Ζώδια

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Ιανουάριο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη

Τα Ταρώ προβλέπουν για τον Ιανουάριο 2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την κα Ελένη
Καλό μήνα και καλή χρονιά, με τον πρώτο μήνα του έτους να κρατά ελπίδες και υποσχέσεις αλλά και κάποιες εντάσεις που προκαλούνται κυρίως σε πολιτικο-κοινωνικό επίπεδο με τον Πλούτωνα να φέρνει στην επιφάνεια σκάνδαλα και ψέματα που έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων μας! Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα την 1/1/2017 προκαλώντας αποκαλύψεις […]

Καλό μήνα και καλή χρονιά, με τον πρώτο μήνα του έτους να κρατά ελπίδες και υποσχέσεις αλλά και κάποιες εντάσεις που προκαλούνται κυρίως σε πολιτικο-κοινωνικό επίπεδο με τον Πλούτωνα να φέρνει στην επιφάνεια σκάνδαλα και ψέματα που έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων μας!

Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα την 1/1/2017 προκαλώντας αποκαλύψεις αλλά και έντονα ερωτική διάθεση, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στους αγαπημένους της Ιχθύες στις 3/1/2017 μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε περισότερο δοτικοί και όχι μόνο στους δικούς μας ανθρώπους αλλά γενικότερα σε όλους όσοι βρίσκονται γύρω μας!

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στις αρχές του μήνα συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί η ασυνεννοησία αλλά και η εφηρημάδα αν και με το πέρασμα του στον Τοξότη η διάθεση μας για επικοινωνία εκτινάσεται στα ύψη!

Τέλος η Πανσέληνος στις 12/1 ζώδιο του Καρκίνου απαιτεί την προσοχή μας καθώς παρά το θετικό της θέσης της στο ζώδιο της κυριαρχίας της, οι όψεις που σχηματίζει με Πλούτωνα, Δία και Ουρανό δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ηρεμία και γαλήνη τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό..

Η κάρτα ταρώ του Ιανουαρίου για κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ Κάρτα του μήνα: “Ο Κρεμασμένος”

Για σας τους Κριούς, η καινούρια χρονιά μπαίνει λίγο νωχελικά. Αυτό μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς αλλά όχι για πολύ. Η φετινή χρονιά υπόσχεται πολύ καλύτερα πράγματα ιδίως από τις αρχές του καλοκαιριού. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη θα παραμείνει 3 ολόκληρους στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία για ανανέωση και έρωτα.

Οι πρώτες μέρες της χρονιάς σας βρίσκουν με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην έχετε την τάση να σπαταλάτε ασύστολα τα χρήματά σας και να αποφύγετε καταχρήσεις ποτών και ουσιών.

Από τις 12 και μετά που έχουμε την Πανσέληνο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καλύτερα ανοίγματα οικονομικά και επαγγελματικά.. Συμφωνίες κύρους θα έρθουν στο προσκήνιο και θα είναι συμφέρουσες.

Η Νέα Σελήνη στις 26 σας φέρνει πιο κοντά σε νέες φιλίες. Από τις 28 και μετά, το κλίμα βελτιώνεται αρκετά και μπαίνετε σε ένα πιο θετικό ενεργειακό πεδίο.

Η κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας προτρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν για να μπορέσετε σιγά σιγά από το Φεβρουάριο να βγάλετε από πάνω σας το άγχος και να κάνετε νέα θεαματικά ξεκινήματα.Τυχερές μέρες από τις 12 και μετά και ακόμα πιο τυχερές από τις 28 και μετά.Προσοχή ατυχήματα με το αυτοκίνητο και κατάχρηση αλκοόλ. Επίσης, θέματα με ηλικιωμένους μπορεί να προκύψουν από τις 12 έως τις 16 του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα του μήνα:«Η Δικαιοσύνη»

Για σας τα Ταυράκια, η καινούρια χρονιά μπαίνει με αρκετά προσωπική και επαγγελματική δουλειά. Οι κόποι σας και οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Από το τελευταίο 4μηνο του 2017 θα βλέπετε ότι αυτή η χρονιά αρχίζει να αποδίδει και η πορεία της είναι επιτυχημένη.Ο Ιανουάριος μπαίνει με αρκετή αισιοδοξία. Ο Άρης σας κάνει αρκετά δημοφιλείς, ενώ αρχίζετε να ξεκαθαρίζετε ανθρώπους που θέλετε να κρατήσετε δίπλα σας.Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 του μήνα φέρνει μια τάση υπερβολής και έντονης σπατάλης. Θα πρέπει να προσέξετε ρήξεις και με τον/την σύντροφό σας. Κίνδυνος οριστικού χωρισμού. Από τις 16 του μήνα και μετά προσοχή σε εξαπατήσεις στα οικονομικά σας. Κίνδυνος!

Η Νέα Σελήνη στις 26 στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει περισσότερο διάσημους σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σας. Άτομα εξουσίας σας στηρίζουν.Η κάρτα Ταρώ «Δικαιοσύνη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις βάσεις να ισορροπήσετε και να βάλετε αρκετές νέες ιδέες και πρωτοβουλίες στη ζωή σας. Προσοχή στην υπερσπατάλη οικονομικών στην Πανσέληνο.Μην τρέχετε και μην πίνετε τις γιορτινές μέρες. Τυχερά παιχνίδια από τις 26 του μήνα και μετά.

Δίδυμοι Κάρτα του μήνα: «Ο Θάνατος»

Για σας τα Διδυμάκια, η καινούρια χρονιά μπαίνει λίγο αντιφατικά. Από τη μία έχετε την εύνοια του Δία και από την άλλη έχετε τον Κρόνο στο απέναντι από εσάς ζώδιο του Τοξότη, με αποτέλεσμα να μη βλέπετε τις θετικές εξελίξεις που μπορεί να σας φέρει ο Δίας. Έτσι, για σας, η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με βαρύ κλίμα. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή με τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να προσέχετε τι θα πείτε γιατί μπορεί να προκύψει οριστική ρήξη σχέσης ή και συνεργασίας.Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει σε ορθή τροχιά από τις 8 του μήνα, φέρνοντας νέες συμφωνίες. Η Πανσέληνος στις 12 στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει εκνευρισμό και σας απομακρύνει από άτομα που πριν λίγο καιρό είσαστε καλά μαζί τους και είχατε κοινά ενδιαφέροντα.Από τις 19 του μήνα σίγουρα θα πρέπει να προσέχετε τη σχέση σας, διότι ο κίνδυνος χωρισμού είναι προ των πυλών.. Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο σας φέρνει τρομερή ενέργεια για επανάσταση. Θα πρέπει να προσέξετε μην πληρώσετε ακριβά το τίμημα αυτό. Προσοχή μην μπείτε μάρτυρες σε δικαστικό αγώνα, ούτε να ξεκινήσετε νομικές ιστορίες.Η κάρτα Ταρώ «Θάνατος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα αφού έχετε σκοπό να δώσετε τέλος σε ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Φιλίες, σχέσεις, συνεργασιες, θα περάσουν από σαράντα κύμματα.Τυχερά παιχνίδια, ευνοούνται γύρω στις 26 με 29 του μήνα, χωρίς φυσικά ιδιαίτερο ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Εγκράτεια»

Για σας τα Καρκινάκια, η καινούρια χρονιά μπαίνει γεμάτη ενέργεια. Το 2017 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σταθμός της ζωής σας για να πετύχετε τα σχέδιά σας.Οι κόποι σας όμως θα αρχίσουν να φαίνονται από το φθινόπωρο και μετά.Το 2017 είναι χρονιά ανάκαμψης για σας που ταλαιπωρηθήκατε τα προηγούμενα χρόνια. Θα βρείτε τις ισορροπίες σας με λίγη συγκρατημένη διάθεση. Θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα βρεθείτε με αρκετά φιλικά κα συγγενικά σας πρόσωπα. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα υπάρχει ερωτισμός και έντονος ρομαντισμός. Θα πρέπει όμως να προσέχετε μην πέσετε σε ουτοπίες, διότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα δείτε ότι όλα μπορεί να γίνουν άνω κάτω. Κυρίως μετά την Πανσέληνο στις 12 στο ζώδιο σας και ιδίως από τις 19 του μήνα και μετά, επικρατεί ένταση και προκύπτουν εμπόδια στα φιλόδοξα σχέδια σας.Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 8 του μήνα και μετά σας φέρνει πιο κοντά στην επίλυση προβλημάτων στα επαγγελματικά σας.Η κάρτα Ταρώ «Εγκράτεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη και σας δίνει τις βάσεις με λίγη εγκράτεια και συγκράτηση να πετύχετε πολύ θετικά πράγματα και να έχετε πλήρη επίλυση των προβλημάτων σας.Τυχερές μέρες από τις 26 και μετά.Ιδιαίτερη προσοχή στα ατυχήματα τόσο μέσα όσο έξω από το σπίτι, ιδίως κοντά στην Πανσέληνο. Προσοχή σε κρυολογήματα γύρω στις 10 με 14 του μήνα.

ΛΕΩΝ Κάρτα του μήνα: “Η Δύναμη”

Για σας τα Λιονταράκια, η νέα χρονιά μπαίνει με λίγη αστάθεια. Ίσως ένα θέμα υγείας να σας προβληματίσει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ως τις 9 του μήνα, μπορεί να σας φέρει αρκετό εκνευρισμό γιατί θα βλέπετε ότι καθυστερούν τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Από τις 8 και μετά όμως, μπαίνετε σε διαδικασία άσκησης, γυμναστικής και καλύτερης διατροφής.

Μέχρι τις 12 του μήνα που έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε μια απογοήτευση από αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε φιλικό, είτε συγγενικό. Από τις 20 του μήνα έχουμε τον Ήλιο στον Υδροχόο στο απέναντί σας ζώδιο. Θα έχετε επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα και στήριξη από το έτερον σας ήμισυ. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν, γιατί αλλιώς θα έχετε προσωρινή ρήξη με τον/την σύντροφό σας.Η κάρτα Ταρώ «Δύναμη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη και σας δίνει το πλεονέκτημα να αντιμετωπίσετε θετικά όλα τα προβλήματά σας. Λίγη υπομονή χρειάζεται και εύκολα μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.Θα πρέπει να προσέχετε την πίεσή σας στις πρώτες μέρες του μήνα και τη διατροφή σας γιατί υπάρχει κίνδυνος δηλητηριάσεων.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από 8 έως 12 του μήνα χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο όμως.Ατυχήματα τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι στις μέρες της Πανσελήνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα του μήνα: «Η Απόφαση»

Για σας τα Παρθενάκια η καινούρια χρονιά μπαίνει με αρκετά διλήμματα και αρκετές προκλήσεις. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας δεν θα ευδοκιμήσουν πριν το φθινόπωρο του 2017. Δυστυχώς θα πρέπει να κοπιάσετε αρκετά για να υλοποιήσετε στόχους. Φυσικά θα σας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες από το 2016 και μπορείτε να βάλετε περισσότερους στόχους απ’ ότι την περσινή χρονιά.Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό με αρκετές παγίδες και ουτοπίες. Θα ανακαλύψετε πράγματα για κοντινά σας πρόσωπα που δεν περιμένατε. Κάποιες ενοχλήσεις στην υγείας σας μπορεί να φανούν από τις πρώτες μέρες του χρόνου.Η ορθή πορεία του Ερμή στις 7 κλείνει έναν άσχημο κύκλο καθυστερήσεων και ανοίγει μια περίδο ευκαιριών. Η Πανσέληνος στις 12 φέρνει κοντά σας φίλους αλλά δεν είστε σε θέση να τους ακολουθήσετε σε ό,τι σας ζητούν.Ένας απαγορευμένος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του αυτό το μήνα, βάζοντάς σας σε διλήμματα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 26 μπορεί να σας φέρει σε ερωτική σύγκρουση με το ταίρι σας ή και το γάμο σας.

Η κάρτα Ταρώ «Απόφαση», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία και σας κάνει να είστε πιο διορατικοί στην επίλυση θεμάτων. Συγκρούσεις που θα προκύψουν θα σας δώσουν την κατάλληλη ωριμότητα να τις αντιμετωπίσετε.Προσοχή στην υγεία σας το1ο δεκαπενθήμερο του μήνα. Γυναικολογικά, στομάχι.Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα ιδιαίτερα.Ατυχήματα με το αυτοκίνητο ή άλλου είδους, προσοχή γύρω στις 12 του μήνα.

ΖΥΓΟΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Κόσμος»

Για σας τους Ζυγούς, η νέα χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού δέχεστε τη μεγαλύτερη επίδραση μεγάλων πλανητών. Αν χειριστείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, μπορείτε να οδηγηθείτε σε στιγμές ευτυχίας και επαγγελματικής καριέρας.

Οι πρώτες μέρες της χρονιάς ίσως μπουν λίγο άγαρμπα αφού από δική σας απροσεξία μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα της υγείας σας που έπρεπε να έχετε διορθώσει από το καλοκαίρι. Μέχρι τις 8 του μήνα θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας. Από τις 9 του μήνα, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, αρχίζετε και αποκαθιστάτε τις σχέσεις με το ταίρι σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας προστατεύει.Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12 σας βάζει σε σκέψεις ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικογενειακές.Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο δημιουργεί προοπτικές για απόκτηση ενός απογόνου. Κάποιοι Ζυγοί θα σκεφτούν να ανέβουν το 2017 τα σκαλιά της εκκλησίας.Η κάρτα Ταρώ «Κόσμος», είναι η καλύτερη απ’ όλες τις κάρτες της μεγάλης αρκάνας. Είναι η κάρτα που αντιπροσωπεύει όλη τη χρονιά και όχι μόνο το μήνα Ιανουάριο. Καλές επιλογές, μεγάλοι στόχοι, δημιουργικά αποτελέσματα.Προσοχή στην υγεία σας την πρώτη εβδομάδα του μήνα.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 20 του μήνα και μετά.Ταξίδια και μετακινήσεις από τις 9 και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα του μήνα:”Ο Ήλιος”

Για σας τους Σκορπιούς, η νέα χρονιά μπαίνει με αρκετή αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Το 2017 σας υπόσχεται αρκετές θετικές εξελίξεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι ελεύθεροι σίγουρα θα βρουν το έτερον ήμισυ και οι παντρεμένοι θα ανανεώσουν το γάμο τους και θα έρθουν πολυ κοντά στην απόκτηση ενός απογόνου.Η Αφροδίτη αυτό το μήνα, σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς ενώ η Πανσέληνος στις 12 που πραγματοποιείται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει μπροστά σε καινούριες γνωριμίες. Η γοητεία σας είναι το ατού της χρονιάς σας και του Ιανουαρίου.Η Νέα Σελήνη στις 28 θα σας φέρει έναν μικρό εκνευρισμό σε θέματα μετακινήσεων και συνεργασιών. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.Η κάρτα Ταρώ «Ήλιος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα σας κάνει δημιουργικούς και θα λάμψετε με τη γοητεία σας και με το ρομαντισμό σας σε άτομα του κύκλου σας. Η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.Προσοχή. Τυχερά παιχνίδια από 12 έως 14 του μήνα κυρίως. Προσοχή και στα μικροατυχήματα αυτή την περίοδο.Άτομα ηλικιωμένα, μεγάλη προσοχή προς το τέλος του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα του μήνα:«Ο Αυτοκράτορας»

Για σας τα Τοξοτάκια η νέα χρονιά μπαίνει με τον Κρόνο στο ζώδιο σας για τελευταία χρονιά. Παρόλο που ο Κρόνος σας έχει περιορίσει, δε φαίνεται να σας προβληματίζει ιδιαίτερα, αφού συνεργάζεται αρμονικά με τον κυβερνήτη σας το Δία στο Ζυγό. Και ενώ ο Ιανουάριος μπορεί να μπει με εκνευρισμό και μια ψιλοαδιαθεσία να σας περιορίσει στο σπίτι γιορτινές μέρες, θα βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε.Ο Ερμής, ανάδρομος περνά από 4 έως 7 ζώδιο σας. Μην κάνετε καμία συμφωνία ή διαπραγμάτευση. Κίνδυνος εξαπάτησης. Η Πανσέληνος στις 12 στον Καρκίνο, σας βρίσκει με οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ από τις 20 και μετά θα πρέπει να προσέχετε μην εμπλακείτε σε καβγάδες με τον/την αγαπημένο/νη σας γιατί αυτό μπορεί να φέρει οριστική ρήξη. Μετά τις 28 θα δείτε ότι τα πράγματα κινούνται καλύτερα για εσάς.Η κάρτα Ταρώ «Αυτοκράτορας», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τα ηνία ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα. Η συμμετοχή του Δία στο Ζυγό περιορίζει απώλειες και εκνευρισμό από τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Με κυρίαρχες και ηγετικές απόψεις ανεβαίνετε.Τυχερά παιχνίδια από τις 28 και μετά και ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα του μήνα: “Η Πρωθιέρεια”

Για σας τα Αιγοκεράκια η νέα χρονιά μπαίνει με αρκετά μεγάλες ευκαιρίες. Επειδή όμως τα αποτελέσματα δεν θα φανούν άμεσα, καλό είναι να διεκδικήσετε θέσεις εξουσίας και κύρους και να είστε σίγουροι ότι αν δώσετε λίγο χρόνο στους άλλους θα διακριθείτε και η επιτυχία θα έρθει χωρίς ιδιαίτερο κόπο.Η νέα χρονιά σας βάζει τα διλήμματα για το αν θα πρέπει να ασχοληθείτε κατά κύριο λόγο με τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Έτσι, ο Ιανουάριος που είναι και ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινά δυναμικά. Ο Ήλιος, που βρίσκεται στο ζώδιο σας, φέρνει λάμψη και αισιοδοξία. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα που ο Ερμής είναι ανάδρομος μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Από τις 8 του μήνα και μετά έχουμε βελτίωση και σιγά σιγά η ροή των υποθέσεων σας παίρνουν κανονική τροχιά.

Η Πανσέληνος στις 12 επηρεάζει τις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Από τις 19 και μετά έχετε τάσεις αποξένωσης.Η κάρτα Ταρώ «Αρχιέρεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει το επίπεδο μόρφωσης που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 26 και μετά.Προσοχή το νευρικό σας σύστημα γύρω στις 18 με 22 του μήνα.★ Σε απασχολεί η πορεία της συναισθηματικής σου ζωής;Κάλεσε τώρα την ταρωμάντη– μελλοντολόγο κα Ελένη στο 9016000628 για τις πιο σωστές συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα του μήνα: «Το Αστέρι»

Για σας τους Υδροχόους η νέα χρονιά μπαίνει με τύχη και ξαφνικές ευκαιρίες. Το 2017 μπορεί να γίνει η χρονιά σταθμός που θα χαρίσει μοναδικές ευκαιρίες. Είναι μια χρονιά που μπορείτε να αξιοποιήσετε πράγματα και καταστάσεις που παλεύατε επίμονα τις προηγούμενες χρονιές χωρίς ανταπόκριση. Τώρα, οι ευκαιρίες θα έρχονται από μόνες τους. Οι φίλοι σας, αυτή τη χρονιά, θα σας βοηθήσουν στα σχέδια σας και τα ελπιδοφόρα μηνύματα θα έρθουν πριν το καλοκαιράκι.Τον Ιανουάριο η Αφροδίτη στο ζώδιο σας διατηρεί έντονη ερωτική ατμόσφαιρα. Η γιορτινή περίοδος θα είναι με παρουσία αγαπημένων σας προσώπων. Να προσέχετε την υπερσπατάλη την πρώτη εβδομάδα του μήνα, γιατί οι επιπτώσεις δεν υπολογίζονται. Από τις 26 του μήνα θα ευνοηθούν οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό.Η Πανσέληνος στις 12 θα σας φέρει πολύ πιο κοντά με τους φίλους σας.Η κάρτα Ταρώ «Αστέρι», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα όσο καμία άλλη και σας δίνει τύχη, εύνοια και ανέλπιστες ευκαιρίες για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 8 έως τις 26 του μήνα.Προσοχή στα ατυχήματα γύρω στις 12 του μήνα με αυτοκίνητα και μηχανάκια.Προσοχή στα έξοδά σας αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ Κάρτα του μήνα: «Ο Τροχός της Τύχης»

Για σας τους Ιχθύς η νέα χρονιά μπαίνει αρκετά δυναμικά. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν από την αρχή της χρονιάς, να εργαστείτε με μέθοδο για να μπορέσετε ως το τέλος του χρόνου να δείτε την εκπλήρωση των στόχων σας και των κεκτημένων σας. Η νέα χρονιά μπαίνει με τους προβολείς να είναι στραμμένοι πάνω σας. Ο Ποσειδώνας, σας κάνει να ονειρεύεστε και να βάζετε στόχους δημιουργικούς όλη τη χρονιά.

Ο Ιανουάριος από το ξεκίνημα της χρονιάς συναντά τον Άρη με τον Ποσειδώνα και σας απογειώνει τη δημιουργικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 του μήνα δυσχεραίνει την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έως τις 28 του μήνα και με τη βοήθεια Άρη και Αφροδίτης, σας κάνει πιο ερωτικούς. Νέες γνωριμίες και φλερτ στο προσκήνιο.

Να προσέχετε λίγο τραυματισμούς και μην καταναλώνετε αλκοόλ χωρίς έλεγχο. Η υπερκατανάλωση αλκοόλ θα σας χαλάσει τις μέρες και την υγεία σας αλλά και τη σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η κάρτα Ταρώ «Τροχός της Τύχης», είναι η κάρτα που σας συμβολίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις ευκαιρίες να πετύχετε δημιουργικές καταστάσεις. Προσοχή μην πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω της άσχημης συμπεριφοράς σας στα μέσα του μήνα, με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου.

Τυχερά παιχνίδια από τις 8 έως τις 26 ευνοούνται.

Προσοχή το στομάχι σας από 15 έως 18 Ιανουαρίου.

Πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments