Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις 2017 μόνο για γυναίκες

Ερωτικές Προβλέψεις 2017 μόνο για γυναίκες
​Ο έρωτας ανέκαθεν ήταν και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μας….Κάθε χρονιά γεννιέται το ερώτημα «Τι θα συμβεί το νέο έτος στα αισθηματικά μου»; Ο Κώστας Λεφάκης όπως πάντα είναι κοντά μας, δίνοντας μας τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις του, αυτή τη φορά αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες. Η θέση της Αφροδίτης […]

​Ο έρωτας ανέκαθεν ήταν και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μας….Κάθε χρονιά γεννιέται το ερώτημα «Τι θα συμβεί το νέο έτος στα αισθηματικά μου»; Ο Κώστας Λεφάκης όπως πάντα είναι κοντά μας, δίνοντας μας τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις του, αυτή τη φορά αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες.

Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο της γυναίκας, φανερώνει την τύχη της στον έρωτα και μας δίνει πάντα χρήσιμα μυστικά για το πεπρωμένο και τις εξελίξεις στον ερωτικό μας τομέα! Δες σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη σου από τον αστρολογικό χάρτη και στη συνέχεια διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη που ετοίμασε ο Κώστας Λεφάκης. Στη συνέχεια διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια!

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Κριό.

Μετά το 2016 θα έχετε την αίσθηση ότι ο χρόνος περνά ακόμα πιο γρήγορα. Ο χειμώνας θα είναι λίγο περίεργος, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστος, αν και ο Φεβρουάριος βρίσκει την Αφροδίτη και τον Άρη να διέρχονται μαζί από το ζώδιο σας, να συναντούν τον Ουρανό, που είναι εγκαταστημένος εκεί, να σχηματίζουν αντίθεση με το Δία και αρμονικές όψεις με Τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν την πορεία αρκετών από εσάς. Η στενή προσέγγιση της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό πάνω στη γενέθλια Αφροδίτη σας δείχνει την αναγκαιότητα μιας καινούργιας αρχής, εντείνει κάποια πάθη ή δράματα την περίοδο και σας ευνοεί στο τέλος του καλοκαιριού, σε πρώτη φάση, και τους δύο τελευταίους μήνες του έτους, σε δεύτερη. Κριοί και Δίδυμοι γυναίκες με Αφροδίτη στον Κριό, όπως και αρκετές Υδροχόοι, παρουσιάστε ευνοημένες ή ζείτε επεισοδιακά αλλά με ενδιαφέρον την ερωτική σας ζωή, η οποία αποτελεί αφορμή για αλλαγές σε άλλους τομείς.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον ΤαύροΠροσωπικά, θα την χαρακτήριζα χρονιά ρομαντική αλλά και χρονιά φαντασιώσεων και μιας κάποιας ασάφειας. Το 2017 συναντάμε τον Δία στον Ζυγό αντίθετο με τον Ουρανό, που βρίσκεται σταθερά στον Κριό, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα ο Κρόνος από την θέση του στον Τοξότη δημιουργεί δυσαρμονική όψη μεν τον Ποσειδώνα, που είναι στους Ιχθείς. Για μία ακόμα χρονιά, η Αφροδίτη του Ταύρου δέχεται τις θετικές επιρροές του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα. Συνεργαζόμενη λοιπόν αυτή η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, συχνά ξορκίζει το κακό που τυχόν περιφέρεται κοντά της και τη βοηθά να αναπτύξει την άμυνα της. Δεν θα μπορέσει όμως να ξεφύγει από κάποια αναπόφευκτα και θλιβερά συμβάντα που θα προκύψουν. Τη χρονιά αυτή πάλι παρατηρούμε παλίνδρομη την πορεία της ίδιας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, επομένως η άνοιξη θα χαρακτηριστεί από κάποια αστάθεια ή από μερικά προβλήματα. Όμως από τα τέλη Μαΐου και μετά, η ευτυχία και το όνειρο βρίσκονται όλο και πιο κοντά και θα καταφέρετε να ζήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι. Το φθινόπωρο αναμένεται εξίσου κατάλληλο για την προώθηση και την εξέλιξη θεμάτων που άπτονται της προσωπικής ζωής και της κάλυψης αναγκών. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Δίδυμο

Ενδιαφέρουσα χρονιά. Ήδη ο Δίας είναι στο Ζυγό από τον προηγούμενο Οκτώβριο και παραμένει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου του 2017. Αυτή η πλανητική προοπτική βοηθά την εξέλιξη και την επέκταση. Διαμορφώνει εκ νέου το κλίμα και, ιδίως στις νεότερες ηλικίες, δίνει μεγάλους έρωτες. Στο μεταξύ ο Ποσειδώνας έχει προχωρήσει στους Ιχθείς, επομένως τη χρονιά αυτή θα δημιουργήσει μερικές «ερωτικές παραισθήσεις», τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε. Κοντολογίς, ο Δίας δίνει μια ευκολία στην επέκταση, αλλά ο Ποσειδώνας θα μπερδεύει την πραγματικότητα με τη φαντασία μπλοκάροντας την αλήθεια. Και εδώ χρειάζεται λίγη υπομονή και κυρίως προσοχή. Με άλλα λόγια, το 2017 θα πρέπει να ελέγξετε τις επιπολαιότητες και τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Η ενασχόληση με την τέχνη θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε το συναισθηματισμό σας και ζήσετε σε ένα δικό σας κόσμο που δεν θα μπορεί κανείς να σας τον «λερώσει». Αυτό θα είναι χαρακτηριστικά έντονο την άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο

Είναι η χρονιά που δημιουργείται μια ενδιαφέρουσα όψη μεταξύ του Κρόνου στον Τοξότη και του Ουρανού στον Κριό, η οποία σας βοηθά σε φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια, στην επιτυχία ή την επέκταση τους. Επίσης, η αρμονική όψη του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σας διατηρεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους σταθερά καλυμμένες στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Αποφύγετε ψευδαισθήσεις, φαντασιώσεις και κρίσεις υπεραισιοδοξίας όταν πρέπει να είστε πιο προσγειωμένες και ρεαλίστριες. Θεωρώ τη χρονιά αυτή δημιουργική, επενδυτική και για αρκετές περιπτώσεις κατακτητική. μην την αφήσετε να φύγει ανεκμετάλλευτη. Ως καλή περίοδο μπορείτε να υπολογίσετε τους πρώτους μήνες, να είστε προνοητικές τον Απρίλιο και τον Μάιο, πιο επικοινωνιακές και αποφασιστικές το καλοκαίρι, ενώ τους δύο τελευταίους μήνες να περιμένετε περισσότερα αποτελέσματα σε προσπάθειες που θα έχετε καταβάλει από καιρό. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Λέοντα

Το παιχνίδι φέτος παίζεται μεταξύ του Δία στο Ζυγό και του Κρόνου στον Τοξότη, ενώ αναταράξεις συναισθηματικές μπορείτε να περιμένετε μετά την είσοδο του Δία στο Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου έως το τέλος του έτους. Εδώ έχουμε μια πιο ομαλή ροή γεγονότων και εξελίξεων και οι περισσότερες έχετε εξασφαλίσει τη σταθερότητα στα ερωτικά σας και η προσοχή σας είναι στραμμένη στα γεγονότα του εξωτερικού περιβάλλοντος. Θεαματικό το καλοκαίρι , επικοινωνιακά παρουσιάζεστε επιτυχείς αλλά και ευχαριστημένες. Γενικότερα η περίοδος αυτή έχει να κάνει με την προοπτική του να είστε επιτυχείς, ικανοποιημένες και να το δείχνετε. Η λεόντεια Αφροδίτη σας, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, βρίσκει εκδοχές και τρόπους έκφρασης. Είναι μια χρονιά που σας βοηθά στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας και στην ενίσχυση της βάσης σας. Μερικές ίσως αντικαταστήσετε το σύντροφο σας και οι νεότερες που αρχίζετε να ωριμάζετε πιθανόν να καταλήξετε στον τύπο του συντρόφου που θέλετε μέσα από μια γνωριμία που θα παίξει θετικά σημαντικό ρόλο για πολλά χρόνια στη ζωή σας.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Παρθένο

Ο Κρόνος παραμένει στον Τοξότη και λίγο πριν εκπνεύσει η χρονιά, στις 20 Δεκεμβρίου , κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω. Το έτος αυτό όμως ο Κρόνος σχηματίζει καλή όψη με τον Ουρανό. Αυτό έχει να κάνει με μια νέα προοπτική που ανοίγεται. Γενικά το 2017 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χρονιά ευκαιριών, Ο Δίας από το Ζυγό δημιουργεί μία αντίθεση με τον Ουρανό, εφτά χρόνια μετά, αν υπολογίσουμε ότι τότε ο Δίας είχε συναντήσει τον Ουρανό στον Κριό. Αυτή η αντίθεση στην δική σας περίπτωση επηρεάζει ή και βοηθά τη συναισθηματική σας ασφάλεια και τον απολογισμό των κεκτημένων αυτής προβλέπεται ενδιαφέρουσα. Αντιμετωπίζετε ευκολότερα τα εξωτερικά γεγονότα και αξιοποιείτε ευκαιρίες, ενώ επισπεύδεται η ατομική σας εξέλιξη και έκφραση. Οι ώριμες από εσάς που δώσατε αγώνες αμείβεστε με προνόμια, κοινωνική αναρρίχηση ή μεγάλες προσφορές. Υπηρετείτε το κοινωνικό σύνολο και ζείτε ελεύθερα και περισσότερο ανεξάρτητα. Ο Δίας περνά στο Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου κι έτσι το φθινόπωρο φαίνεται εξαιρετικά αισθαντικό και έντονα ερωτικό για τις πιο τολμηρές από εσάς.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ζυγό

Το Φεβρουάριο η Αφροδίτη διέρχεται από τον Κριό, συνοδευόμενη από τον Άρη. Τη χρονιά αυτή όμως η Αφροδίτη διαγράφει παλίνδρομες φάσεις: Ξαναγυρίζει για λίγο στους Ιχθείς στις αρχές Απριλίου και επιστρέφει στον Κρόνο στις 21 Απριλίου. Στη συνέχεια της άνοιξης αλλά και το καλοκαίρι, ενισχυόμενοι η γενέθλια Αφροδίτη σας από το πέρασμα του Δία στο Ζυγό, σχηματίζει αρμονικές όψεις εναλλακτικά με τον Ερμή και τον Άρη. Αυτό σας βοηθά να εκφράσετε απρόσκοπτα τα αισθήματα σας αλλά και εισπράξετε τα καλά που θα σας φέρει ο παράγοντας της τύχης. Ο Δίας παραμένει στο Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου και την επόμενη μέρα εγκαθίσταται στο Σκορπιό. Η είσοδος του εκεί σας επηρεάζει με δύο τρόπους: Πρώτον , κάνει πιο ηδυπαθή την ερωτική σας ζωή και περισσότερο ισχυρό μέσα σας το αίσθημα κατοχής, και δεύτερον σας βοηθά να βρείτε στηρίγματα για τις τρέχουσες ανάγκες σας και δίνει καινούργια προοπτική στα οικονομικά σας. Στο μεταξύ ο Κρόνος συνεχίζει να είναι στον Τοξότη και ο Ουρανός στον Κριό. Όλο το 2017 σημαδεύεται από την αρμονική σχέση αυτών των δύο γιγάντων, η οποία ευνοεί πολλές από εσάς που έχετε φιλοδοξίες, όνειρα, ερωτικές ιδιοτροπίες και όσες ακόμα ασχολείστε με τα κοινά, την τέχνη, τις διεθνείς σχέσεις ή την ενεργό πολιτική.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Σκορπιό

Το 2017 θα υπάρξει μια ρευστότητα ως προς τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Οι πιο φιλόδοξες θα μπορέσετε να αγγίξετε υψηλούς στόχους. Είναι χρονιά έντονης κοινωνικής και επαγγελματικής δραστηριότητας , χρονιά νέων οικονομικών επιτευγμάτων. Ο Δίας έρχεται να εγκατασταθεί στο Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2018. Τους τρεις τελευταίους μήνες του έτους αυτού θα σας δώσει ευκαιρίες. Στα αισθηματικά σας η άνοιξη που θα προηγηθεί θα είναι έντονη και πολύ δυνατή σε καινούργιες εμπειρίες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να έχουν χρονική διάρκεια. Μέσα από αυτές όμως επιτυγχάνεται μια αφύπνιση. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Τοξότη

Η χρονιά αυτή σας απαλλάσσει από τις ευθύνες που είχατε αναλάβει και σας αφήνει μεγαλύτερο χώρο για να κινηθείτε. Ξαναβρίσκετε τη χαρά και τη διασκέδαση. Σας δίνονται ευκαιρίες, σας γίνονται χάρες, γνωρίζετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, υλοποιείτε προσδοκίες. Ο Κρόνος παραμένει στον Τοξότη, αλλά είναι ο Δίας από το Ζυγό που παίζει αυτό το θετικό ρόλο. Σημαντικός ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, πιο χαρούμενο όμως διαγράφεται το καλοκαίρι. Κλείνοντας το 2017, σας βρίσκει πιο ώριμες και επιτέλους απαλλαγμένες από χρέη και από καταστάσεις οι οποίες είτε φανερά είτε παρασκηνιακά σας απασχόλησαν την προηγούμενη τριετία.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Ουρανό μεταξύ του Τοξότη και του Κριού. Για πολλές από εσάς είναι σημαντική χρονιά για να αποκτήσετε ή να έχετε πράγματα που θα αποτελέσουν εφόδια ή ενίσχυση για το μέλλον σας σε επίπεδο ιδιοκτησίας, βάσης και έδρας. Από την άλλη, ο Δίας στο Ζυγό α οξύνει την επιρροή της Αφροδίτης και θα την επικεντρώσει σε νέα, φιλόδοξα κοινωνικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Μέσα σε όλα, και ένας περίεργος έρωτας σας απασχολεί. Με αυτό καταγίνεστε στο ξεκίνημα της χρονιάς και ενδιάμεσα του καλοκαιριού. Το υπόλοιπο όμως, από πλευράς ποσόστωσης, επικεντρώνεται σε συμφέροντα και καριέρα. Γι’ αυτό θα κάνετε τα πάντα για να διατηρήσετε μια καλή εικόνα. Σημαντικοί μήνες ο Μάιος, ύστερα ο Αύγουστος, μετά ο Οκτώβριος και, τέλος, ο Δεκέμβρης. Πρόκειται για διαδοχικά στάδια κατά τα οποία θα μπορέσετε να εναρμονίσετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά με τα κοινωνικά. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η χρονιά αυτή θα ξεκινήσει περίπου στο κλίμα της προηγούμενης, ενισχύοντας ή συνεχίζοντας να ενισχύει συμφέροντα και ενδιαφέροντα. Ο Δίας είναι στο Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και ο Κρόνος παραμένει στον Τοξότη. Επίσης, ο Δίας σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό, που σημαίνει ότι πράγματα που ξεκίνησαν πριν από εφτά χρόνια τώρα αρχίζουν να δίνουν καρπούς. Παράλληλα, η καλή σχέση Κρόνου-Ουρανού θα εξυπηρετεί τις αφροδίσιες επιδιώξεις σας και γενικότερα θα διατηρηθεί ψηλά τον παράγοντα της τύχης, σταθερή την ενεργητικότητα και την επικαιρότητα όσων από εσάς είστε ξεχωριστά ή δημόσια πρόσωπα. Τέλος, η χρονική αυτή περίοδος βοηθά τόσο τις καλλιτέχνιδες και όσο τις επιστήμονες και γενικά σας δίνει πιο συχνά ευκαιρίες έκφρασης και περισσότερη ελευθερία κινήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά τα γεγονότα είναι πιο καθοριστικά και τελεσίδικα.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ιχθύ

Η χρονιά αυτή έχει να κάνει με δράση κοινωνική, με ανοίγματα, με τέχνη, δημοσιότητα και βελτίωση οικονομική. Τα γεγονότα θα είναι σύνθετα και ποικίλα και οι εξελίξεις μεγάλες. Ο χρόνος για μία ακόμα φορά θα περάσει πολύ γρήγορα. Το καλοκαίρι προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και ψυχαγωγικά και ερωτικά, ενώ λίγο πριν κλείσει ο κύκλος του 2017 κάθε είδους συνεργασίες αλλά και η επαγγελματική πρόοδος αποκτούν καινούργια δυναμική. Σημαντικά οφέλη φαίνεται να αποκομίζετε οι γυναίκες Κριοί με Αφροδίτη στους Ιχθείς αλλά και οι Υδροχόοι με Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments