Ζώδια

Τί προβλέπουν τα άστρα για σχέσεις και σεξ το 2017!

Τί προβλέπουν τα άστρα για σχέσεις και σεξ το 2017!
Η αγάπη, οι σχέσεις και το σεξ θέλουν την προσπάθειά τους. Δεν έρχονται αυτόματα. Θέλουν την προσπάθειά μας η οποία πολλές φορές ευνοείται απο τα άστρα, ενώ κάποιες άλλες όχι. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς τα 12 ζώδια θα τα πάνε στην αγάπη και το σεξ το 2017. ΚΡΙΟΣΗ αγάπη μπορεί να είναι […]

Η αγάπη, οι σχέσεις και το σεξ θέλουν την προσπάθειά τους. Δεν έρχονται αυτόματα. Θέλουν την προσπάθειά μας η οποία πολλές φορές ευνοείται απο τα άστρα, ενώ κάποιες άλλες όχι. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς τα 12 ζώδια θα τα πάνε στην αγάπη και το σεξ το 2017.

ΚΡΙΟΣΗ αγάπη μπορεί να είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση το 2017 για τα κριάρια!Σίγουρα δεν είναι χρονιά γάμων για τους Κριούς και δύσκολα κάποιος θα πάρει την απόφαση να παντρευτεί μέσα σε αυτό τον χρόνο.Το 2017 είναι μια χρονιά που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά δεν θα έχετε όρεξη να δέσετε σε ένα λιμάνι! Όσοι είστε ήδη παντρεμένοι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα ή ακόμα και μια μεγάλη κρίση. Καλό θα ήταν να μπορέσετε να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με το σύντροφό σας, ειδικά όσοι έχετε παιδιά.Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που στη συνέχεια μπορεί να σας κάνουν να μετανοίωσετε. Το 2017 δεν είναι έτος για βιαστικές αποφάσεις όταν πρόκειται για σεξ, έρωτα ή σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΙΤο 2017 είναι για τους Ταύρους μια χρονιά που ευνοεί τις νέες φιλίες αλλά και τις νέες σχέσεις. Τόσο τις μόνιμες όσο και τις πιο εφήμερες! Ωστόσο μη νομίζετε ότι όλες οι προσπάθειές σας θα είναι και επιτυχημένες…Αν έχετε στο μυαλό σας μόνο το σεξ και τίποτα άλλο τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ταίρι σας να σας γυρίσει την πλάτη. Πρέπει το 2017 να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, μόνο έτσι θα βρείτε την «αδελφή ψυχή» σας

ΔΙΔΥΜΟΙΓια τους Δίδυμους το 2017 είναι η τέλεια χρονιά στον τομέα των σχέσεων, αφού θα δημιουργήσετε σταθερούς και δυνατούς δεσμούς με τους αγαπημένους σας.Γενικά το 2017 είναι μια χρονιά που έχετε την τύχη με το μέρος σας σε θέματα αγάπης και σεξ!Είτε πρόκειται για σχέσεις της μιας βραδιάς είτε για κάτι πιο μόνιμο, οι απαντήσεις που θα πέρνετε θα είναι το «ναι». Το 2017 είναι μια χρονιά που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΙΓια τους Καρκίνους το 2017 είναι μια χρονιά κατά την οποία θα νοιώσουν ότι γίνονται επιτέλους κατανοητοί από τον σύντροφό τους! Θα είναι επίσης μια ρομαντική χρονιά και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην ικανότητά σας να καταλαβαίνετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, πριν αυτός σας ζητήσει κάτι! Χωρίς δουλειά όμως από την δική σας πλευρά μην περιμένετε όμως να κερδίσετε πολλά πράγματα!

ΛΕΟΝΤΕΣΠιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Το 2017 έχει βάλει σκοπό να σας κάνει να πιστέψετε!Θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε και δεν θα μπορείτε να πιστέψετε πως έγινε. Πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι να κάνετε «ραντεβού στα τυφλά», άλλοι θα αποφασίσετε να παντρευτείτε και άλλοι επιτέλους μαθαίνετε τους σωστούς τρόπους για να περιποιηθείτε και να φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσοι πάλι δεν τα καταφέρετε μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με έναν χωρισμό

ΠΑΡΘΕΝΟΙΗ αναζήτηση των Παρθένων για τον «τέλειο σύντροφο» μπορεί να τελειώσει μέσα στο 2017. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και δείτε τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική γωνία. Το 2017 θα σκέφτεστε με την καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας, ενώ θα σας ελκύουν πνευματικοί και μυστηριώδεις εραστές. Η πρακτική και αναλυτική σας προσωπικότητα είναι αυτή που θα ερωτεύονται οι εραστές σας.

ΖΥΓΟΙΑγαπημένοι Ζυγοί, λυπάμαι αλλά για εσάς το 2017 θα είναι μια χρονιά χάους και σύγχυσης στον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών θεμάτων!Θα χρειαστεί να αλλάξετε την αντίληψή σας για την αγάπη αν θέλετε να σώσετε κάποιες σχέσεις σας! Θα πρέπει σίγουρα να βρεθείτε στη θέση του συντρόφου σας και να καταλάβετε τις ανάγκες του. Μπορεί να μην έχετε πάντα λάθος αλλά θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι και πιο χαλαροί! Δείτε την λίγο πιο ρομαντικά και θα δείτε πως τα πράγματα θα αλλάξουν! Ίσως είναι ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας!Όσοι είστε μόνοι, θέλει και κόπο αλλά και τρόπο τόσο για να βρείτε όσο και για να κρατήσετε το ταίρι σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΙΟι προβλέψεις για εσάς δείχνουν πως η χρονιά θα είναι στα άκρα…Είτε που θα κάνετε το επόμενο βήμα, είτε που θα κάνετε ένα βήμα… πίσω. Οι περισσότεροι από εσάς θα είστε ανάμεσα σε αυτά τα δύο και δεν θα υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα! Πολλοί θα οδηγηθείτε στα σκαλιά της εκκλησίας και μην γελιέστε ένας λόγος που κάποιος θέλει να σας έχει μόνο δικό του, είναι το καλό κρεβάτι! Αλλά αν είστε από τους σκορπιούς που ψάχνουν για εφήμερες σχέσεις, αυτή η χρονιά θα σας οδηγήσει σε χωρισμό…Κάντε πιο σοφές και με λιγότερο ρίσκο επιλογές για να χαίρεστε την αγάπη του συντρόφου σας

ΤΟΞΟΤΕΣΤο 2017 θα έχετε πολλές επαφές με το αντίθετο φύλο, χωρίς αυτές πάντα να καταλήγουν στο κρεβάτι. Όσο για γάμο… το 2017 δεν είναι χρονιά που θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί όμως να γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θα θέλετε να περάσετε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας! Οι παντρεμένοι Τοξότες θα ζήσουν φέτος την αρμονία και την ευτυχία στο γάμο τους ενώ μπορεί να προγραμματίσουν και ένα παιδί.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙΤο 2017 θα είναι μια χρονιά που θα σας βγάλει από τα νερά σας στον ερωτικό τομέα. Αν και οι περισσότεροι από εσάς είστε οπαδοί των μόνιμων σχέσεων, φέτος θα κάνετε αρκετά ραντεβού στα τυφλά. Αυτό σίγουρα θα είναι για εσάς μια ευχάριστη εμπειρία! Ποιος ξέρει μπορεί να γνωρίσετε τον άνθρωπό σας εκεί έξω! Αν είσαι σίγουρος για το ταίρι σου, μην διστάσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Είναι μια καλή χρονιά! Κοινωνικά θα είστε πολύ δραστήριοι και θα κάνετε νέους φίλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΙΤο 2017 είναι για εσάς χρονιά περιπέτειας και όχι χρονιά σταθερών σχέσεων. Φέτος τα άστρα ευνοούν για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνετε πραγματικότητα σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Προσοχή μπορεί να ερωτευτείτε τον πρώην εραστή φίλη σας.Οι παντρεμένοι Υδροχόοι θα ασφυκτιούν στο γάμο τους και θα θέλουν λίγη περισσότερη ελευθερία . Η γκρίνια του συντρόφου σας θα σας σπάσει τα νεύρα με αποτέλεσμα αν δεν χειριστείτε το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο να οδηγηθείτε σε σύγκρουση.

ΙΧΘΕΙΣΤο 2017 θα είναι για εσάς ήρεμο και άνετο στον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών. Θα έχετε μια χαλαρή στάση απέναντι σε ότι σας χαλάει αφού θα καταλάβετε πως η επικοινωνία είναι το κλειδί για την επιτυχία οποιασδήποτε σχέσης το 2017. Και θα προσπαθήσετε σκληρά για να το κάνετε πράξη αυτό και στην ερωτική σας ζωή. Όσους σας βρει η χρονιά μόνους θα σας παραδώσει στο 2018 και πάλι μόνους. Οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις δεν ευνοούνται.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments