Αθλητισμός

Επίδειξη επιπέδου από ΠΑΟΚ

Επίδειξη επιπέδου από ΠΑΟΚ
​Αίσθηση προκάλεσε στην Αθήνα ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε ο ΠΑΟΚ την ΚΕΔ. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, επισκέφθηκε τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, μετά από ραντεβού. Προσέξτε την ιδιαιτερότητα της κατάστασης. Σε αντίθεση με εκπροσώπους άλλων ομάδων που έκαναν επίδειξη δύναμης, ο ΠΑΟΚ διατήρησε το επίπεδο του και ακολούθησε την επαγγελματική οδό. Προηγήθηκαν οι […]

​Αίσθηση προκάλεσε στην Αθήνα ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε ο ΠΑΟΚ την ΚΕΔ. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, επισκέφθηκε τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, μετά από ραντεβού. Προσέξτε την ιδιαιτερότητα της κατάστασης. Σε αντίθεση με εκπροσώπους άλλων ομάδων που έκαναν επίδειξη δύναμης, ο ΠΑΟΚ διατήρησε το επίπεδο του και ακολούθησε την επαγγελματική οδό.

Προηγήθηκαν οι επισκέψεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ, όχι με τόσο κομψό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ δεν ακολούθησε τον δρόμο τους. Χάραξε δική του πολιτική, διαφοροποίησε τη θέση του σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η τοποθετήσεις του για αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν τυπικό, αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα. Οι αλλαγές δεν θα έρθουν μόνο με αντικατάσταση προσώπων στην ΕΠΟ.

Αλλαγές πραγματικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα προκύψουν όταν αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης του θέματος από τις ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ πιστός στις εξαγγελίες του προέδρου και μεγαλομετόχου του, ακολουθεί πολιτική που κερδίζει όλους και περισσότερους υποστηρικτές. Λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που αντιλαμβάνονται ότι οι εποχές άλλαξαν και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν ζητά αλλαγές στην ΕΠΟ για να δημιουργηθεί ένα νέο κατεστημένο στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο ΠΑΟΚ αναζητά μια νέα τάξη πραγμάτων όπου το αποτέλεσμα των αγώνων θα κρίνεται στους αγωνιστικούς χώρους και το προιόν θα αναβαθμιστεί, δίνοντας το δικαίωμα σε χιλιάδες φιλάθλους να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Αυτή είναι η πολιτική του ΠΑΟΚ που βρίσκει συμμάχους την συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας και αντιπάλους όσους θέλουν να συντηρηθεί η σημερινή κατάστασης. Η κάθαρση είναι ο μόνος τρόπος και ο Δικέφαλος δείχνει τον δρόμο σε όλους. Αλλάζει το τοπίο με τις κινήσεις του και είναι σίγουρο ότι σύντομα το ποδόσφαιρο θα πάρει την μορφή που θέλουν να έχει οι ελληνες φίλαθλοι και όχι την μορφή (τέρατος) που έχει σήμερα.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments