Αθλητισμός

H Mπιλμπάο έχει βρει τον διάδοχο του Βαλβέρδε (αν αυτός πάει στη Μπαρτσελόνα)

H Mπιλμπάο έχει βρει τον διάδοχο του Βαλβέρδε (αν αυτός πάει στη Μπαρτσελόνα)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, στην περίπτωση που αυτός συνεχίσει από την επόμενη σεζόν στη Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι, μαζί με τον Χόρχε Σαμπάολι της Σεβίλλης, οι επικρατέστεροι για να διαδεχθούν τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των Καταλανών.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον ίδιο τον Ενρίκε, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα επιταχύνουν τις διαδικασίες και ελπίζουν μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουν βρει τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Στο στρατόπεδο της Μπιλμπάο υπάρχει… αναστάτωση, καθώς εμπλέκεται το όνομα του Βαλβέρδε, τον οποίο θα ήθελαν μεν να κρατήσουν για πολλά χρόνια, ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα είναι δύσκολο να συμβεί αν όντως το «μυρμήγκι» είναι ο εκλεκτός των «μπλαουγκράνα».

Έτσι, οι Βάσκοι θέλουν να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βαλβέρδε και όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ προορίζουν για δικό του διάδοχο τον Εδουάρδο Μπερίζο, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος ως προπονητής της Θέλτα.

O 47χρονος Αργεντινός τεχνικός είναι στην ομάδα του Βίγο από το 2014, έχει δώσει πολύ καλά δείγματα δουλειάς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο ίδιος θα έβλεπε θετικά τη μετακίνησή του στην Αθλέτικ.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments