Αθλητισμός

Έλληνας άσος, που έφυγε κακήν κακώς από το Λιμάνι, θα ξαναβάλει πολύ σύντομα την ερυθρόλευκη φανέλα

Έλληνας άσος, που έφυγε κακήν κακώς από το Λιμάνι, θα ξαναβάλει πολύ σύντομα την ερυθρόλευκη φανέλα
Τι κι αν αποχώρησε παραγκωνισμένος και ξεχασμένος κυρίως λόγω του προπονητή του, το πιο πιθανό είναι γρήγορα να βρεθεί πάλι στου Ρέντη! Ποιος είναι; "Κλικ" για την απάντηση!

Οι χειμερινές αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν ήδη, γεγονός που δεν προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη. Έτσι κι αλλιώς, ο Πάουλο Μπέντο είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να γίνει από νωρίς ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και έπειτα ο σύλλογος να επικεντρωθεί στις απαραίτητες προσθήκες.

Ο πρώτος που άνοιξε… τον χορό ήταν ο Δημήτρης Σιόβας. Ο διεθνής αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τον Πορτογάλο τεχνικό με αποτέλεσμα να περνά τη σεζόν στην εξέδρα με εξαίρεση ένα μόνο ματς Κυπέλλου (σ.σ κόντρα στον Πλατανιά) όπου αγωνίστηκε βασικός. Η αποχώρησή του ήταν κοινό μυστικό, το ενδιαφέρον της ισπανικής Λεγανιές προέκυψε νωρίς και ο Έλληνας στόπερ θα συνεχίσει το επόμενο εξάμηνο ως δανεικός στην ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο, ωστόσο, είναι πως ο Σιόβας θα είναι περαστικός από την Ισπανία αφού πολύ δύσκολα θα μείνει εκεί. Η οψιόν αγοράς του δανεισμού του έχει τοποθετηθεί στα 4 εκατομμύρια, όπως έχει γραφτεί, ποσό που θεωρείται απίθανο να δώσει η Λεγανιές για να τον αγοράσει. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 28χρονος θα γυρίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Σιόβας κάθε άλλο παρά ξεγραμμένος θα πρέπει να θεωρείται από τους φίλους της ομάδας. Και αυτό γιατί μπορεί ο Μπέντο να έχει πρόβλημα μαζί του, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι ο Πορτογάλος θα βρίσκεται ακόμα στον Ολυμπιακό όταν επιστρέψει ο διεθνής αμυντικός. Κάτι που σημαίνει πως ότι ο Έλληνας αμυντικός θα γυρίσει ακόμα πιο εύκολα στο Λιμάνι. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που είχε δείξει την αξία του στο γήπεδο και πάντα είχε καλές σχέσεις με τη διοίκηση και τον κόσμο…

πηγή: sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments