έχουν όσοι σχετίζεσαι να συνεννοηθούν μαζί σου. Είναι διάστημα που θα χρειαστεί να δώσεις επιπλέον χρόνο στον εαυτό σου να επανεξετάσεις και ίσως να δεις από απόσταση σχέσεις που έχεις έρθει σε επαφή πρόσφατα.

Με την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου, για όλο σχεδόν τον μήνα γίνεσαι απόμακρος συναισθηματικά και μοναχικός. Αισθάνεσαι την ανάγκη να μένεις περισσότερο μόνος με τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου χωρίς όμως να μειώνεται το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Σχέσεις που ξεκινάς αυτή την περίοδο επιθυμείς να μείνουν κρυφές και μυστικές. Ο Άρης στους Ιχθύς, στο δωδέκατο οίκο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ενεργειακή αποδυνάμωση που θα αισθάνεσαι.

Η εξασθένιση εκτός από σωματική είναι και συναισθηματική αφού δεν έχει διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα και με κανέναν. Οι δύσκολες όψεις τετραγώνου του κυβερνήτη σου με τον Κρόνο και ακολούθως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνοεντείνουν την αρνητική διάθεση που έχεις και διεγείρουν θλίψη, μεγαλώνουν την αίσθηση μοναξιάς, σε αποδυναμώνουν και αποσυντονίζουν όσους προσπαθούν να σχετισθούν μαζί σου.

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19 του μήνα να είναι πιο βοηθητικός για σένα αρχίζεις να αισθάνεσαι περισσότερη αισιοδοξία και να ανακτάς σταδιακά την ανεξαρτησία σου. Αναπτύσσεις μεγαλύτερη κοινωνικότητα και οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα χρονιά σε βρίσκει με αισιόδοξη και ανεξάρτητη διάθεση. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου ενισχύουν τα όνειρα και τις ελπίδες σου και παρουσιάζονται σαν πρόκληση να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις δυνατές επιθυμίες σου για σταθερές σχέσεις. Με την παρουσία όμως του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και με τις δύσκολες όψεις συνόδου της Αφροδίτης αλλά και της συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα, μεγεθύνεται ο ιδεαλισμός σου και καλό είναι να διατηρήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να είσαι σε απόλυτη σχέση με τις προσδοκίες σου.

Η Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο για όλη τη διάρκεια του μήνα, σε βοηθάει να έχεις στενότερες επαφές με φίλους και να μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Αισθάνεσαι χαρά και εκφράζεις τις επιθυμίες σου με άνεση. Νέες επαφές σου δίνουν τις ευκαιρίες να γευτείς καινούργιες εμπειρίες και ενδέχεται να κάνεις σχέση με άτομο που γνωρίζεις μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

Ο Άρης στους Ιχθύς σε τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και σου δίνει ευκαιρίες να μεγαλώσεις την κοινωνικότητα σου με επαφές με φίλους που σε υποστηρίζουν στις επιθυμίες σου και κάνεις νέες γνωριμίες. Ευνοεί την αλληλοϋποστήριξη στις στενές σου σχέσεις και ενισχύει την συντροφικότητα με επιθυμίες και όνειρα για την κοινή ζωή.

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου και το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μέσα στον μήνα κρίνει τα όνειρα και τις ελπίδες μέσα στις σχέσεις και σου θυμίζει να μην έχεις πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες από τις σχέσεις σου αλλά να αποδεχθείς την ατομικότητα. Το μάθημα ίσως είναι να ξεχωρίσεις πού προσφέρεις αγάπη και συναισθήματα αλλά και από ποιους τα αναζητάς. Αν καταφέρεις να έχεις μια διαφορετική επαφή με τη ζήλια και την κτητικότητα που σε χαρακτηρίζουν, θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε σχέσεις που έχουν αγάπη και ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ο Ήλιος από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε υποβάλει σε αναπόφευκτους απολογισμούς και ενισχύει τις ελπίδες σου για καλύτερες συνθήκες και ευχέρεια στις επαφές σου. Έχεις την ανάγκη να τελειώσουν οι δυσκολίες στις προσωπικές σου σχέσεις και να μπορέσεις να ζήσεις πιο ευτυχισμένες στιγμές, απαλλαγμένες από συναισθηματικές και νοητικές εμπλοκές.

Η σύνοδος όμως πρώτα του Άρη με τον Ποσειδώνα και κατόπιν της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σου θυμίζει για μια ακόμα φορά ότι οι νοητικές σου ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες αλλά μην προσπαθείς να λύσεις όλα τα ζητήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου μόνο με την σκέψη, αλλά να έχεις και επαφή μέσα από τα συναισθήματα σου. Επιπόλαιες επαφές και φλερτ από τον χώρο της δουλειά είναι αναγκαίο να είναι απαλλαγμένες από ψευδαισθήσεις και να γίνονται με συγκροτημένη στάση γιατί θα φέρουν απογοητεύσεις.

Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου μέχρι τις 8 του μήνα, σου μειώνει την αυτοπεποίθηση και σε κάνει απόμακρο από τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και με τις ίδιες σου τις ανάγκες. Προσαρμόσου και συντονίσου όσο περισσότερο μπορείς στις απαιτήσεις της καθημερινής επικοινωνίας και μην περιμένεις από αυτούς που συνυπάρχεις να σε προσεγγίσουν αν δεν αισθάνεσαι έτοιμος να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί. Με τον κυβερνήτη σου ευθύδρομο στον Αιγόκερω όμως από τις 12 του μήνα και μετά, το μυαλό σου ξεμπλοκάρει και το ενδιαφέρον σου πέφτει στο ερωτικό στοιχείο και στο να κατανοήσεις βαθύτερα τον σύντροφο.

Η Αφροδίτη στον δέκατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να έχεις καλύτερες σχέσεις με ανθρώπους στο το χώρο της δουλειάς. Προβάλεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και εισπράττεις τον θαυμασμό. Εκφράζεις ελεύθερα τον εαυτό σου και έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Με τον Άρη επίσης στους Ιχθύς γίνεσαι φιλόδοξος και κινητοποίησε για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για επιτυχία και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο είναι περισσότερο βοηθητικό για σένα. Έχεις τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς τα θέματα που έχεις με αντικειμενική ματιά και να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινή επικοινωνία. Θέλεις μια προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σου; Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα χρονιά ξεκινάει με το ενδιαφέρον σου να μετατοπίζεται στις ερωτικές σου σχέσεις και να επιθυμείς να κάνεις αλλαγές που θα είναι πιο κοντά στις ιδιαίτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, όλες οι σχέσεις σου αναγκαστικά μπαίνουν σε συναισθηματικές διεργασίες και θα πρέπει να αναζητήσεις τις ανάλογες ισορροπίες για να τα καταφέρεις.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 8 του μήνα, προκαλεί ασυνεννοησίες μέσα στην συντροφική σου σχέση που σε οδηγούν σε υπερβολές, Η συναισθηματική απόσυρση, αν και κάπως επώδυνη για σένα, ίσως να είναι και βοηθητική για να αποφύγεις τις ασυνεννοησίες και τις παρεξηγήσεις. Ο Ερμής ορθόδρομος στον Αιγόκερω πλέον από τις 12 του μήνα θα σε βοηθήσει να συζητήσεις πιο ξεκάθαρα και λογικά, με ρεαλιστικά αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη στον ένατο ηλιακό σου οίκο σε γεμίζει με αισιοδοξία και αισθήματα ελευθερίας. Σου προσφέρει ευκαιρίες να μοιραστείς ιδέες και συναισθήματα στις σχέσεις σου ή να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και να επικοινωνήσεις. Αν είσαι μόνος αναπτύσσεις μεγάλη κοινωνικότητα και κάνεις νέες επαφές με ανθρώπους διαφορετικούς από σένα που έχουν να σου μάθουν πολλά.

Ο Άρης κινείται στους Ιχθύς και σου κινητοποιεί το ενδιαφέρον να ανοιχτείς για να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες. Ενισχύει τη φαντασία σου και τις επιθυμίες σου και σε προτρέπει να αφήσεις την γνώριμη για σένα ασφάλεια της καθημερινότητας. Εκφράζεσαι άνετα, ελεύθερα και ανοιχτά με συναισθηματική ανταπόκριση στις επαφές σου και προσπαθείς δυναμικά να αλληλεπιδράσεις στις σχέσεις σου. Επιθυμίες για μονιμότητα και επισημοποίηση στις σχέσεις σου με τις όψεις συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα πρώτα και μετά με την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει να τις χειριστείς πολύ προσεκτικά γιατί από τις μεγάλες προσδοκίες που θα σου δημιουργήσουν θα προσγειωθείς γρήγορα στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα θλίψη και απογοήτευση.

Η παρουσία του Πλούτωνα στον οίκο των προσωπικών σου σχέσεων προκαλεί αργή αλλά διαβρωτική και εν τέλει μεταμορφωτική διαδικασία σε όλες τις σχέσεις σου. Σε συνδυασμό με τις όψεις που κάνει με Ήλιο, Ερμή και την Αφροδίτη έχει να σου δείξει αλλά και να σου μάθει να έχεις μια διαφορετική συμπεριφορά στις σχέσεις που να είναι απαλλαγμένη τουλάχιστον από την συναισθηματική εξάρτηση.

ΛΕΩΝ

Για την αρχή νέας χρονιάς με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε απασχολούν οι κουραστικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις από τον χώρο της δουλειάς. Επαγγελματικές ευθύνες και επιπλέον δουλειά μειώνουν τα ενεργειακά σου αποθέματα και σε εξαντλούν. Διαθέτεις ελάχιστο χρόνο στις σχέσεις σου και εισπράττεις παράπονα αλλά καταφέρνεις να επιβληθείς και να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Η Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό σου οίκο διεγείρει την κρυμμένη ευαισθησία σου και σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό αλλά και αισθησιακό και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις προσωπικές σου σχέσεις. Έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις και τα κρατάς πολλές φορές για σένα, να προσεγγίσεις περισσότερο τις σχέσεις σου και να αναπτύξεις μεγαλύτερη οικειότητα.

Ο Άρης στους Ιχθύς στην ίδια θέση με την Αφροδίτη μεγεθύνει τις ερωτικές σου επιθυμίες που γίνονται έντονες και απαιτητικές. Έχεις μεγάλη διάθεση για σωματική επαφή και θέλεις να εκφραστείς με δεκτικότητα και ευαισθησία για να εκτονωθείς. Θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη προσοχή πώς διαχειρίζεσαι την έντονη ανάγκη να εκφραστείς με την όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον Άρη που μπορεί να σε δυσκολέψει γιατί εκτός από ατυχήματα μπορεί να προκαλέσει και ενεργειακή και συναισθηματική αποδυνάμωση.

Με την μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19 του μήνα, στον οίκο των σχέσεων σου, σε απασχολούν θέματα συντροφικότητας και συνεργασιών. Χρήσιμο και λειτουργικό για την διατήρηση των ισορροπιών στη σχέση σου θα είναι να προσπαθήσεις να αναζητήσεις ένα τρόπο συμπεριφοράς που να μην είναι απόλυτος και κυριαρχικός και να αφήνεις περιθώρια για ειλικρινείς συνεννοήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος για σένα τονίζει τα θέματα της αγάπης όπως επιμένεις να την εννοείς, αλλά και των σχέσεων σου που αποκτούν ιδιαίτερη δυναμική. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, φέρνει καθυστερήσεις που σε απορυθμίζουν στον τρόπο που κινείσαι και κυρίως σκέφτεσαι. Ασυνεννοησίες στις κοντινές σου σχέσεις και προβλήματα στον τρόπο που επικοινωνείς με τα παιδιά. Αν είσαι μόνος, γνωριμίες που αρχίζουν με την ανάδρομη πορεία του Ερμή καλό είναι να περιμένεις την εξέλιξη τους όταν έρθει στην κανονική του τροχιά.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει αντιμέτωπο με ζητήματα δικά σου αλλά κυρίως των σχέσεων σου που αναγκαστικά θα μπεις σε διαδικασία να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις. Έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις την ποιότητα που έχουν οι σχέσεις σου και να μπορέσεις να αντιληφθείς τα συναισθήματα τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες που μπορείς να καλύψεις.

Η ευαισθησία και ο έντονος συναισθηματισμός που θα διεγείρει η Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις κομμάτια του εαυτού σου που σε δυσκολεύουν στις σχέσεις και που είναι η στενομυαλιά και η επιφυλακτικότητα που έχεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου. Με τον Άρη στους Ιχθύς δημιουργείται η ανάγκη για να αναζητήσεις συμβιβαστικές λύσεις στις σταθερές σχέσεις σου. Η αναποφασιστικότητα που φέρνει ο Άρης σε κουράζει στον ορθολογικό και πρακτικό τρόπο δράσης που έχεις και αυτό διεγείρει εντάσεις, θυμούς, προβλήματα και σοβαρές διαφωνίες μέσα στις σχέσεις σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την πρώτη μέρα του χρόνου αλλά και το τετράγωνα του Κρόνου από τον Τοξότη με την Αφροδίτη και τον Άρη μέσα στο μήνα φέρνουν αυταπάτες, απαισιοδοξία, απογοητεύσεις, απομόνωση και δυσκολεύουν την συνύπαρξη στις κοντινές σου σχέσεις έχουν να σου διδάξουν να έχεις σταθερή επαφή με την πραγματικότητα και κυρίως με τους φόβους σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα χρονιά σε βρίσκει με ανικανοποίητα αισθήματα για τις σχέσεις σου και προσπαθείς με επιμονή να αναδείξεις και να τα διορθώσεις για να έχεις την αρμονία και την ισορροπία που επιθυμείς. Οι ευθύνες και υποχρεώσεις της καθημερινότητα περισσότερο για τα πρόσωπα που συνυπάρχεις μέσα στην οικογένεια και λιγότερο με τον εαυτό σου δεν αφήνουν περιθώρια χαράς και διασκέδασης.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί την αναγκαιότητα να είσαι προσεκτικός στις λεπτομέρειες, το πώς κινείσαι στην καθημερινότητα με τις διάφορες απαιτήσεις της, αλλά και σε αυτά που εκφράζεις από την νευρικότητα και την ένταση που σου προκαλεί με τα πρόσωπα της οικογένειας. Όταν ορθοδρομήσει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο όμως, οι καταστάσεις θα αλλάξουν.

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στους Ιχθύς στον έκτο ηλιακό σου οίκο σε οδηγεί να προσφέρεις τον καλύτερο σου εαυτό στους ανθρώπους που συνυπάρχεις και αγαπάς. Γίνεσαι δεκτικός, πρόθυμος και εκφράζεις με γλυκύτητα το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και σχετίζεσαι συναισθηματικά με τρυφερές στιγμές.

Ο Άρης στους Ιχθύς σε φορτώνει με καθημερινές υποχρεώσεις και προκαλεί εντάσεις στο χώρο της δουλειάς που σου δίνουν απόμακρη αίσθηση στις συναισθηματικές σου επαφές. Οι όψεις τετραγώνου του Κρόνου από τον Τοξότη με Αφροδίτη και Άρη προκαλούν εντάσεις και αναστατώσεις στις ισορροπίες και την αρμονία στις σχέσεις σου φέροντας θλίψη, πόνο που μπορούν ακόμα και να σε οδηγήσουν σε χωρισμούς.

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19 του μήνα θα λειτουργήσει περισσότερο βοηθητικά για σένα αλλά σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες για τις αισθηματικές σου σχέσεις. Ανοίγεσαι με καινούργια διάθεση στη καθημερινότητα και προσπαθείς να αναδείξει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση να αναζητήσεις νέες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος στο μεγαλύτερο μέρος του προσφέρει δημιουργικές ευκαιρίες μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και την ανταλλαγή συναισθημάτων να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Μπορείς να εκφράσεις με άνεση τις δυνατές συναισθηματικά ανάγκες και να ενισχύσεις όλες τις σημαντικές σχέσεις σου.

Η παρουσία του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον Αιγόκερω τονίζει ακόμα περισσότερο το πάθος και σου δίνει τη δύναμη να προσπαθήσεις διακριτικά και χωρίς πιέσεις οι βαθιές σου επιθυμίες να βρουν θετική ανταπόκριση για να ζήσεις ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές στις επαφές σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε αποσυντονίζει και σε εκνευρίζει στην καθημερινή επικοινωνία και φέρνει αναστατώσεις. Προσπαθείς να εκφραστείς και να περάσεις τα μηνύματα σου και αυτά δεν γίνονται αντιληπτά με την ασάφεια που τα διατυπώνεις. Οι συγκεχυμένες απόψεις μπερδεύουν αυτούς που απευθύνεσαι και φέρνουν ασυνεννοησίες. Ο Ερμής ευθύδρομος στον Αιγόκερω όμως θα αλλάξει τις καταστάσεις.

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς ο ερωτισμός σου μαζί με τα πλούσια και δυνατά σου συναισθήματα αποκτούν μεγάλη δυναμική. Η ανιδιοτελείς και ευαίσθητη Αφροδίτη από τους Ιχθύς σε κάνει γοητευτικό κυνηγό του έρωτα, του πάθους και της σωματικής απόλαυσης. Οι γνωριμίες που έχεις περιθώριο να κάνεις έχουν ενθουσιασμό αλλά και πολλές εξιδανικεύσεις.

Η παρουσία του Άρη στην ίδια θέση με την Αφροδίτη αναχαιτίζει τον έντονο ερωτισμό σου που εκφράζεται άνετα και ορμητικά. Εκφράζεις πάθος και μεγάλη ενεργητικότητα στις σχέσεις σου και ο έρωτας σαν συναίσθημα αλλά και σαν σωματική ικανοποίηση λειτουργεί εκτονωτικά στις πιέσεις που έχεις από την καθημερινότητα. Οι όψεις τετραγώνου του Κρόνου από τον Τοξότη με την Αφροδίτη και το Άρη ενισχύουν τις ερωτικές σου εμμονές για έλεγχο στις σχέσεις σου και προκαλούν προβλήματα που θα χρειαστεί να τα προσεγγίσεις με διάκριση αν θέλεις να διασφαλίσεις την ηρεμία αλλά και την διάρκεια των σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς επικεντρώνεσαι να διαμορφώσεις τις σταθερές συνθήκες τις ζωής σου και να αξιολογήσεις τις προσωπικές σου αξίες. Είσαι διατεθειμένος να κινηθείς και να αναζητήσεις ευκαιρίες που θα σου δώσουν την αίσθηση της σιγουριάς και θα εισπράξεις συναισθηματική ικανοποίηση.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω σε αποδιοργανώνει και αποσταθεροποιεί την οικονομική ασφάλεια με τα πολλά έξοδα. Χρειάζεται να είσαι ακριβής και σαφής πως εκφράζεις και διατυπώνεις τις σκέψεις σου γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου. Ο Ερμής ευθύδρομος στον Αιγόκερω όμως θα αλλάξει τις καταστάσεις.

Η Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο φέρνει την ανάγκη για πλούσια συναισθήματα αλλά και αυξημένες ανάγκες μέσα στον κλειστό χώρος της οικογενειακής ζωής και αυτά περιορίζουν την αίσθηση της ελευθερίας που θέλεις πάντα να αισθάνεσαι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι στενές και οικογενειακές σου σχέσεις θα χρειαστούν περισσότερα από τον εαυτό και τα συναισθήματα σου.

Με τον Άρη στην ίδια θέση με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να διεγείρει συναισθηματισμούς και αναποφασιστικότητες και η καθημερινότητα στις σχέσεις αποκτά ένταση. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που θα αναγκαστικά θα σε περιορίσουν, θα σε θυμώσουν και θα σε υποχρεώσουν να κάνεις συμβιβασμούς για να αποφύγεις τις εντάσεις. Η παρουσία του Ποσειδώνα στον χώρο των Ιχθύων και με τις δύσκολες όψεις που κάνει, έχει να σου δείξει τον δρόμο να κατακτήσεις την συναισθηματική ωριμότητα. Οι όψεις τετραγώνου του Κρόνου από το ζώδιο σου με την Αφροδίτη και τον Άρη σου λένε να προσπαθήσεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου με θυμούς οι οποίοι φέρνουν απογοήτευση και θλίψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σε βρίσκει αισιόδοξο και αποφασισμένο να επιμείνεις να καλυτερεύσεις την ζωή σου και να βελτιώσεις πάντα πρώτα τις επαγγελματικές σου σχέσεις και στη συνέχεια τις αισθηματικές. Επιθυμείς να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και να ενισχυθείς συναισθηματικά από τις σταθερές σου σχέσεις.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου υπερτονίζει τον ορθολογισμό, σε αποσταθεροποιεί γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις και να σταματήσεις τις καθυστερήσεις που φέρνει και σε αποσύρει συναισθηματικά στην καθημερινή επικοινωνία. Είναι ακατάλληλο διάστημα να προσπαθήσεις να ξεδιπλώσεις στοιχεία του εαυτού σου για νέες επαφές και γνωριμίες γιατί η σύγχυση που θα έχεις αλλά και η κούραση που θα σου προκαλεί θα δίνεις διαφορετικά μηνύματα. Ο Ερμής ευθύδρομος στον Αιγόκερω όμως θα αλλάξει τις καταστάσεις.

Η Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό σου οίκο με την καλοσύνη και τη μεγαλοψυχία της σε βοηθάει να εξωτερικεύσεις τον καλά κρυμμένο, κάποιες φορές παγωμένο και επιφυλακτικό συναισθηματισμό σου. Σου παρέχει όλες τις συνθήκες να προσπαθήσεις κόντρα στις δυσκολίες που προκαλεί η ανάδρομη τροχιά του Ερμή για το πρώτο μισό του μήνα, στην καθημερινή επικοινωνία να αναδείξεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου και να αλληλεπιδράσεις στις σχέσεις σου. Οι κοινωνικές σου γνωριμίες και οι συναισθηματικές σου επαφές σου προσφέρουν ευχάριστη διάθεση και σε βοηθούν να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και σε βοηθούν με νέες γνωριμίες.

Με τον Άρη στους Ιχθύς επίσης στον τρίτο οίκο ενώ, θεωρητικά θα είχες όλες τις προϋποθέσεις για άμεση και ανοιχτή επικοινωνία που θα σε διευκόλυνε, αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον συγκεχυμένο τρόπο δράσης που αναγκαστικά σε υποβάλει και αυτό προκαλεί εκνευρισμό και θυμό. Με τον έντονο συναισθηματισμό που διεγείρει ο Άρης θα αναγκαστείς να ανακαλέσεις την υπομονή και το ρεαλισμό που διαθέτεις και να περιορίσεις την τάση για επιθετικότητα που θα σε υποβάλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρχή της νέας χρονιάς δημιουργεί την αναγκαιότητα να ασχοληθείς με ησυχία με την συναισθηματική πλευρά του εαυτού σου διατηρώντας για λίγο αποστάσεις από τις σχέσεις σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Αιγόκερω, σου δημιουργεί νοητική υπερένταση.

Σκέψεις και συνομιλίες πολλές φορές να απλώνονται σε συναισθηματικά θέματα, ή τις οικογενειακές σχέσεις χωρίς να μπορείς να τα ολοκληρώσεις και χωρίς ουσιαστικά να καταφέρνεις να επικοινωνείς στις σχέσεις σου ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις από τις ασάφειες και τις συγκεχυμένες απόψεις που εκφράζεις. Ο Ερμής ευθύδρομος στον Αιγόκερω όμως θα αλλάξει τις καταστάσεις.

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο αναζητάς την ασφάλεια και τη συναισθηματική σταθερότητα στις συντροφικές σχέσεις. Η μεγαλοψυχία και η αγάπη που προσφέρουν σαν ενέργεια οι Ιχθύς λειτουργούν υποστηρικτικά και δεκτικά και σε βοηθούν να μοιραστείς ανάγκες, επιθυμίες και αναχαιτίζουν τον απρόβλεπτο και άστατο χαρακτήρα σου. Μπορείς με άνεση να εκφράσεις τη φιλικότητα που αισθάνεσαι και να μοιραστείς τρυφερά αισθήματα.

Ο Άρης στους Ιχθύς στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο σε εξωθεί σε ριψοκίνδυνες και παράτολμες επιλογές σχετικά με την οικονομική ασφάλεια που επιθυμείς. Η χαοτική κατάσταση των Ιχθύων μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστροφικές οικονομικές επιλογές που εκτός από την οικονομική αφαίμαξη που θα φέρουν θα επηρεάσουν έντονα και τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Ο Ήλιος στις 19 του μήνα περνά στο ζώδιο σου και η διάθεση σου ανανεώνεται με την αισιοδοξία που έχεις. Έχεις πολύ περισσότερα περιθώρια να κινηθείς και να ξαναβρείς τις σταθερές αξίες του εαυτού σου. Με την είσοδο προς το τέλος του μήνα του Άρη στο Κριό αφήνεις στην άκρη το συναισθηματισμό που σε πολιορκεί όλο το μήνα και επικεντρώνεσαι να εκφράσεις πολύ πιο άνετα την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΥΣ

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχεις ευκαιρίες να μεγαλώσεις την κοινωνικότητα σου με τη βοήθεια φίλων και να ασχοληθείς με τις πολύ προσωπικές σου φιλοδοξίες για σχέσεις. Οι επιλογές σου στρέφονται προς τη κατεύθυνση να αναζητήσεις σχέσεις που θα σε εξελίξουν σαν άτομο.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αρχικά στον Αιγόκερω αποκαλύπτει τις αληθινές συμπεριφορές φίλων, ανακαλύπτεις ότι κανείς δεν είναι δεδομένος και σε βοηθάει να καταλάβεις με ποιους μπορείς να προχωρήσεις και ποιους πρέπει να αφήσεις. Ο Ερμής ευθύδρομος στον Αιγόκερω όμως θα αλλάξει τις καταστάσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βοηθάει να εξωτερικεύσεις τα πολύ δυνατά συναισθήματα σου και να αλληλεπιδράσεις μέσα από αυτά στις σχέσεις σου. Τονίζονται η καλοσύνη, τα μεγάλα και γενναιόδωρα αισθήματα σου και η έννοια της αγάπης που μπορείς και την εκφράζεις στην μεγαλύτερη ανιδιοτέλεια της. Η διάθεση σου είναι τέτοια που ακτινοβολείς αυτό που επιθυμείς και προσελκύεις τα κατάλληλα βλέμματα, να έρθεις σε επαφή και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Νέες σχέσεις που κάνεις τώρα έχουν μεγάλο ερωτισμό και ιδιαίτερη σωματική επαφή.

Ο Άρης επίσης στο ζώδιο σου, όμως σου δημιουργεί προβλήματα γιατί εκτός από το να αυξάνει τον συναισθηματισμό σου σε φορτώνει με ανασφάλειες που σε αποδυναμώνουν. Δυναμιτίζει το συναισθηματικό σου πάθος, φέρνει εντάσεις και ζήλιες και παρουσιάζεις εξαρτητική συμπεριφορά στις σχέσεις σου που μπορούν να οδηγηθούν σε οδυνηρά αδιέξοδα. Οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα στο ζώδιο σου με τον Άρη και τα τετράγωνα του Κρόνου με την Αφροδίτη και τον Άρη προκαλούν σύγχυση, συναισθηματικές εμπλοκές, απογοητεύσεις, απομόνωση, υπερευαισθησία και θα πρέπει να προσπαθήσεις να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία αλλά και ωριμότητα.

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments