Ζώδια

Ζώδια: Love tips για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Love tips για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για σήμερα.

Κριός Η ατμόσφαιρα θα είναι χαλαρή. Θα στραφείτε προς νέες απολαύσεις χωρίς να χάνετε την κατεύθυνσή σας. Θα αισθάνεστε ότι πρέπει άμεσα να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Σκεφθείτε να κάνετε και την διατροφή σας πιο ισορροπημένη.

ΤαύροςΗ διαύγειά σας θα σας κάνει πιο χρήσιμους και δεν πρέπει να διστάσετε να πείτε την γνώμη σας. Ο ρεαλισμός σας δεν θα σας απογοητεύσει. Θα σας είναι εύκολο να ασχοληθείτε με μια πνευματική δουλειά. Μην ξεχνάτε να κινηθείτε προς κάτι άλλο μετά για να καθαρίσετε το μυαλό σας

ΔίδυμοιΘα χρειαστείτε να χαλαρώσετε. Θα δείτε τα πράγματα πιο καθαρά αύριο. Οι αξιολογήσεις σας θα σας κάνουν καλό αλλά κουράζεστε πολύ περισσότερο από όσο αντιλαμβάνεστε.

ΚαρκίνοςΣήμερα θα είναι μια ημέρα με πολλές συμβουλές και θα φθάσετε σε ένα νέο σημείο ωριμότητας. Κρύβετε καλά την κούρασή σας αλλά θα πρέπει να σκεφθείτε να αναπληρώσετε τον χαμένο ύπνο.

ΛέωνΗ αισιοδοξία σας θα σας δώσει ώθηση και είναι καιρός να απολαύσετε τα καλά πράγματα στην ζωή. Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και πρέπει να βάλετε τα όριά σας. Κουράζεστε και ίσως είναι καλύτερα να αναζητήσετε ηρεμία και ησυχία.

ΠαρθένοςΔεν θα έχετε χρόνο να τα σκεφθείτε όλα πριν δράσετε. Μην πάρετε ρίσκα. Αποφασίστε μετά. Κάποιοι πόνοι και κράμπες ίσως εμποδίσουν τα σχέδιά σας. Μάλλον λείπουν κάποια βασικά συστατικά από την διατροφή σας.

ΖυγόςΘα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε μια διαμάχη με κάποιο κοντινό σας άτομο. Η συγχώρεση θα σας βοηθήσει περισσότερο από όσο νομίζετε. Ο εκνευρισμός σας με τους άλλους θα αποκαλύψει την ένταση που υπάρχει μέσα σας και πρέπει να την λάβετε υπόψιν σας.

ΣκορπιόςΔεν μπορείτε να ανεχτείτε κάποια άτομα πλέον. Είναι καιρός να πείτε τι σκέπτεστε και να βάλετε όρια. Θα είστε επιρρεπείς σε ιώσεις. Μπορεί να σας λείπει κάποια βιταμίνη. Να είστε πιο προσεκτικοί με την διατροφή σας.

ΤοξότηςΘα μπορέσετε να δράσετε προς το συμφέρον σας με αποτελεσματικότητα. Τώρα είναι καιρός να μιλήσετε και με την τράπεζά σας. Θα χρειαστείτε ηρεμία για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην ενδίδετε στους πειρασμούς της κουζίνας.

ΑιγόκερωςΟι αντιδράσεις σας θα είναι εποικοδομητικές και δεν πρέπει να χάσετε χρόνο με άσκοπους δισταγμούς. Προσέξτε το συκώτι σας και μην κάθεστε. Θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην διατροφή σας και να μειώσετε τα γλυκά.

ΥδροχόοςΘα συμβαίνουν πολλά γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Τα όνειρά σας είναι συγχρονισμένα με την πραγματικότητα και γενικά τα πράγματα είναι ισορροπημένα. Θα πρέπει να ασκηθείτε λίγο.

ΙχθύεςΘα μπορέσετε να αποφύγετε τις δυσκολίες σήμερα και θα δηλώσετε τις αξίες σας απλά και ξεκάθαρα. Βάλτε τις ανησυχίες στην άκρη ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο σας στο σπίτι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments