Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/12 Σάββατο | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Δεκεμβρίου 2016, 18:57

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους!!!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μπορείτε να κάνετε την κίνηση σας, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, αφού πρώτα ελέγξετε ότι δεν υπάρχει ΄ανταγωνισμός’!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ταύρος: Εσείς και τα λόγια σας τα έντονα, ίσως και να έχετε στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι θέλει πολλά να σας πει, για να τα διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Δίδυμοι: Ξεκινήστε από σήμερα, να οργανώνετε το πλάνο, για το νέο έτος. Πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα προκύψουν, από κόσμο που σας αγαπά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Καρκίνος: Αδειάστε λοιπόν το μυαλό σας, από όλα αυτά που έγιναν στο προηγούμενο έτος και συγκεντρωθείτε, σε αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Λέων: Πολλές και οι καλές ευκαιρίες, που έχετε για να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Παρθένος: Οι συζητήσεις πάνω σε όλα αυτά που διαδραματίστηκαν, θα κάνουν την εμφάνιση τους, τις επόμενες ώρες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Οι σχέσεις σας με τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικές. Κίνδυνος παρεξηγήσεων και εντάσεων
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Σκορπιός: Μην λέτε την γνώμη σας, αν τελικά δεν σας την έχουν ζητήσει. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την σχέση σας και διορθώστε τα κενά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Τοξότης: Όλα όσα θα ακούσετε αυτό το χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να μην τα λάβετε και πολύ σοβαρά υπόψιν σας. Ο ανάδρομος δημιουργεί εντυπώσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Όσο ακόμη ο Ήλιος θα είναι στον οίκο σας, εσείς μπορείτε να γυρίσετε τα πράματα υπέρ σας. Αυτό όμως πρέπει να ξεκινήσει μέσα από διάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόος: Η έντονη σας προσωπικότητα, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ξαναβάλει και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Ιχθείς: Σκεφτείτε τι δώρα και τι ευχές, θα δώσετε στους αγαπημένους σας. Πιο πολύ σκεφτείτε τι είναι αυτό που ζητάτε εσείς για τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Πηγή:astro-live.gr