Ερωτοσκοπιο 31/12 Σαββάτο ωροσκοπιο | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Δεκεμβρίου 2016, 18:59

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά!

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είναι σημαντικές οι μέρες, για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σε υποθέσεις αισθηματικών, που τον τελευταίο καιρό σας έχουν προβληματίσει. Ίσως κάτι ανάλογο να υπάρχει και μέσα στο μυαλό του συντρόφου σας. Συζητήστε και οι λύσεις είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε εξαιρετική αστρολογική τύχη αυτήν την εποχή. Το μόνο που χρειάζεται άμεσα να βελτιώσετε, είναι η αισθηματική σας σχέση, που δεν σας καλύπτει. Για τους Solo, θα έχουν και πολλές γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
‘Όλα κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταφέρει εσείς. Το ταίρι σας δείχνει πολύ ικανοποιημένο. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα στις πρώτες ημέρες του 2017, θα βρουν τον τρόπο για να επανενωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς και ο χαρωπός σας χαρακτήρας, έχετε γοητεύει κάποιον από τον φιλικό – εργασιακό σας χώρο. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, θα σας αποκαλυφθεί. Μην εκπλαγείτε. Μπορεί και να σας αρέσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Οι μέρες που έρχονται θα σας βάλουν, ανάμεσα σε κόσμο που θα σας φτιάξει πολύ την ψυχολογία. Τα ζευγάρια– σύντροφοι, που αυτό το διάστημα, είναι μακριά, θα καταφέρουν να βρεθούν και να κάνουν πιο αναλυτικές συζητήσεις για το μέλλον τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ασχολείστε πολύ αυτό το διάστημα με το παρελθόν σας, σαν να ψάχνετε κάτι από τότε. Με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας, όλα είναι πιθανά. Ίσως και να σας έρθουν έτοιμες οι προτάσεις… για μια επανασύνδεση. Σκεφτείτε και απαντήσετε στους δικούς σας χρόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αλλαγή σε όλα! Τα ερωτικά σας θέματα χρειάζονται βελτίωση και λύσεις πρακτικές. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα πρέπει να ασχοληθούν πολύ πιο ενεργά με τα οικονομικά τους. Σε δεύτερο τόνο, θα βρεθούν και οι ευκαιρίες για νέο αίσθημα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είστε φορτωμένοι με πολλές υποχρεώσεις αυτό το χρονικό διάστημα, και σίγουρα κάπου έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή. Τώρα αυτές τις γιορτινές ημέρες, θα καταφέρετε εσείς οι χωρισμένοι και πάλι στον δρόμο της επανασύνδεσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Ευκαιρίες για χρήμα και εργασία γενικότερα θα σας έρθουν ουρανοκατέβατα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φτιάξει κατά πολύ την ψυχολογία, αλλά και θα σας βάλει σε πρακτική τροχιά για να μιλήσετε σε πιο σοβαρό επίπεδο με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Σήμερα και αύριο, συντελούνται καταπληκτικές αστρολογικές όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, και σας κάνουν να είστε λαμπεροί και γοητευτικοί στο άλλο φύλο. Αυτοί που έχουν ήδη μπει σε νέα σχέση, ίσως θα πρέπει να πατήσουν και λίγο φρένο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αυτά που έχετε μέσα το μυαλό σας, δεν έχουν καμία εφαρμογή αν δεν τα εκφράσετε και σε επόμενο στάδιο να τα πραγματώσετε. Αυτοί που έχουν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα σκεφτούν να κάνουν ένα βήμα στο παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς και οι τρόποι σας είναι κάτι που έχει γοητεύσει κάποιο καινούργιο άτομο στην ζωή σας. Αυτό είναι και μια κατάσταση που μπορεί μέσα στο πρώτο 3μηνο του Ιανουαρίου, να περάσει σε μια πιο σοβαρή κατάσταση. Πολύ και το χρήμα που θα σας υποστηρίξει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Πηγή:astro-live.gr