Αθλητισμός

Έτσι πήγε να την “κάνει” ο Ομπράντοβιτς στον Σφαιρόπουλο!

Έτσι πήγε να την “κάνει” ο Ομπράντοβιτς στον Σφαιρόπουλο!
Το... κόλπο που είχε ετοιμάσει ο κόουτς της Φενέρ και η αποτυχία του λόγω Σπανούλη και Ντίξον! Διαβάστε τι έγινε «πίσω» από το μεγάλο ματς του ΣΕΦ!

Όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε χθες της Φενέρ με 54-31, δύο λεπτά πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος, θεωρήθηκε -όχι αδικαιολόγητα- ότι το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί. Οπως, όμως, αποδείχθηκε στη συνέχεια, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Μέχρι το 28′, οι “ερυθρόλευκοι” τα έκαναν σχεδόν όλα σωστά. Σε άμυνα και επίθεση. Τους βοήθησε και το γεγονός ότι οι Τούρκοι έχασαν αρκετά σουτ αμαρκάριστα από το τρίποντο.Στα τελευταία 12 λεπτά, όμως, το σκηνικό άλλαξε. Ο Ολυμπιακός εφησυχάστηκε, έπαιξε ρόλο και η επιβάρυνση των παικτών του, αφού παρατάχτηκε με τρεις σημαντικές απουσίες. Του Πρίντεζη, του Αγραβάνη και του Χάκετ. Χθες χρησιμοποίησε τους 8 από τους 12 παίκτες, που είχε, κάτι, που γίνεται για πρώτη φορά.

Ο Ομπράντοβιτς, γνωρίζοντας αυτό το πράγμα, έπαιξε πολύ με Σλούκα, Ντίξον και ανέβασε την ταχύτητά της ομάδας του. Ανέβηκαν και τα ποσοστά ευστοχίας της Φενέρ, παίρνοντας βοήθεια και από τον Ντατόμε, ο οποίος μέχρι το -23 ήταν άφαντος.

Ετσι, η τουρκική ομάδα έφθασε στο 65-61 και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πλησιάσει στο 65-64. Ο Ντίξον, όμως, αμαρκάριστος αστόχησε σε ένα σουτ, που δεν χάνεται. Ο Σπανούλης αντίθετα τα κατάφερε στη συνέχεια με μία ζογκλερική προσπάθεια και ο Ολυμπιακός πήρε τη “χρυσή” νίκη, που του δίνει ακόμη περισσότερες για πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα.

πηγή: sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments