Αθλητισμός

Μεγάλε Ζλάταν, για αυτό είσαι ο καλύτερος – Φοβερές ατάκες για Μέσι!

Μεγάλε Ζλάταν, για αυτό είσαι ο καλύτερος – Φοβερές ατάκες για Μέσι!
Ακομπλεξάριστος, για αυτό παραμένει στην κορυφή!

​Υπόκλιση στον Λιονέλ Μέσι από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατά την διάρκεια συνέντευξης στο ESPN: “Νομίζω ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Δεν ξέρω αν θα δούμε ποτέ κάποιο άλλο παίκτη να κάνει τα πράγματα που κάνει ο Μέσι γιατί έχει το δικό του στυλ και δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να υπάρξει ένας τέτοιος παίκτης”, τόνισε ο Σουηδός επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

“Πάντα έλεγα, ότι είχα την τύχη να τον βλέπω κάθε μέρα και όπως έχω πει είναι σαν να παίζει PlayStation μαζί του: εσύ του δίνεις την μπάλα και αυτός αρχίζει να ξεπερνά κάθε αντίπαλο, αυτό είναι ο Μέσι. Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμούμε απλά ότι τον απολαμβάνουμε, νομίζω ότι Αργεντινοί ειδικά πρέπει να το απολαμβάνουν αυτό και να είναι στην ευχάριστη θέση που τον έχουν. Εγώ και αυτός; Εχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού.

Είμαι αυτός που έχει κερδίσει σε αρκετές χώρες, εκείνος έχει παραμείνει στην ίδια χώρα εδώ και πολλά χρόνια και έχει κάνει θαυμάσια πράγματα. Αν το έκανε εκεί, μπορεί να το κάνει οπουδήποτε. Αγαπά το ποδόσφαιρο, δεν θα έχει προβλήματα για να το αποδείξει σε όλο τον κόσμο”, πρόσθεσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments