Αθλητισμός

«Ψημένος» για Ρεάλ Μαδρίτης ο Κουρτουά

«Ψημένος» για Ρεάλ Μαδρίτης ο Κουρτουά
Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει κίνηση το καλοκαίρι για τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Θιμπό Κουρτουά και ο ίδιος ο Βέλγος γκολκίπερ ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τη μεταγραφή.

​Ο Κουρτουά έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι ως το 2019, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να το ανανεώσει εν μέσω έντονων φημών που τον θέλουν βασικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μπλε πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να προσφέρουν ένα βελτιωμένο συμβόλαιο στον Κουρτουά για να σταματήσουν τις προσπάθειες της Ρεάλ να τον πάρει στη Μαδρίτη, ωστόσο σύμφωνα με τη Sun κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο.

Ο Βέλγος γκολκίπερ φαίνεται να είναι ήδη ιδιαίτερα «ζεστός» για να επιστρέψει στη Μαδρίτη (είχε αγωνιστεί στην Ατλέτικο) αυτή τη φορά για να υπερασπιστεί την εστία της Ρεάλ.

Οι «Μερένχες» από τη μεριά τους επίσης ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Κουρτουά ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να τον δελεάσουν να μετακομίσει στο «Μπερναμπέου» και όπως γίνεται αντιληπτό, το όνομα του Βέλγου τερματοφύλακα θα «παίξει» αρκετά το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments