Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/12
​ΚΡΙΟΣ ο εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια όλη την ευαισθησία που συνήθως κρατάς κρυμμένη μέσα σου για να μη φανείς ευάλωτος/η και ενδεχομένως να σε πιάσει μια ευσυγκινησία σκεφτόμενος/η παλιές, όμορφες στιγμές που έχεις περάσεις. Μέσα στο έντονα ρομαντικό κλίμα που θα επικρατεί ίσως σε ελκύσει ένα άτομο για το οποίο […]

​ΚΡΙΟΣ ο εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια όλη την ευαισθησία που συνήθως κρατάς κρυμμένη μέσα σου για να μη φανείς ευάλωτος/η και ενδεχομένως να σε πιάσει μια ευσυγκινησία σκεφτόμενος/η παλιές, όμορφες στιγμές που έχεις περάσεις. Μέσα στο έντονα ρομαντικό κλίμα που θα επικρατεί ίσως σε ελκύσει ένα άτομο για το οποίο θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα πώς θα ήταν αν είχατε σχέση, ωστόσο είναι πιθανό να μην είναι… διαθέσιμο ή για την ώρα να μην μπορείτε να είστε μαζί.Αν είσαι δεσμευμένος/η, η αποψινή βραδιά αναμένεται πολύ γλυκιά και ερωτική ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ενώ είναι πιθανές και αμοιβαίες εξομολογήσεις αγάπης που θα φουντώσουν τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ Είσαι αποφασισμένος/η να ξεχάσεις ό, τι σε απασχολεί και να περάσεις μια όμορφη μέρα ανάμεσα σε φίλους και ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Η πραότητα και η θετική ενεργεία θα σε κατακλύσει και θα αρχίσεις να βλέπεις ακόμα και τα ερωτικά σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αντιλαμβανόμενος/η ότι για να είσαι μόνος/η ακόμα κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ίσως σημαίνει ότι το σύμπαν κατά κάποιο τρόπο σε προστατεύει, αφού τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν δεν είναι τα κατάλληλα για σένα.Αν είσαι σε σχέση, όμορφες στιγμές θα ζήσεις με το σύντροφό σου γεμάτες αισθησιασμό και φαντασία. Μπορεί να σου βγει η ανάγκη να τον περιποιηθείς ή να χρειαστεί να τον στηρίξεις ηθικά σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ένα άτομο, ενδεχομένως από το κοντινό σου περιβάλλον, ίσως σου δημιουργήσει αρκετά όμορφα συναισθήματα και σε κάνει να πιστέψεις ότι συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που ψάχνεις σε έναν άνθρωπο για να είσαι μαζί του. Ωστόσο, επειδή ξέρεις ότι η φαντασία από την πραγματικότητα απέχει, δε θέλεις να βιαστείς, αν πρώτα δε διαπιστώσεις ότι όντως έτσι είναι τα πράγματα και δεν είναι οι δικές σου ανάγκες που σε κάνουν να βλέπεις ό, τι θέλεις.Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να πέσει στην αντίληψή σας ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας προσπαθεί να σας συγκινήσει ή να χτυπήσει σε μια ευαίσθητη χορδή σας, προκειμένου να αποσπάσει την υλική ή την ψυχολογική σας στήριξη γι’ αυτό θα είστε πιο επιφυλακτικοί απέναντί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Με τον Ήλιο απέναντί σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις μέσα σου αλλά και να γεμίσεις με θετικά συναισθήματα. Ο ρομαντισμός σου θα ενισχυθεί και θα αρχίσεις να ονειρεύεσαι το ερωτικό σου μέλλον με τα πιο όμορφα χρώματα. Δεν αποκλείεται να κατανοήσεις κιόλας ότι για να γυρίσει ο τροχός και να αρχίσουν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα στην ζωή σου, πρέπει πρώτα να το πιστέψεις εσύ και να μην χάνεις την αισιοδοξία σου.Αν είσαι σε σχέση, μια έξοδος απόψε το βράδυ με το σύντροφό σου σε ένα όμορφο, ειδυλλιακό μέρος είναι ιδανική, καθώς θα ξεφύγετε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα έρθετε πιο κοντά.

ΛΕΩΝ Η μέρα είναι κατάλληλη για να σε εμπνεύσει και να σε κάνει να πιστέψεις ότι αρκετές από τις επιθυμίες σου γίνεται να πραγματοποιηθούν, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος/η και τις κυνηγήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα σήμερα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην ανταποκρίνεται πλήρως στο μοντέλο που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου, αλλά να έχει άλλα χαρίσματα που θα μπορούσαν να σε κάνουν ευτυχισμένο/η.Αν είσαι σε σχέση, ίσως θέλεις να αποδείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, αγοράζοντάς του ένα ακριβό δώρο, για το οποίο θα χαρεί, ωστόσο να θυμάσαι ότι είναι πιο σημαντική η φυσική σου παρουσία και οι πράξεις σου που δηλώνουν τα συναισθήματά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Έχεις την τύχη με το μέρος σου κι οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου για κάτι πιο αξιόλογο στην ερωτική σου ζωή είναι θετικές. Σήμερα, με τον Ποσειδώνα απέναντί σου σε εξάγωνο με τον Ήλιο νιώθεις ευδιάθετος/η και πιο χαλαρός/η από ποτέ, πιστεύοντας ότι είσαι αρκετά κοντά στο να τα καταφέρεις. Όμως, για να αλλάξουν τα πράγματα ίσως χρειάζεται να αποκτήσεις άλλη αντίληψη των πραγμάτων και να μην αφήνεις την τελειομανία σου να σε κυριεύει, μειώνοντας ενδεχομένως και τις απαιτήσεις σου.Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφα με στο ταίρι σου και θα βγάλεις όλη την αγάπη και τη στοργή σου. Δεν αποκλείεται να το δεις και σαν «εξιλέωση» για το χρόνο που δεν έχεις περάσει μαζί του εξ αιτίας των υποχρεώσεών σου.

ΖΥΓΟΣΗ γοητεία σου και οι καλοί σου τρόποι σήμερα θα σε κάνουν αξιαγάπητο/η και συμπαθή, όπου κι αν βρεθείς. Θα υπάρξουν άτομα που θα θέλουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα κι εσύ θα είσαι πρόθυμος/η να συναναστραφείς μαζί τους. Ανάμεσα σε αυτά, ίσως είναι κι ένα από το εργασιακό σου περιβάλλον που θα εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.Αν είσαι δεσμευμένος/η, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα βοηθά στο να εξομαλυνθούν ορισμένες δυσκολίες στη σχέση σου και να υπάρξει μια άλλη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Επίσης όμως, είναι πιθανή και μια μικροαδιαθεσία, σημάδι ότι το παρακάνατε με τις δουλειές ή το φαγητό και χρειάζεστε επειγόντως αποτοξίνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για σένα, αρκεί να το βάλεις στόχο και να το πιστέψεις και σήμερα κάποια σημάδια είναι εμφανή και πολύ ενθαρρυντικά ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο που μπορεί να σε οδηγήσει στην ευτυχία. Δεν αποκλείεται αυτή σου η αίσθηση να ενισχυθεί με τη γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που, εκτός από την χημεία που θα υπάρχει μεταξύ σας, να σε κάνει να πιστέψεις ότι κάτι καλό σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον. Ίσως αυτή να είναι η αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου.Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να έχεις κάνει κάποια πλάνα για απόψε με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος για δύο πάντως θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναθερμάνει τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει την καλή σου διάθεση και το αισιόδοξο πνεύμα σου γι’ αυτό θα δεχτείς με χαρά την πρόταση μιας παρέας ή ενός φίλου σου να βγείτε έξω και να ξενυχτήσετε. Παρότι όμως θα διασκεδάσεις, μέσα σου θα υπάρχει κι ένα παράπονο γιατί το άτομο που επιθυμείς περισσότερο δεν είναι δίπλα σου. Πιθανόν να σκεφτείς ότι δεν χειρίστηκες σωστά το θέμα και έπρεπε να κάνεις μια κίνηση, για να δεις έστω, αν ενδιαφέρεται και αν όχι, να το πάρεις απόφαση και να πας παρακάτω.Αν είσαι σε σχέση, δε θέλεις να χαλάσεις το όμορφο κλίμα γι’ αυτό ίσως κρίνεις σκόπιμο να αποκρύψεις για την ώρα από το σύντροφό σου ένα θέμα σχετικό με την οικογένεια ή τα οικονομικά που μπορεί να τον αναστατώσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δίνει την ευκαιρία να βγάλεις τη μάσκα της ψυχρότητας και της αυστηρότητας και να δείξεις την γλυκιά και ευαίσθητη πλευρά σου. Ίσως αντιληφθείς ότι ο φόβος σου μην εκμεταλλευτούν την «καλή σου την καρδιά» είναι αβάσιμος, αφού με το «σκληρό» σου πρόσωπο έτσι κι αλλιώς γίνεσαι απρόσιτος/η. Αν δώσεις τη δυνατότητα σε κάποιον/α να δει τα προτερήματά σου ίσως αλλάξει κι η πορεία των ερωτικών σου.Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να ηρεμήσεις από την ένταση ή την κούραση των προηγούμενων ημερών γι’ αυτό δε θα δώσεις σημασία σε κάποια σχόλια του συντρόφου σου ή θα τον αφήσεις να αναλάβει αυτός πράγματα, χωρίς τις δικές σου παρεμβάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα θα αφήσεις τη φαντασία σου να πάρει τα ηνία κι ενδεχομένως να σου δείξει τον τρόπο να πλησιάσεις περισσότερο το πρόσωπο που επιθυμείς, αλλά, δεν είσαι διατεθειμένος/η να πιέσεις τα πράγματα για να επισπεύσεις την εξέλιξή τους γιατί από την πείρα σου γνωρίζεις ότι ό,τι γίνεται βεβιασμένα, δε βγαίνει όπως το θέλεις. Θα τα αφήσεις χαλαρά να πάρουν το δρόμο τους και μόλις διαισθανθείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, τότε θα κάνεις την κίνησή σου.Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να έρθουν στα χέρια σου επιπλέον χρήματα που είχες ξεγράψει τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να κλείσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας ή να κάνετε μια αγορά που θέλατε καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο τονίζοντας τη γοητεία, τη χάρη και τον ρομαντισμό σου, γι’ αυτό θα είσαι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι. Καλό θα ήταν όμως να πας κάπου με αρκετό κόσμο, να διασκεδάσεις γιατί έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, να ελκύσεις και να μαγέψεις το αντίθετο φύλο. Ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο που θα ελκύσεις να βρεθείς να συζητάς όλο το βράδυ και να δημιουργηθεί μεταξύ σας μια πολύ στενή επαφή.Αν είσαι σε σχέση, ίσως φτιάξεις μια μοναδική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου απόψε. Λίγο ένα καλό κρασί λίγο η κρύα νύχτα, θα ξεχάσετε τα άγχη της καθημερινότητας και θα αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο ο ένας στον άλλον.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments