Τεχνολογία

AirPods: Προβλήματα με τη φόρτιση

AirPods: Προβλήματα με τη φόρτιση
Πλήθος παραπόνων από καταναλωτές ότι η μπαταρία των ακουστικών εξασθενεί σύντομα.

​Τα AirPods, τα καινούρια ακουστικά της Apple έχουν γίνει διαθέσιμα προς αγορά, εδώ και μερικές μέρες και τα παράπονα για την ποιότητά τους, ήδη έχουν αρχίσει. Πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι από την ευκρίνεια του ήχου, η οποία θυμίζει θυμίζει αρκετά τα ήδη υπάρχοντα EarPods, αλλά σε γενικές γραμμές οι κριτικές έχουν θετικό πρόσημο. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως, πληθαίνουν τα παράπονα χρηστών που θέλουν την μπαταρία της θήκης των AirPods να αδειάζει εξαιρετικά σύντομα, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στην εταιρεία.

Σύμφωνα με την Apple η μπαταρία της θήκης δύναται να φορτίσει τα AirPods για περίπου 24 ώρες. Πολλοί αγανακτισμένοι κάτοχοι όμως παρατήρησαν πως η ζωή της μπαταρίας ξαφνικά μειώθηκε έως και 40%, παρέχοντας δηλαδή σχεδόν τις μισές ώρες φόρτισης στα ακουστικά, ενώ φυσικά το προϊόν είναι ολοκαίνουριο. Τα παράπονα βασίζονται επίσης στο γεγονός πως ενώ η Apple χρειάστηκε ήδη ενα εύλογο χρονικό διάστημα για να διαχειριστεί τις διάφορες δυσλειτουργίες των AirPods, φαίνεται να υπάρχει σημαντικό ελάττωμα σε ένα βασικό κομμάτι που είναι η μπαταρία.

Προς το παρόν η Apple είναι διατεθειμένη να αντικαταστήσει τα προβληματικά AirPods. Είναι σχεδόν σίγουρο πως ο τεχνολογικός κολοσσός θα προφέρει ένα νέο ζευγάρι σε όσους αντιμετωπίζουν το προαναφερθέν ζήτημα, αν και δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση. Μάλλον η εταιρεία θα εξακολουθήσει να ανταλλάσσει δωρεάν τις πρώτες παρτίδες των AirPods που κυκλοφόρησαν, πολλές εκ των οποίων πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στα υψηλά standards ικανοποίησης πελατών για τα οποία φημίζεται η ίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments