Αθλητισμός

Αποφασίζει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την ένσταση Άρη και ΟΦΗ

Αποφασίζει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την ένσταση Άρη και ΟΦΗ
Προδικαστικό ερώτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, απηύθυνε η πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League που σημαίνει ότι η εξέταση της υπόθεσης του Ντουρμισάι και της Λαμίας θα εξαρτηθεί από το αν θα αποφασίσει να ασκήσει δίωξη ο κ. Σιμιτζόγλου.

​Σήμερα(10/3) πρόκειται να εξεταστεί από το μονομελές όργανο της Football League η υπόθεση του Ντουρμισάϊ και της Λαμίας. Ωστόσο, τον πρώτο λόγο επί της υπόθεσης έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Για την ακρίβεια, η πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής του Πρωταθλήματος απηύθυνε προδικαστικό ερώτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και περιμένει την απόφασή του για το αν θα ασκήσει δίωξη για τον αγώνα μεταξύ Σπάρτης και Λαμίας για αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι.

Στην περίπτωση που ο κ. Σιμιτζόγλου αποφασίσει να ασκήσει δίωξη τότε θα εξεταστούν και οι ενστάσεις των Άρη και ΟΦΗ οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο Ντουρμισάι λογίζεται ως ξένος, ότι η Λαμία χρησιμοποίησε ταυτόχρονα έξι ξένους ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και πως θα πρέπει να μηδενιστεί από τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Στην περίπτωση όμως που ο κ. Σιμιτζόγλου αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη τότε η υπόθεση θα μπει στο αρχείο και ουσιαστικά δεν θα εξεταστούν οι ενστάσεις των Άρη και ΟΦΗ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments