Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδώνα Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Κάνε μια Ευχή για το 2017! | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Δεκεμβρίου 2016, 14:03

Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας προδιαθέτει να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, να ακολουθήσουμε Την ψυχή, την καρδιά και την διαίσθηση μας και γιατί όχι, να κάνουμε μία ευχή που θα πραγματοποιηθεί, για το 2017!

Ερωτικά θα υπάρξουν τρυφερές ρομαντικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και πολλές ευαισθησίες.
Καλή Παραμυθένια Χρονιά σε όλους!

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων για Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

ΚΡΙΟΣ: Επιθυμίες στον τομέα της καριέρας πραγματοποιούνται, η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται σημαντικά και η ερωτική ζωή σταθεροποιείται! Μπορείς να υποδεχθείς με χαμόγελο το 2017!

ΤΑΥΡΟΣ: Μία Παραμονή Πρωτοχρονιάς γεμάτη όμορφες ονειρικές στιγμές σε έρωτα αλλά και σε όλες τις επαφές σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους και ανοίγεσαι συναισθηματικά! Μπορείς να είσαι αισιόδοξος και να δοκιμάσεις την τύχη σου σε τυχερά παιχνίδια!

ΔΙΔΥΜΟΣ : Ισχυρό συναισθηματισμό και δυνατό πάθος σε χαρακτηρίζει. Αποχαιρέτησε το ομολογουμένως δύσκολο 2016, με ερωτικό χαμόγελο και γεμάτες τσέπες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τι καλύτερο για Παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τη βελτίωση της συντροφικής σου ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έρθει στη ζωή σου μία νέα όμορφη και τρυφερή σχέση και αν είσαι δεσμευμένος, κάνε όνειρα με τον σύντροφο σου για το νέο έτος!

ΛΕΩΝ: Μπορεί να είναι κουραστικές αυτές τις μέρες αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και εσύ θα συνεχίζεις να λάμπεις! Η καθημερινότητα γεμίζει γλυκύτητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές οι προοπτικές στην ερωτική ζωή για ρομαντισμό και πάθος, αλλά κυρίως επιτυχίες και κατακτήσεις! Μην πεις όχι στο ρίσκο για ένα τυχερό παιχνίδι! Πρωτοχρονιά είναι!

ΖΥΓΟΣ: Η ευκαιρία για επανασύνδεση, έρχεται λίγες ώρες πριν το νέο έτος. Παράλληλα, το οικογενειακό περιβάλλον γεμίζει αγάπη και συναίσθημα, αναμένοντας το 2017!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο λόγος σου είναι μαγικός και μία σου λέξη πετυχαίνεις ότι επιθυμείς. Γλυκαίνεις και κοινωνικοποιείσαι σε όμορφες επαφές και γνωριμίες! Πέρασε με κόσμο την φετινή Πρωτοχρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναισθηματική σταθερότητα αλλά και οικονομική εύνοια, μπορείς να απολαύσεις αυτήν την Πρωτοχρονιά! Προσοχή στην τάση σου για σπατάλες και διατροφικές υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τέτοια μέρα, παραμερίζεις την λογική και επιστρατεύεις συναίσθημα! αυτό λειτουργεί υπέρ σου σε όλους τους τομείς. Όνειρα και επιθυμίες πραγματοποιούνται από το πουθενά και η γενική ατμόσφαιρα της ζωής σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράζεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, αφού τα αναγνωρίζεις και νιώθεις ψυχικά πλήρης και δυνατός! Κινήσου παρασκηνιακά, ακόμα κι αν έχεις έναν έρωτα κρυφό και δεν θα χάσεις! Η διαίσθηση είναι ο μεγαλύτερος σου σύμμαχος σε ότι κι αν επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ: Κυνήγησε ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και άλλαξε όλη σου τη ζωή. Ο φιλικός τομέας σε στηρίζει δυναμικά με την αγάπη του, κυρίως με πράξεις!

πηγή: www.boro.gr

TAGS: