Αθλητισμός

Εξελίξεις με Ανσαριφάρντ! Πού συνεχίζει τελικά την καριέρα του ο Ιρανός αστέρας; Υπογραφή ή έκπληξη!

Εξελίξεις με Ανσαριφάρντ! Πού συνεχίζει τελικά την καριέρα του ο Ιρανός αστέρας; Υπογραφή ή έκπληξη!
Σκάει το "μπαμ" με τον παικταρά του Πανιωνίου! Ακόμα και σήμερα κλείνει στην επόμενη ομάδα του, ωστόσο υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να προκύψει ολική ανατροπή! Λέτε;

Κορυφώνονται οι διεργασίες στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οι Ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να κάνουν δικό τους τον Ιρανό φορ και η σημερινή μέρα θεωρείται πολύ κρίσιμη για τις επαφές που θα γίνουν.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα εδώ και καιρό με τον Πανιώνιο, επομένως αυτό που απομένει είναι να επιτευχθεί η συμφωνία με τον παίκτη.

Πάντως, αν δε γίνει αυτό σήμερα, μιας και ο Ιρανός εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση και να απαιτεί μεγάλο συμβόλαιο, αλλά και οι εγγυήσεις ότι θα αγωνίζεται βασικός, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τους Ερυθρολεύκους.

Εξάλλου, από την Κυριακή, 1/1 του νέου έτους, ο άσος της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, κάτι που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα της υπόθεσης, αφού και ο Πανιώνιος δε θα μπορεί, πια, να πιέσει για να κλείσει το deal με τους πρωταθλητές.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι και Παναθηναϊκός, καθώς δεδομένα ο παίκτης αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments