Ανάβει φωτιές ο Σαργκάνης για Καμπιάσο – Θα «τρελαθούν» οι Ολυμπιακοί | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Μαρτίου 2017, 21:20

Νίκος Σαργκάνης και Παναγιώτης Κελεσίδης συμφωνούν ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει πρόβλημα στα πόδια, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βασίλης Βούζας έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Εξάλλου, ο πρώτος εκφράζει μια διαφορετική άποχη για τον Εστέμπαν Καμπιάσο, λέγοντας πως καλώς δεν έπαιζε τόσο καιρό, μιας και στην 11άδα έπαιζαν ελληνόπουλα.

«Δεν ήταν λάθος που δεν έπαιζε ο Καμπιάσο»

Ο Νίκος Σαργκάνης μάς είπε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την κακή στιγμή του Λεάλι:

«Ο Ολυμπιακός του πρωτου ημιχρόνου ήταν αρκετά καλός. Νομίζω ότι απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα όπως είναι η Μπεσίκτας, θα μπορούσα να πω ότι συγκριτικά με τις τελευταίες εμφανίσεις, ήταν καλύτερος. Δεν ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια με τους Καμπιάσο – Μάριν, αλλά έχω να πω ότι πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι προφανώς είναι χρήσιμοι για τον Ολυμπιακό. Επίσης, δεν θα έλεγα ότι ήταν λάθος που δεν έπαιζαν τόσο καιρό, καθώς στη θέση τους είδαμε να παίζουν Ελληνόπουλα, κάτι που με χαροποίησε. Ήταν επιτυχημένη η πρώτη παρουσία τού Βούζα στην άκρη του πάγκου, διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση ανάλογα και με το υλικό που είχε.

Για την κακή στιγμή του Λεάλι, πιστεύω ότι πρέπει να το φτιάξει αυτό το πράγμα, γιατί οι απαιτήσεις τού Ολυμπιακού θέλουν έναν τερματοφύλακα που να χειρίζεται πολύ καλά την μπάλα με τα πόδια του. Γιατί το ίδιο θέμα έχει προκύψει δύο-τρεις φορές, δεν ήταν η πρώτη φορά χθες. Άποψή μου είναι πως πρέπει να γίνει περισσότερο απλός και να μην κάνει που δεν μπορεί να υποστηρίξει. Όταν δεν έχει τη σωστή μεταβίβαση ένας τερματοφύλακας, θα πρέπει να μεταφέρει τον κίνδυνο μακριά. Ο Ολυμπιακός εκείνη τη στιγμή πίεζε. Χρειάζεται προσοχή, ακόμα και το να δώσεις πάσα σε έναν αμυντικό σου. Δεν είναι κακός τερματοφύλακας, απλώς το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει (με την μπάλα στα πόδια) είναι η πάσα στα 30 μέτρα. Υπάρχει πρόβλημα εκεί και θα πρέπει να το ξεπεράσει».

Δείτε την συνέχεια εδώ: