Lifestyle

Τσάρλι Σιν: Θεέ μου, ας είναι ο Τραμπ ο επόμενος!

Τσάρλι Σιν: Θεέ μου, ας είναι ο Τραμπ ο επόμενος!
"Θεέ μου, να είναι ο επόμενος ο Τραμπ, σε παρακαλώ", έγραψε ο ηθοποιός σχολιάζοντας τον θάνατο της Κάρι Φίσερ και της μητέρας της Ντέμπι Ρέινολντς.

Τον… θάνατο του Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε μέσω twitter ο Τσάρλι Σιν, προφανώς εμπνευσμένος από το γεγονός ότι το 2016 έχουν πεθάνει πολλοί επώνυμοι από όλο τον κόσμο! 

“Θεέ μου, να είναι ο επόμενος ο Τραμπ, σε παρακαλώ”, έγραψε ο ηθοποιός σχολιάζοντας τον θάνατο της Κάρι Φίσερ και της μητέρας της Ντέμπι Ρέινολντς.

Αμέσως οι ακόλουθοί του αντέδρασαν αποκαλώντας τον ηθοποιό “αλήτη” και “άχρηστη κατσαρίδα”.

Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός δεν έχει απαντήσει στα σχόλια, ενώ το tweet του παραμένει καρφιτσωμένο στην κορυφή του προφίλ του.

Να σημειωθεί ότι προεκλογικά, ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε αποκαλέσει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ τον “πιο αποδοκιμασμένο υποψήφιο στην ιστορία μας” και η Μαντόνα είχε σχολιάσει ότι η νίκη του Τραμπ “έχει την ίδια αίσθηση με τον θάνατο”.

Μάλιστα και η Λίζα Έντελσταϊν βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιδράσεων όταν έγραψε “RIP Άλαν Θικ. Φαίνεται σαν όλοι να θέλουν να φύγουν πριν από την Τραμπαποκάλυψη”.

Επίσης προεκλογικά, ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο είχε αποκαλέσει τον Τραμπ “ηλίθιο” και πως θα ήθελε να του δώσει “μία γροθιά στο πρόσωπο”, αλλά από τότε μέχρι τώρα έχει ρίξει τους τόνους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments