Αθλητισμός

Λες να σκάσει βόμβα; Τι τρέχει με Πασκουάλ πριν τον “τελικό” – Το μπάσκετ αλάνας και το μεγάλο μαξιλάρι

Λες να σκάσει βόμβα; Τι τρέχει με Πασκουάλ πριν τον “τελικό” – Το μπάσκετ αλάνας και το μεγάλο μαξιλάρι
Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού απ' τη Ζαλγκίρις μπορεί να μην αποδειχθεί και τόσο "αθώα", ειδικά εάν δε γίνει κάτι απαραίτητο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

​Μετά από τόσες εκτός έδρας ήττες και σε γενικές γραμμές όχι καλές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, στο στόχαστρο έχει μπει για τα καλά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Θα είχε μπει περισσότερο, αν το “τριφύλλι” είχε ουσιαστικές πιθανότητες να μείνει εκτός οκτάδας. Δεν έχει ξεφύγει του κινδύνου, αλλά προς το παρόν κρατάει και με το παραπάνω την τύχη στα χέρια του.

Η αλήθεια είναι ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν παίζουν καλό μπάσκετ. Σε μερικές περιπτώσεις, το μπάσκετ που παίζουν είναι …αλάνας. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δε θα λέγαμε ότι δεν υπάρχουν ρόλοι, αλλά η κατάσταση είναι μπερδεμένη. Ο Πασκουάλ θέλει να έχει όλους τους παίκτες ευχαριστημένους και κάπου εκεί έχει χάσει την μπάλα.

Θα έπρεπε -λέει η λογική- να έχει καταλήξει σε ένα κορμό 7-8 παικτών και οι υπόλοιποι να έρχονται μόνο ως βοηθητικοί ή να παίζουν περισσότερο στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ρεάλ, είναι κομβικό για όλους. Η πίεση για το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλη και μένει να δούμε αν οι “πράσινοι” θα δείξουν εξαιρετική εικόνα, όπως με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ ή θα θυμηθούν κάκιστες εμφανίσεις, όπως με την Ούνιξ Καζάν.

Ο Πασκουάλ ξημεροβραδιάζεται, προσπαθώντας να βρει τη φόρμουλα, πάνω στην οποία πρέπει να στηριχθεί η ομάδα του από δω και πέρα.

Πάντως, έχει στο τσεπάκι του τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Κύπελλο, και μάλιστα έχοντας κερδίσει Ολυμπιακό και Αρη εκτός έδρας. Αυτό είναι ένα μεγάλο μαξιλάρι για τον Ισπανό…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments