Αθλητισμός

Μετράει μέρες ο “ανεβασμένος” του ΠΑΟΚ;

Μετράει μέρες ο “ανεβασμένος” του ΠΑΟΚ;
Ποιος υπάρχει πιθανότητα να μαζέψει τα πράγματά του και για ποιο λόγο;

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τις μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη, καθώς οι Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και Ουάρντα, έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές λύσεις και ειδικά ο Ελβετός φορ έχει τρελάνει τους πάντες στην ομάδα με τις απίστευτες επιδόσεις του.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει πώς υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση για τον άνθρωπο που διευθέτησε αυτές τις μεταγραφές, τον Λούμπος Μίχελ, για τον οποίο γράφτηκε σήμερα ότι “έχει πάρει πόντους” και πως είναι “ανεβασμένος”. Αυτό δε φαίνεται, δηλαδή, να ισχύει και, όπως ακούγεται στη Θεσσαλονίκη, το μέλλον του παλαίμαχου διαιτητή στην Τούμπα είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Μάλιστα, οι “κακές γλώσσες” στην Τούμπα λένε ότι έγιναν …απόπειρες από πλευράς ανθρώπων του Δικεφάλου για να “στριμωχτεί” ακόμα περισσότερο ο παλαίμαχος ρέφερι. Όπως το ότι του ανατέθηκε, δηλαδή, η περίπτωση του Σωτηρίου, μία υπόθεση που δεν είχε καμία πιθανότητα να βγάλει εις πέρας, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον πρώτο λόγο για τον φορ του ΑΠΟΕΛ, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Χόρχε Λορένθο στον κυπριακό σύλλογο. 

Δεν προκύπτει, λοιπόν, από κάπου ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον παλαίμαχο ρέφερι στην Τούμπα, παρά μόνο ότι μπορεί να κέρδισε χρόνο και να απέφυγε την …απόλυση, αν και οι πληροφορίες που λένε ότι ο Σλοβάκος έχει μπει για τα καλά στη “μαύρη λίστα” δείχνουν να είναι απολύτως έγκυρες…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments