Ζώδια

Οι αστρολογικές όψεις των φετινών εορτών και τα αισθηματικά σου.

Οι αστρολογικές όψεις των φετινών εορτών και τα αισθηματικά σου.
​Ομολογουμένως τα φετινά Χριστούγεννα οι πλανήτες μας χαρίζουν τα δώρα τους, προσφέροντας σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα σκορπίσουν χαμόγελα, τύχη και δυνατότητες για μία νέα αρχή! Εμείς είδαμε τις αστρολογικές όψεις και τι λένε τα άστρα από παραμονή Χριστουγέννων ως και Πρωτοχρονιά και σου λέμε με απόλυτη ακρίβεια αν αυτές οι γιορτές θα σου μείνουν […]

​Ομολογουμένως τα φετινά Χριστούγεννα οι πλανήτες μας χαρίζουν τα δώρα τους, προσφέροντας σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα σκορπίσουν χαμόγελα, τύχη και δυνατότητες για μία νέα αρχή! Εμείς είδαμε τις αστρολογικές όψεις και τι λένε τα άστρα από παραμονή Χριστουγέννων ως και Πρωτοχρονιά και σου λέμε με απόλυτη ακρίβεια αν αυτές οι γιορτές θα σου μείνουν αξέχαστες στα ερωτικά σου! Οι αστρολογικές όψεις των ημερών αποκαλύπτουν…

Εορταστικές ερωτικές επανασυνδέσεις…

Στις φετινές γιορτές έχουμε πολλά τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ξαφνικές εκπλήξεις, που θα φέρουν επανασυνδέσεις σε σχέσεις του παρελθόντος! Οι επανασυνδέσεις αυτές θα μπορούν να έχουν μία καλή πορεία γιατί ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω… Τι σημαίνει αυτό; Όποια κίνηση γίνει για επανασύνδεση, θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης! Τις ημέρες των γιορτών θα έχουν επανασυνδέσεις οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστες επαφές με άτομα του χτες για τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου! Ιδιαίτερα στις 27/12 το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα κάνει πραγματικότητα κάποια όνειρα του χτες για τα παραπάνω ζώδια. Δύο μέρες αργότερα το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, θα παρακινήσει για δράση, αποφάσεις και πρωτοβουλίες, σε υποθέσεις του παρελθόντος!

Οι πιο τυχεροί στον έρωτα για αυτές τις γιορτές.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ασυμβίβαστη Αφροδίτη από τον Υδροχόο βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία. Οι απρόβλεπτες νέες γνωριμίες θα κάνουν πολλές καρδούλες να σκιρτήσουν και μάλιστα αυτή τη φορά θα έχουν και προοπτική! Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα φέρει ο έρωτας θα συναρπάσουν… Παράλληλα το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει πως ότι προκύψει αυτές τις μέρες θα μπορεί να έχει σταθερή βάση! Οι ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους!Σχέσεις με διαφορά ηλικίας και ξαφνικές προτάσεις γάμου!

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Ο Κρόνος είναι η εμπειρία, η γνώση, ο χρόνος που περνά… Ο Ουρανός είναι η αλλαγή, η ανανέωση, το καινούργιο! Το τρίγωνο που σχηματίζεται δηλώνει ότι πολλές σχέσεις θα επισφραγιστούν εντελώς ξαφνικά και θα πάρουν μία πιο σοβαρή τροπή… Νέοι έρωτες θα προκύψουν απρόσμενα και ενδεχομένως να έχουν και κάποια διαφορά μεταξύ τους, είτε στην ηλικία, είτε στην κουλτούρα, είτε ακόμα και χιλιομετρική απόσταση! Για μία ακόμα φορά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου θα βρεθούν ευνοημένα!

Ελευθερία ή δέσμευση; Η απάντηση θα δοθεί στις γιορτές!

Στις 26 Δεκεμβρίου κορυφώνεται η αντίθεση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό! Η όψη αυτή θα φέρει μία επαναστατικότητα και αντίδραση στις μόνιμες σχέσεις, γιατί πολλοί είναι αυτοί που θα νιώσουν ότι πνίγονται από έναν παλαιό δεσμό και θα θελήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους για κάτι καινούργιο! Δε θα λείψουν όμως και οι νέοι, εκρηκτικοί έρωτες, που θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη και θα ανατρέψουν τα δεδομένα στη ζωή κάποιων ανθρώπων… Ποιοι θα ζήσουν δυνατές συγκινήσεις και δυνατές ερωτικές ανατροπές; Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου!

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Πολλοί γυρίζουν σελίδα…

Υπάρχουν ερωτικές καταστάσεις που πλήγωσαν καρδιές αυτή τη χρονιά, που έβγαλαν στην επιφάνεια απωθημένα, φόβους, ανασφάλειες, αλλά και πόνο… Πολλές καρδούλες δεν έχουν ξεπεράσει όλα όσα συνέβησαν τους περασμένους μήνες και τώρα, την περίοδο των γιορτών, θα καταφέρουν να δουν τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, γυρίζοντας επιτέλους σελίδα! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου, θα κάνουν αυτές τις γιορτές μία νέα αρχή… Θα αφήσουν πίσω τους την πίκρα του χτες και θα πάνε ένα βήμα παρακάτω…

Ερωτικά αδιέξοδα και επιπολαιότητες θα μπερδέψουν…

Φυσικά δε θα λείψουν και τα μπερδέματα, οι πλάνες και οι εξιδανικεύσεις από αυτές τις γιορτές! Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας αρκετές εξιδανικεύσεις, που θα μπλοκάρουν αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν ή δεν πιστεύουν ακριβώς αυτό που σου εκφράζουν… Κάποια πράγματα που πίστευες ότι θα γίνουν, θα έχουν καθυστέρηση. Κάποιες απιστίες μπορεί να χρωματίσουν αυτές τις γιορτές με απογοήτευση… Ποιοι πρέπει να προσέχουν λοιπόν την Πρωτοχρονιά; Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου!

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments