Αθλητισμός

Πάει ΚΑΙ για Μπράβο η ΑΕΚ!

Πάει ΚΑΙ για Μπράβο η ΑΕΚ!
Ο Φεντερίκο Μπράβο είναι ο αμυντικός χαφ, που έχει βάλει σε σκέψεις την ΑΕΚ να αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη για τον άξονα. Ποιο το προφίλ του 23χρονου Αργεντινού που θεωρείται «λαβράκι».

​Μια πολύ έξυπνη κίνηση έχει στα σκαριά η ΑΕΚ. Ο Κώστας Κετσετζόγλου είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως έχει εντοπιστεί μια εξαιρετική περίπτωση αμυντικού χαφ και παρότι δεν αποτελεί πρώτη ανάγκη η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση στην «Ένωση» το σκέφτονται σοβαρά. Και από ό,τι φαίνεται είναι πολύ πιθανό να μη μείνουν στη σκέψη… 

Ο παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ είναι ο Φεντερίκο Μπράβο. Πρόκειται για τον 23χρονο Αργεντινό, που αναδείχθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς, τον τελευταίο χρόνο έπαιξε δανεικός στη New York FC του Πατρίκ Βιεϊρά πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις (στο πλευρό του Αντρέα Πίρλο) και με το νέο έτος μένει ελεύθερος. Θεωρείται παίκτης με εξαιρετικές προοπτικές και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία εξετάζοντας πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του. 

Άλλωστε με τον Αντρέ Σιμόες να αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στον αχίλλειο και υπαρκτή την πιθανότητα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για να απαλλαγεί οριστικά από τις ενοχλήσεις, δεν υπάρχει άλλη λύση κλασικού αμυντικού χαφ και ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Φεντερίκο Μπράβο θα ήταν σίγουρα πολύ χρήσιμος. 

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει για τον νεαρό άσο ή όχι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments